- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap "nagy nap" volt a PT.-ben nekem.. Tele lett a törpöm, hogy ha megszakadok is, a legjobb köridőim is majd 10 másodperccel xarabbak, mint aki acc bitch-et használ! Tudom, fentebb nekem sírt a szám, hogy micsida faxság, de ki akartam próbálni..
Vettem egyet.. 3 napra, kipróbálni..
A pannimon minden level 4-es (volt időm győjtögetni...ten ton hammer)
Vettem pár "szokásos" backpack cuccot, és irány a pálya.
Először Wangán próbáltam ki.. hát pofára estem.. Tanúim voltak:Creative, és Kisa..Külön köszönet Nekik!!! Mármint hogy hagyták, hogy végigtoljam az 5 kört fullosan.. HÁT..nem jött be.. 1.41. volt a legjobbam.. a rekord 1.36. DE HOGY A PICSBE?? A pannimmal végig szinte 340-352-vel mentem, nem mentem neki semminek, és ha csak egy kicsit is lassult, nitóztam mint állat.. AKKOR??Intimidatorral is lehet nyomni Wangán????Vagy mi a fax?? Vagy itt is van spppeeeeeddddd bug???Veszek, ha látom a shopban ..faxom...
Viszont 2 jobb hír, (ha még aktuális) Spaghetti 2.-n és Floridán átvettem a vezetést, majd 2 mp.-el.. (arra még nem járt a gsxr..)
Még vagy 3-4 pályán vagyok 2-3., meg jópár helyen az első 10.-ben..DE ez csak és kizárólag fullos pannival, fullos backpackkel, és ACC bitch-el értem el!!!NEM a "szimpla" de qurvajóvagyok tudásommal..
Régebben a Long but simple mappon 3. voltam.. Most pannival meg ne próbáljátok!!! Ez ha nem direkt bug, akkor ingyen adom az accountomat!!:A rajt után lemész a dombról (jobbra), aztán jön egy 90 fokos balos.. DRU Lapróval nyomtam tegnap.. hát, jót röhögött.. Abban a kibaxott kanyarban a pannival:1..esben, negyed, fél gázzal is mindíg leestem az ót szélére.. Lapro mindíg megvárt, és jókat röhögött..Mentünk 9 kört, és hol előttem, hol mögöttem volt, de ha jött a kanyar megállt, és várt..Aztán megpróbáltam az összes balance variációt, már mindent, de ott a panni nem kanyarodik be!!! Legfeljebb 20-al, kézifékkel!! Kb. olyan, mintha abban a kanyarban megemelnék az elejét, és oldalról tolnák az autót.. így 5mp.-el mentem rosszabbat, mint a legjobb idő..
De ott van még a másik kedvenc pályám, z ój California.. hát.. 40.sec a legjobb.. így fullosan is csak 43-akat repülök..nem értem.. Na nem sírok tovább, bocs az ömlengésért.. gyűjtök vette-re.. Jó játékot! Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest