- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #8198 üzenetére
Eddig én se tudtam 115 méternél nagyobbat ugratni sehol BW4
-
Creative997
őstag
Én egy állat vagyok
Mentem 60 körös TA-t
Hát mit mondjak, egyrészt nem éri meg, másrészt majd elaludtam, de azért egy gyökér ébren tartott akit vagy 20x leköröztem és mindenáron ki akart lökni, de abban még nem profi én meg tapasztalt vagyok...
Valaki azt mondja meg nekem Lécci, hogy miért ment el minden hangom? Ha belépek 1 szobába onnantól semmi, motorhang nulla, csak a zene megy. Realtek Audio integrált hangkártyám van Korábban is volt ilyen a legelején, akkor különösebben nem érdekelt, de most rohadt zavaró!!! De azért így is mentem wr-ot
Uninstall vagy mit csináljak??
-
PaJa1
őstag
3 perc alatt csúsztam 1 millát, utának kb 2 percenként adódna hozzá plusz 1 milla. Ez RX7essel. Corvettel jobban lehet keresni, mert gyorsabban megy. Kb duplája. Muszáj rágyúrnom a vette-re
A létszámtól függő körszám nem működik rendesen. Azért van vele baj. Amúgy sem tartom jó ötletnek.
-
erdol
senior tag
Az miért van hogy az autó hangja nem hallatszik hátsó kamerából csak ha kicsit kifaral?Ha egyenesen megy semmi motorhang csak belső nézetből,régen nem volt ilyen tök idegesítő.
-
MaciG
addikt
Valaki aki ért a drift-hez az ugyan mondja már el nekem, hogy a viharba kell ilyen 6-7 millát driftelni?
Hangáron megyünk, én is végig csúszom a körörket meg egy másik arc is és kb 5 perc után nekem hozzáad ~1,4 millát, neki meg 5 másodperc múlva a dupláját...
Vagy
Én végig csúszok megint, egy másik arc meg úgy hogy 200/300K-s tételekben hozzáadja neki és a végén megint neki van több.
Egyszerűen nem értem
-
ABnormal
őstag
kell nekem egy türelmes ember aki akar 12 percenként minimum 20K RP-t keresni... MOST jöjjön játszani...
-
csaba0223
senior tag
Kommy: igen megcsináltam be is tudom jelőlni de nem figyeli mikor ugratok!!!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8185 üzenetére
Nekem a 350-volt a max mindenféle BP-vel
meg balanszal
-
Isten88
senior tag
Miért nem tudok menni a mission módban Task1-en? Az a 20 méteres ugratós. Már unlock-oltam, de nem engedi, hogy rámenjek a play gombra...valaki valami megoldást? :/
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #8181 üzenetére
Köszi valóban ez volt a gond!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8181 üzenetére
ÁMEN!
A szaros kis panama A-s balace-al 292-6, T+-os 324-28, csajjal 346.. és ha van 4-es nitród... Akár a laprekordra is ráhajthatsz!(ja neem.. RP-ért nneemm.. csak kicsi AP-ért..fak)
-
SylarHUN
senior tag
Nektek a WANGAN nevü pályán nem dadog a kocsitok? Olyan mintha le föl váltogatna 1folytában. A pálya elején minden oké és a közepe tájékán el kezd dadogni, szépen mindenki elmegy mellettem.
-
MaciG
addikt
Gondoltam megyek 1-2 gyors kört wangan race-en, de de egy kis nehézségbe ütköztem a rajt folyamán
-
PaJa1
őstag
A drift midnig is jól fizetet, betaban meg itt is. Hangaron 3 perc alatt 2 k pont, erre jönnek még rá a bonuszok. Csak csajjal (+100%) 4 ezer RPt kerestem 3 perc alatt. Percentként több mint 1000.
A létszámtól függ a lapszám SAJNOS.
-
SSP33DY
aktív tag
Szintén! Ha csak 2 ember van 11 kör max, ha 4, akkor 7 kör, és így tovább 13 embernél 2 kör.. fakk..DE MÉÉÉÉÉÉRRRRRRR???????
És mi ez a level 84566.. meg a törpöm? A sima betűk miért nem voltak jók?? Mi az a sok lufi, meg sárkányrepülő.. kinek kellenek ezek a gyerekes dolgok? Mi a faxért nem az irányításra, és az "olcsóságra" törekedtek??
Most egy 2 körös verseny 2 XP, egy 15 körös TA 600.. WATTAFAK??
Ez így marad? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #8169 üzenetére
Én tegnap mentem 7 köröst
Miért te nem tudsz 7 kört menni? -
[HUN]Dani
őstag
Én a race bonus 3x-el szereztem a B-road-on 7 kör alatt 8k RP-t úgy hogy 7-en voltunk és enyém lett a leggyorsabb kör
Csak az volt a baj hogy Class 1-ben mentünk!
-
rsx
aktív tag
Szomorúan vettem tudomásul , hogy a kedvenc pályám nincs meg "Banked road"
Vagy csak én vagyok vak és nem találom -
rsx
aktív tag
Azért ez se olyan rossz 5-round
-
[HUN]Dani
őstag
Én úgy tudom hogy a driftre a "drift hack pack I-II-III" ad pluszz pontot!
De csak az I-es hack packot lehet RP-vel megvennia II-es és III-as az AP-ba kerül
-
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #8157 üzenetére
Sztem mindeggy! csak nyerj Ahogy néztem arra is ad bonuszt ha megfutod a versenyben a legjobb kört!
-
csaba0223
senior tag
Egy tipp: Mivel az explorer elég szar lett szerintem és keveset ad! A broad-on kell menni egy 2-körös versenyt venni kell a shopban egy race bonus3x-es Bp-t és a versenyen nyernikell akkor 7k-a nyeremény ami egy kb 4-peces versenyért nem rossz!
-
potic
csendes tag
Én is benne akarok lenni
Nickname: potic
-
Coyot
őstag
válasz
Dr. Romano #8153 üzenetére
Haladunk na
látom még énsem vagyok benn az 1.hszben, akkor most majd:
Coyot - _zSo_
-
Dr. Romano
veterán
Kérek minden új tagot, hogy jelezzék felém privibe a PT-s nicknevüket hogy fel tudjam írni az első hsz-ben található listára!!!
Sajna mióta melózom nagyon kevés időm jut a játékra és a fórumraés 1 nap alatt elég sok hsz születik és már este nincs kedvem visszaolvasni. (ez azonban nagyon örömteli dolog is egyben hiszen nemsokára 10k hsz-szám felett leszünk, amivel a PT topic már lassan befogja pl. az X1950PRO topicot
vagy ha a konkurenciát nézzük, akkor: NFS Pro Street topic: 8610!; Test Drive Unlimited topic: 6549
-
DRPCDoki
tag
Szevasztok!
Nickem: DR.PCDoki -
Isten88
senior tag
Használj Balance-ot. És köszi Dani a "T" betűs megoldást, tegnap este fedeztem fel én is, mikor annyira feidegesítettem magam, hogy a menübe is belestem... XD Minden esetre köszi!
Ennyi szenvedés után úgy döntöttem, hogy ha már 4 hónapot erre a játékra szenteltem, akkor nem most fogom abbahagyni. Adok neki még egy esélyt, mert megszerettem. Remélem Ti is így gondolkodtok majd... -
csaba0223
senior tag
Biztos lehetne kifogástalan játékot gyártani mint a többi cég 300-emberrel 2-3 évig ami a szokásos itt alapvetően a pc-vel is gond van! Miért van az hogy egy ps-en nics semmi gond a játékokkal!
-
erdol
senior tag
Nem hiszel el ezt a játékot már elegem van belőle hogy minden patch után megváltozik az autóm.Most éppen a panama csúszkál össze-vissza ha egy szobában vagyok egy corvettel.Mentem párat practiceban semmi gond megyek egy versenyt panamákkal simán jó vagyok utána meg szarrá aláz egy corvettes aki nem tud 3 métert az úton menni csak a füvön a végén meg háttal megy be a célba mert elindulni sem tudok anélkül hogy ne faralna ki úgy csúszkál.
A szobában a köröket miért nem lehet állítani 4-re rakom azután ha belép valaki visszaveszi 2-re. -
MaciG
addikt
Ha már 120-at mentél és még mész 300-at és nem vásárolsz hülyeségeket akkor már simán összejön egy full-os panama ára, 3k-val számolva.
Amúgy meg nem csak az a jó, én pl wizz után sokat quadoztam, aztán még többet stallionoztam és azok is jók. Olyan szobát kell csinálni/bemenni ahol meg van szabva ,hogy mondjuk " 160 MPh max",stb. Nem kell egyből a legjobbal menni, mert utána már értelmetlen a fejlődés. Ez egy ilyen "fejlődős" játék, csak itt nem attól fejlődsz, hogy hány embert ölsz ,stb; hanem hogy mennyi kilómétert vezetsz, mennyit nyersz.
-
Creative997
őstag
valaki mondja már meg hogy mi faxomat kell csinálni ha eltűnik a hang, csak a music van??? amint belépek egy szába bekussol, motorhang sincs, semmi
uninstall?
-
Target78hu
aktív tag
válasz
csaba0223 #8140 üzenetére
Tökéletesen igazad van! Csak ,ha sok embernek nem tetszik lecsökken a játékosok száma az amúgy is szerény (100-200) létszámról 10-20ra aztán kakukk a jól indúlt PTnek...kár érte komolyan! Max hanyagolom a következő peccsig ,addig van 1000 és 1 játék amivel kikapcsolódhatok..pl fear combat az is ingyenes és soha nem fagyott ki ráadásúl szórakoztat(persze csíterek nélkül) vagy bf2 v lfs amiért pénzt is kiadtam ,mert nem ér kellemetlen meglepetés 2-3 havonta!
-
csaba0223
senior tag
Hát akinek nem tetszik az ne játszon vele aszt kész!!!
-
Geli
senior tag
mar 120versenyt mentem, így ebből elegem van. ÉS ha még 300at megyek akkor se lesz fullos panamám (3k-val számolva), értelmetlen. Ennyit nem játszok egy játékkal.
És nem az dönti el a versenyt, hogy ki a jobb, hanem hogy ki kockul többet vele,mennyire van tuningolva, backpack stb... -
ABnormal
őstag
kocsisex csak 18 éven felülieknek
nagyon nem tetszik ez az új verzió,főleg,hogy a panama hátsókerekes lett,meg sem vettem volna ha eredetileg is olyan...most akkor kidobtam ~250ezer rp-t?...
-
Geli
senior tag
nah a chat ez borzalmas, amikor beugrik és a fél képernyőt eltakarja...
De legalább a betatesztelőknek hagyták volna meg a kocsit, azzal játszanék szívesen, de egy alap,szar wizzel döcöngi semmi értelme. Elunom magam játék közben...aminek pont az lenne a célja h szórakoztasson.
Vagy rakják vissza a betaservert és játszok ott. -
Target78hu
aktív tag
válasz
mackosajt #8133 üzenetére
Olvasva az élményeket ,hát valahogy nem volt nehéz kitalálni a reakciókat a béta után...és ez csak pár magyar véleménye eddig.
Ha ennyire nyitni akarnak a NFS kidek felé ,miért nem csináltak eleve arcade vs sim lehetőséget? Értem úgy ,hogy login ,belépsz server szeleksőnnél : palánkról vissza 300al vagy régi PT filingel akarsz játszani a modokkal lehetőség. -
mackosajt
addikt
nah, vettem végre egy panamát...
persze az upgrade árakat nem néztem... hát... fog kelleni pár száz Rp a fejlesztéshez.
Demilyen hülye árak. 19813 és hasonló. nem lehet kerekíteni?az a 187 Rp már ugyan mindegy ekkora számoknál.
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #8123 üzenetére
Nah látod ezt én sem értettem sose, hogy ami jó, és működik is, azzal mért kell variálni? A régi szobakezelés sokkal átláthatóbb volt. Meg ugye mivel más a chat, ott alul felszabadúl egy kis hely, oda simán be lehetett volna tenni egy infó sávot a szoba adatairól , meg azt a részt ahol verdát választunk, de nem, túl kellett agyalni...
(És erre hülyeség azt mondani ,hogy megszokás kérdése ,mert attól nem lesz gyorsabb.),de A-nD-nek biztos tetszikA chat szerintem jó, fejletteb ,mint az eddigi, és csak megszokás kérdése. (az hogy bevillan játék közben az tényleg zavaró)
Az árakat a shop-ban, meg azt hogy mi mennyi RP-t ad, azt nem az Invictusnál szabják meg, hanem az areiások döntik el, és azt is ,hogy az új mapokat,autókat mikor teszik aktívvá, amik már nagyjából készen vannak előre.
-
Geli
senior tag
jól elkúrták az irányítást....tök lomha az egész. Meg best lap time-al kaptam 3k alatt. Hát a franc fog évekig autózgatni, hogy legyen egy normális kocsim. (hogy a párezer JAVÍTATLAN bugot ne említsem) Tőlem kiérdemelt egy csillagos uninstallt.
Pedig még támogattam is 4ezerrel őket...hát kár volt -
SSP33DY
aktív tag
OMFG..ahogy vidéken mondják.. Még csak most estem haza, és update-el a PT.. de ez..ez szörnyű amiket írtok skcaok.. VAZZEE..
Na mind1, majd tesztelem, és sírok én is -
Lui76
őstag
Pár hete nem nagyon léptem be csak a Bétába néha .
B-V voltam és hogy a Phoenixhez minden 4-es legyen A-V-ig kellett volna eljutni
Nem volt kedvem farmolni...
Tegnap patch után vettem észre hogy mindent megvehetek az új rendszerben.
Kár hogy két óra Dragozás után vettem észre
Dragban class 4-es autók ellen assszem jó vagyok.
Legjobb ha Phoenixek verődnek össze akkor együtt maradunk és az ugyanolyan verdák ahogy összezengenek az elég jó.
A két óra alatt viszont egy futam erejéig itt is megjött a bétában tapasztalt belassulás !
még a menüben is dorozmásan ment a zászlók.
De a következő verseny ugyanabban a szobában tünetmentes volt akkor gondolom nem hardver probléma !? -
[HUN]Dani
őstag
Isten88: Ha megynyomod a t betűt (legalábbis nálam a t betű) eltűnik a chat panel!
-
[HUN]Dani
őstag
UnConnected: Ezzel egyet értek veled hogy a chat kicsit bonyolult!
De már nagyából rájöttem hogyan is kell!
-
Isten88
senior tag
Fergeteges "újítás"...CTF-ben irányíthatatlan a Panama, 8-ból 4 ember laggol, a teljes bal oldalt eltakarja az a kibeb*szott chat ablak...egyszerűen gusztustalan. Egyáltalán hogy gondolták, hogy egy félkész játékot kiadnak? Én már visszasírom a régi PT-t, ami eddig volt. Milliószor jobb volt. A menüje egyedül csak azt nem árulta el, hogy be van-e kapcsolva a rating change. Ez mindent elárul, csak nem nekem. Egyszerűen áttekinthetetlen, 15 másodperc kell általában, hogy belépjek a szobába, és még nem is csináltam semmit. Ma 4 játékból 3-szor volt az, hogy beléptem, akkor már ready-t nyomott a room leader, szal maradt 15 másodpercem, hogy meglessem mindenkinél EGYESÉVEL nyolcvanmillió-kilencszáznyolcvanhét kattintással, hogy kinek mi van a backpackjában, majd hogy én is kiszedjem a backpackomat, ha nincs senkinek semmi benne. Természetesen abból a 15 másodpercből 9 már akkor letelt, mire az első ember backpackját meglestem és már rohantam is, hogy kivegyem az enyémet. Mire megnyitotta a saját backpackomat, elindult a verseny. Eddig ezek a mozdulatok 10 másodpercbe sem teltek.
Tökéletes példa, hogyan javítsunk fel egy majdnem teljesen jó játékot egy pocsékká.
Három új játékmód mellé kaptunk 100 bugot. Az árak is valahogy skótosabak lettek az eladó szempontjából. Teljesen sz*r lett véleményem szerint. Remélem hamar kijavítják, ha már vannak 50-en. Gondolom nem kevés pénzt kapnak érte, produkáljonak is valamit, vagy adják vissza a régi klienst, azzal sokkal szívesebben játszom.
Nem hiszem el, hogy a régi kliensbe nem lehetett volna belecsempészni azt a 3 "új" játékmódot, valamint hogy kijelezze, hogy be van-e kapcsolva, vagy nincs a rating change...mert ennél többet nem adott ez a frissítés. Max még azt a kimerítő, 1 óra alatt kijátszható mission módot. Gratulálok az invictusnak, hogy így sikerült felújítaniuk ezt a - z eddig - jó kis játékot, és az Aeria-nak, hogy engedte a buggal teli félkész játék nyílvánosságra tételét...nagyot csalódtam a patch-ben...jót vártam tőle, de még azt is elvette, amit eddig élveztem. Gratula... -
csaba0223
senior tag
Na a kevés XP-RP megoldódott 300%+ ad
ugylátszik rájöttek hogy kevés a pont
-
potic
csendes tag
Sziasztok,
csak nálam nem megy a játék vagy mindenki így van vele. A fömenű még betölt de ha kocsikázni akarok, akkor lefagy a gép.Az új verzió előtt 10-ből 8X dobott ki (tegnap telepítettem) most meg 2-ből 2X. Lehet ezzel egyáltalán játszani? Én még régen (2007-ben) a Level-R játékkal nyomtam, az ennek volt az elődje csak japánus verzióban. Az igen, az ment, de ez...!?
Lehet le is törlöm pedig érdekelt volna a dolog -
Plokijuma
aktív tag
A 11-es missziónál állandóan kifagy töltésnél. Másnál is jelentkezik ez a gond? vagy egyedi hiba (hibásan töltötte le)
Valaki ellenőrizze le... -
csaba0223
senior tag
Viszont ma vagy 5x lefagyot a játék egyszer a vpu recover leált akkor csak tálcára rakott de a kocsim ált mig az asztalon volt a játék és utána ment még a másik 4 az pedig nem biztos hogy a játék hibája egyszerüen beakad a hang a monitorom pedig azt írja hogy nem megfelelö üzemmodban használom rakjam 1440x960-ba ja és az egyik küldetést nem lehet megcsinálni mert lefagy!
-
Shad0w
senior tag
Hát ez másodszorra se lett jobb.
Vmit a fényeknél nagyon elkúrtak. Csúnya lett na. Itt egy képecske, így néz ki a szélárnyék, de az egész játék olyan sötét, nem érzem, hogy ott lennék, mint patch előtt. Ráadásul ez a screenshot 40 feet-be került, mert közben megakad a kocsi. Ez jelentve volt bétában is, nemlett megoldva. Írtam bétába olyat, hogy testreszabhatóbb legyen, mert semmit nemlehet optionsba beállítani, nemlett megoldva. Van benne egy buzi hang (a tulajdonosát nemakarom megsérteni, biztos a hangmérnök hibája...) aki állandóan pofázza a dolgokat, csak aztnem értem hogy miafasznak? van két szemem, látom mi történik a pályán... TA-ban eddig amikor kiálltam boxba akkor a speedlimitet lehetett hallani faszásan, demost csak aza buzi pofázik helyette, hogy nincs benzin, meghogy menjek már tankolni amikor régen a box bejáratánál vagyok, ahh...
Egyszerűen nemkellett volna így felfújni ezt a béta lufit hanem szép csendben csinálni, és miután kiderült a sok bug simán arrébb tenni egy hónappal a megjelenést és megoldani őket, akkor talán nempukkant volna így ki, mint most.SylarHUN(#8065): Erre még akartam válaszolni, csak kiment a fejemből. Kurvára nem komplex ez a játék. Inkább elég egyszerű. Komplexitásban a NFS-el áll egy szinten kb. Ebből az írásodból nekem az szűrődik le, mintha az Invictus jó kedvéből csinálná ezt a játékot, holott egyáltalán nem így van. Ez a játék megrendelésre készül és az aeria szerzi a sponsorokat és a pénzt amiből kifizeti az Invictust. Nehezen tudom elképzelni, hogy közel 50 ember (asszem az egyik gamestaros interjúban ennyi hangzott el, nemtom már) csupán unalomból, vagy jóakaratból dobna össze egy ilyen játékot, nemmellesleg komoly pénzekbe kerül az egész rendszer üzemben tartása is (serverek ugye). Tehát az aeria érdeke, hogy minél több játékos legyen, annál több pénz folyik be. Ezt a gondolatmenetet követve én azzal támogatom a játékot, hogy játszom. És attól mert ingyen van még nemfogok vele játszani, ahoz alkotni is kell vmit. Azhogy ezen kívűl egy rakás igénytelenebb játék van nem azt jelenti, hogy akkor ez jó. Aza 10% pedig mind fizetős (mármint havi szinten).
Ez már nem neked, Sylar.
Most a fejlesztőknek biztos fáj egy kicsit amit írok, dehát ezvan. Megígérem, hogy néha visszanézek (mértne tenném patch előtt nekem nagyon tetszett ezaz egész) és ha látom a javulást (effektíve meglesz oldva minden) akkor szivesen játszok vele megint. Addigis jó időtöltés volt fél éven keresztül. (basszus fél éve kezdtem játszani ezzel, kevés játék mondhatja el magáról, hogy fél évig kibírta nálam...)
Amúgy kezd kivilágosodni előttem, hogy a célcsoport erősen a 14 év alattiakra irányul, a sok arcade dolog, meg minden. Csak azt felejtik el, hogy ennek a csoportnak csak kis százaléka fog pénzt is invesztálni a dologba. Egy részüknek nincsis bankkártyája, másik részénél pedig van szülői felügyelet és nemhagyja. Nemmintha én szándékoztam volna pénzt költeni rá.
-
[HUN]Dani
őstag
Szerintem is más pl a panny irányítása!
Szerintem azért mert farmotoros lett!
-
MaciG
addikt
Ti akik azt mondjátok más az irányítás, mivel toljátok? Mert én nem vettem észre változás gamepaddal
,pedig már játszom egy ideje
-
Prof01
veterán
Drift nagyon bejövős.
Nektek mi a véleményetek róla? -
Creative997
őstag
- a körszám bugja az tényleg durva
- a route 2-n mentem és eltűntek a színek, csak a lámpák voltak normálisak
- a Panama irányítása borzalmas, szarabb vele kanyarodni még bp-kel is (sim módban)
- az új módok megleoően kevés pénzt koznak a konyhára, csak magáért az élményért éri meg, másért nem
- az árak meg eszméletlen nagyon, pár itemet amit kipróbáltam semmi újat nem vettem észre (az a combós item 1 db 10k, na de kérem)
- mondjuk annak örültem h a Panamara minden cuccot meg lehet már venni, el is ment 300k
- a chat ablakon nagyon felhúztam az agyam, rohadt idegesítő verseny közben amikor feljön és nem látni a fél képernyőt, állandóan írtak verseny közben (de észrevettem hogy ha system fülre állítod verseny előtt közvetlenül akkor nem jelenik megsemmi írkálás ami verseny közben jön, mert maga a system ablak van beállítva és azok meg nem írkálnak, legalábbis amikor versenyeztem nem volt semmi üzi)egy kicsit csalódtam benne, de attól még egy remek játék
-
Isten88
senior tag
Az árak meg egyszerűen...huh...hát nem is tudom, csak Én lettem zsugoribb és skótabb?
-
ABnormal
őstag
voltatok már a shopban? kicsit elszálltak az árak...
-
mazda626
addikt
-Az irányítás tényleg megint más lett.
Rossz irányba.
-A chat és menürendszer nekem sem tetszik, bonyolult és sokat tölt.
-Elveszi az ember kedvét az aprópénz, 400-600RP/futam díjjal nem sok kedvem van .szinteket lépni.
-A grafika többnyire szép, az esti mapokon viszont durva a HDR, alig látni, a füst effekt. katasztrófa az FPS-re nézve.Továbbra is játszom a programot, de főleg motiváció hiánya miatt csak pár perces kikapcsolódást keresek benne. A 60 körös TA-ra kíváncsi vagyok, de egyelőre nem emrek belevágni, bele se merek gondolni esetlegesen 59. körben egy CTD-be.
Minden hibája ellenére azt mondom, hogy ez egy kiváló alkotás, ritka gyöngyszem az ingyenes játékok között! Köszönjük Invictus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Videó stream letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest