- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ramihu #26879 üzenetére
Bár köridőket nem néztem, de az Cl3-as BMW nekem is sokkal jobban tetszik a Cl4-esnél. Annak a csúszása még pont kellemes, viszont a másik még 3. fokozatban 120-nál gázt adva is képes megpördülni. Még életemben nem vezettem BMW-t, de van egy olyan érzésem, hogy ha a valóságban is így reagálna, akkor már régen visszahívták volna az összeset
-
wazup86
tag
válasz
ramihu #26565 üzenetére
ebben az a rossz, hogy mivel te fékezel és megfelelően jó játékos ként veszed a kanyart, akkor ő teli gázzal oldalba nyom
ilyenkor kb. az fordul meg bennem, hogy te sza.. szerencsétlen nincs féked baz...eg, életben is neki mész a falnak vagy mi? az ilyen játékosok mehetnek nfs kettőzni ,ott nem törik a kocsi a fal vissza vág.
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26478 üzenetére
Hírdették, hogy lesz BMWre is licensze a játéknak, a csatornaválasztón is ott virít már az 1es meg a BMW embléma, de a játékban nem láttam. Engem annyira nem is izgatnak. Cl2ben ott az MX5, Cl4ben az 5 lépcsős Stallion, cl6ban meg Panama ami engem érdekel, az M6 különben sem tetszik. Az offroad cl4 x5re viszont kíváncsi vagyok.
Továbbra is lehet majd CTFezeni, csak lesz egy csapatod, társaid. Driftelni meg lehet sim módban, lvlRben itt lehet indulni a drift autókkal bár a szabályzat tiltja, hogy nem a módnak megfelelő autóval induljanak, de azért látni vs módban drift autókat.
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26429 üzenetére
Nem feltétlen gyengébbek. A statisztika keveset árul el az autó tömegéről és kezelhetőségéről. Amiket mondtál azok tényleg nem erősek az osztályukban.
Bár a Toyota eléggé pörköl cl4ben, nem vall szégyent a Stallion ellen. Cl3ban egyértelmű a Cobra, ha csak nem lassú nehéz terepű pályáról van szó, itt villant a Corus R4, igaz ez is RPs. A cl4es golf akkor érne valamit ha a GTi összkerekes lenne. Fronthajtással nem sok esélye van cl4ben.
Amit én nem értek az a TA PRO, fantáziakocsit APért adni ?!Tegnap béreltem egy Intimidatort. Kb 4000be került és nyertem vele 7,5 ezret
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26385 üzenetére
90 fok szerintem kevés lesz...
A gomba a függőleges kimozdulásból nem könnyen mozdul a többi poziciohoz képest, ezért itt van egy erősebb rántás így kormányzás kezdetekor, egyenestől eltéréskor nagyon mozdul az autó.
Sokat kell gyakorolni, hogy finoman kezeld a gombát, főleg a kimozdításkor és/vagy nonlienarral és a deadzone-al kell játszani.Bár szerintem a Steering help is segíthet finomítani a mozdulatokat. -
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26372 üzenetére
Szerintem a rumblepad drága.
Amúgy előny, hogy ravaszos, lehet azon is a gáz fék, de hosszú távon tényleg jobb a gombákon. Meg szerintem a rumble nagyon drága. nem tudom most mennyi, de mikor néztem akkor olyan 7 volt. A rezgő szerintem rossz a padon, viszont de a venti a chillen fasza. -
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26369 üzenetére
Én egy Chillstreamet vettem. 4000 alatt volt iponban. Platformjátékokhoz illetve a konzol átiratokhoz nagyon jól jön. PTben meg jobb mint a bill, de leginkább kényelmes. Én nem tudom olyan precízen kezelni a gombákat, így csak a kényelem miatt használom. PTben driftelni szoktam vele. Versenyzéshez kormányt használok. Driftre is kezdtem beállítani a kormányt, de mivel teljesen más FFB kell hozzá így inkább csak felveszem a padot és nyomom. Lusta vagyok minden módváltáskor a beállításokkal bajlódni.
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26361 üzenetére
Mehet gombára kanyar, fék, gáz, kuplung is (ennek nem sok köze van a játékhoz), ezeket mind analóg módon fogja érzékelni.
GSXR meg innen Bubi megy gyorsan gamepaddal. Finoman tudják kezelni a gombákat, ha megnézed akkor olyan mintha kormánnyal mennének. GSX kormánnyal megy már, de gamepaddal is kegyetlen gyors volt.
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26347 üzenetére
Írtam már... pár gondolattal feljebb.
A Corus nehéz és alulkormányzott. Az összkerék hajtásnak köszönhetően a gyorsulása jobb, mint a hátsókerekes Cobráé. De dinamikában a Cobra a nyerő erősebb motorral és kisebb tömeggel, kanyarban szintén fontos a tömeg és annak eloszlása a tengelyeken, ott is a kígyó viszi a pálmát. -
BloodPandus
csendes tag
Az a baj, hogy a fejlődést mindenki csak a tuningok meg az RP mennyiségéhez viszonyítja.
Az igazi fejlődés az, hogy most talán "dalolva" kocogsz végig azon a pályán, ahol először billiárdgolyót játszottál.Megjegyzem, a fejlődés igazi értelmezése ez, nem pedig az, hogy milyen hamar lesz tele a VIRTUÁLIS garázsod.
Amit itt megtanulsz, az a tiéd marad. A virtuális már nem annyira biztos...
-
Isten88
senior tag
Igen, és a játék élménye? :/ Ahogy eltűnt a 300%, úgy mindenki a magasabb RP-s játékmódokra és pályákra megy. Mi ez, ha nem hatalomvágy? :/ Igaz, mikor a 600%-os volt, akkor én is keveset voltam Wanganon kívül...szóval szerintem akkor is több RP-t kellene adniuk a páyláknak, mert így egy helyben állunk. Nem fejlődtem egy milimétert sem, mióta ez a pontozási rendszer van. Méltatlankodok, bár tudom, hogy semmit sem ér. Hiába köt belém a nép, az én véleményem szilárd marad mindaddig, míg valaki el nem magyarázza nekem meggyőzően, hogy miért is jobb ez az "egy helyben állás"-os rendszer, mint a volt 300%-os rendszer. Nem kell nekem, hogy 300% legyen, de akkor szabják át a játékban az árakat, a pontozást és hasonló dolgokat, mert ez így akkor is sz@r. Játszok vele, de nem fejlődök sehova...
-
Isten88
senior tag
Én is elkezdtem driftelgetni, már 2 milla összesikerülget...de nem tudom, hogy egyáltalán megéri-é, mert csak 3k RP-t kapok érte... :/ Az meg nem tudom, hogy mennyire éri meg...mert játékélmény kicsit nem van, meg unalmas is. Max annyi az élményem, hogy havernál jobban csinálom...de az meg nem igazi élmény, mert szegényt sajnálom, de már neki is alakulgat... =)
-
SylarHUN
senior tag
Igaz!
Annál nagyobb élmény nincs mikor végre megtudod venni a következő szintü autót, meg feltudod tuningolni.
Azért hajtasz hogy jobbat tudj venni.
Emlékszem mennyire vágytam egy Qudrora, megvettem, tuning, az uccsó tuningot A5-ös szinten lehetett rá tenni.
Bizony megkellett érte küzdeni.
Nem hiába futottam 2248 versenyt eddig!Az viszont nagyon dúrva, hogy mennyibe kerülnek a tuningok ebben az új-ban!
-
Creative997
őstag
A jobb klikk amit írtál a usereknél a bp és statisztika, a chat ablakban jobb klikk megmutatja az autó adatait és az ellenfél xp mennyiségét.
A TA-ban régebben a csak szélárnyék stratégiával lehetett ezt vagyis beállsz mögé és nem előzöl, de ezt sokan nem díjazzák, de most nem tom. Mentem 1x 60 köröset és akkor 11-12 körig maradtak kinnt, sztem a bp miatt, ugyanis van valami item csak TA-ra, próbáld ki azt. -
csaba0223
senior tag
Vegyél racebonus3x-es BP-t Akkor elég jól fizetnek a versenyek persze ha nyersz csak akkor
Egyébként akkor fizet nagyon jól ha tied a versenyben futott legjobb idő! Többet ad mintha megnyered! Én egy verseny után ha nyerek és enyém a legjobb idő ( ami nem ritka
) 6-7 Ezret ad!
-
SSP33DY
aktív tag
JAJ NNEE
ramihu, ne keskenyedj el
Nyomj minden pályán, csinál szobát, Te diktáld a feltételeket, és nem kell wangán "elvérezned".
Vagy TA-zál mint állat, 60 körös verseny.. az sem joobb, de kapsz tejet-vajatEsetleg driftelj 10 percet, 20-30ezer xp-t+rp.t kapsz érte! Fel a fejjel, a Diane pontozása olyan xar lett, amilyen csak lehet!
Sajnos minden noob elérhet mindent (nem Te általásnosságban beszélek), nem kell megszenvedni a kocsikért! Anno vertem a seggem a földhöz, hogy van egy B-I-es jogsim, és 1 db kawanám, ami full tuningos!! Meg persze annyi RP-m, hogy "nem tudtam mire költeni", úgy 7-800ezer lehetett!! Mostmeg.. Régen egy tisztességes 7 körös béródon simán kaptál optimális esetben 3000 pontot.. ha ezt xp+rp propperrel, vagy nyeremény lánnyal megtoldottad.. az már szép volt!! Vagy TA-ban egy 30 körös/16 emberes verseny után nem állt meg a számláló fél óán át..mostmeg.. Szóval tök igazságos.. -
rsx
aktív tag
Többek között én is fizettem a vette-ért(az update elött pár nappal), de csak azért mert jó volt a játék(ennyit még nem játszottam egyhuzamban 1 játékal sem.7hónap
) meg csak AP-ra volt stb stb....
Most nagyon meggondolnám...ps: én se kötekedésnek irtam, ez van ezt kell szeretni
-
Isten88
senior tag
Valószínű, hogy a másik csomagot is elkezdi majd utána tölteni, mert ha egy régebbi telepítést is elindítasz, akkor először 100 megás csomagot kezd el leszedni, megörülsz, mikor a végére ér, hogy már nyomhatod is a játékot, utána szembesülsz vele, hogy még van egy másik 50 megás csomag (emlékezeteim szerint, de már régen volt).
Ja, és NAGYON NAGY KÖSZI AZ INVICTUSNAK, vagyis a fejlesztőnek! (=
-
Creative997
őstag
TA Pro-t sokan nem szeretik, meg tényleg nincsenek olyan sokan, de A-s szinten amikor gyűjtesz tuningra de szintenként már csak 1et tudsz és összejön annyi akkor szerintem vehetsz, a héten kijövő diane-ba szerintem sokan újra elkezdenek TA-zni és lesznek Pro-sok is. Az Inti meg méregdrága és tök fölösleges, meg szerintem kormány nélkül nagyon nehéz vele menni van jó pár embernek, de nem sok az esélye h ott is vannak 1xre tehát gyakorlatilag nincs szoba
-
Isten88
senior tag
Hát PRO-ban még akad talán mindig egy-egy szoba, de az is legfeljebb 4-5 játékossal...az intimidatort szerintem egy ideig felejtsd el, mert nem nagyon szeretnek azzal játszani, vagy nincs sok embernek olyan kocsija...de nem nagyon éri meg megvenni, amíg nem vagy A-V és nincs teljesen fölösleges RP-d, mert már nem tudsz vele mit kezdeni. Szóval szerintem gyűjts még, hogy A-V legyél, csináld meg a tuningokat, amiket szeretnél és utána vegyél PRO és INTIMIDATOR kocsikat...vagy ha nagyon kíváncsi vagy, akkor Explorerben menj el egy Combo szobába, ahol csak A, B és C kategóriások vannak (,mert a többiek általában nem combo-ban gyűjtenek, hanem ami jön). Vegyél HackPack II. csomagot, mind a kettőt, így kapsz általában 8-12K RP-t, ha ügyes vagy. Persze ehhez neked is csak Combo-zni szabad.
Sok sikert hozzá... (:
-
Creative997
őstag
Erről a draftolásos dologról annyit, tényleg nem szeretik ha mögöttük koslatsz és nem előzöl, egy idő után megunják és rádfékeznek, de akik nincsenek benne annyira a draftolós témában azokkal nincs különösebb gond, nehéz az ilyet kifogni, de azért ezzel nem szokás próbálkozni (mondjuk speciel ezzel nem kevesebbet lehet nyerni, mint hogy kevesebb a légellenállás, lassabban fogy a benzin és 2 kört lehet vele faragni Rookie-nál, ami azért jó, hogy ha 1x is meg tudod csinálni, mert 30 körösnél csak 2x kell menni tankolni, de ez nem azt jelenti hogy erre buzdítalak!!!)
A quadról: nagyon király kis kocsi lesz, én is toltam azzal, broadon 1:55-öt tudtam menni vele! ha van rá anyagi kereted akkor ruházz be special tires 2-re (10 db), azzal csodásan kanyarodik a kocsi és ctf-ben kézifék kombinációjával nagyon nagy esélyed van a győzelemre, rx-7eseket is szégyenítettem meg panama korszak előtt (speciel tegnap is
)
Na persze vette és panny mentes szobában -
erdol
senior tag
Hát ha korrekten játszol akkor nem abból szerzel előnyt hogy más árnyákában spórolsz mert ez ugye nem fair.Ha korrekt akarsz lenni akkor draftolj valakivel mert ez ugye mindkettőtöknek előnyös,és az a pár végez elől aki jobban csinálja.Így mindenkinek fair.Általában ha valaki csak szélárnyékban "élősködik"annak finoman a tudomására is szokták hozni hogy ez nem helyes.
Persze vannak olyanok is akikkel nem lehet draftolni mert csak mennek mint a birkák meg a másikat lökdösik,na az ilyeneket kell tudni kikerülni. -
-=ZS=-
tag
Mikor visszaelőződ, hagyj jó nagy helyet mellette, akkor nehéz lesz rád húznia a kormányt, illetve ha elmentél mellette, haladj szép egyenes vonalban, lehetőleg ne okozz neki meglepetést sávváltással, mert mikor beleér a szélárnyékodba, hirtelen gyorsulni fog, és ezzel lehet, hogy nem számol.
-
frame>24
addikt
Nem jó, ha totál rámászol, mert könnyen ütközés van, és utána megy az alázás, hogy mekkora loser vagy. (Egyébként hihetetlen, mi megy a ezeken a TA-kon, egy hiba, és máris azonnal utálnak, meg hogy a replay így + úgy
) 2-3 "virtuális méterről" már viszi a lendület a kocsit, utána te mész jobbra, mehet is a draft játék.
(#7527) Kommy: jah, hogy még diszkriminálják is?! Remek, tényleg nem marad más, mint megvárni az új nagy patch-et.
-
-=ZS=-
tag
Vigyázz, mit írsz, mert rögtön meglincselnek!
Általában nem szeretik az emberek, ha a szélárnyékukban vitorlázol, nem illik...
Lehet, hogy jobban is jársz, ha elkezdtek draftolni, azaz beállsz a szélárnyékába, felgyorsulsz amennyire bírsz, és megelőzöd (általában belső íven). Aztán ő is beáll a te szélárnyékodba, felgyorsít, utolér, te jobbra tartasz kicsit, ő elhúz belső íven, és kezdődik az egész előről. Több másodpercet lehet jó draftolással faragni a köridőből, mint ahogy te is láttad, mikor mások draftoltak előtted.
-
frame>24
addikt
Ezért van, hogy elég sokat vagyok Thunder Alley versenyeken. Csak egy idő után bazi unalmas, mindig ugyanabba az irányba körözni...
Amúgy a boltban ez a "test drive" funkció nagyon jó, majdnem meg is vettem miatta a buggy-t, csakhát ugye max. speed nem sok...bár van egy tippem, hogy sok pályán ez a hátránya ki sem jönne, a brutális stabilitásból + gyorsulásból viszont lehetne előnyt szerezni. Nem tudom, lehet-e azt is upgrade-elni? Valahogy nem sokan veszik, de legalábbis eggyel sem találkoztam még. -
Speed®
titán
Hát az igen vérszegény volt
Egy menet alatt 20-25 3mas kombót kell összeszedni. Nem olyan nagy ördöngősség..amúgy ne 2+2+2esekre menj, azt sokkal tovább tart összehozni mint 2x3mat. És kevesebbet is hoz talán, de ezt nem tudom tutira. Az viszont biztos hogy nyűgösebb. Szóval 3 egyforma
És tényleg, 2X hackpack meg 8 értelmes kombós ember kell. Ezek nélkülSylar
Én mennék de nincs se Prom se Intim..nem is lesz egyhamar, funolni drága -
Speed®
titán
Az a baj, hogy összevissza szedted az itemeket. Ha mindig 3 egyformát szedsz egymás után, kombó bónuszt kapsz. A különlegesebb itemek (gumi, nitró, kérdőjel, mágnes) 3masa után még többet is. Mágnest és kérdőjelet persze óvatosan kell szedni, előbbivel nehéz kombózni utóbbi meg ugye rizikós ki tudja mit rejt. Ha jó csapattal játszol, ezeket utoljára szokták hagyni. Amire még érdemes figyelni, hogy mindenképpen legyen 2Xes hackpacked (shopban veheted, 2 fajta van, 1600RP\10db). A nagyítós cucc is jó lehet, mutatja hogy merre van a legközelebbi item. Plusz még csak olyan szobában indulj, ahol 8an vannak és kombózás megy. Ez azért fontos, hogy legyen 500% bonus a végén, meg hogy ne gyűjtögessék össze az idióták előled is a cuccokat..
Ha mindezekre figyelsz és jól csinálod, futamonként 10+k RP\XP meglehet. -
Creative997
őstag
Igaza van SpeedR-nek, mostanság explorer comboval lehet összeszedni sok cash-t, venni kell hozzá a bótban 2xes piros meg kék itemet, mindössze 3k rp és gyakorlod a combot, sok lét össze tudsz szedni vele! Érdemes gyakorolni ha meglesz a quad-od
Egyébként már nekem is van a törlések után 2 japán pályán 3. best időm...
-
Creative997
őstag
nem kell abbahagyni, én is úgy kezdtem hogy a wizzemmel a kanyarokban elszálltam a francba, de hamar megtanultam kezelni, aztán szintlépésekkel quad és most max szinten panama, ez a sors vár rád is
vagy hasonló. Jó kocsihoz sokat TA-zál, sokat tudsz vele kaszálni az elején, ami tény hogy kicsit uncsivá válhat a sok broadozás és TAzás miatt hogy legyen pénzed, de a végén már jó lesz, sok pálya, sok kocsi! Kiartás
ha sokat játszol 2-3 hónap alatt el tudsz jutni a maxra (mindenki magából indul ki
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest