- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #8263 üzenetére
Wangán nagyon sok tényezőtől függ az, hogy milyen időt mész. Ott a váltó, nem mind1 abból milyet teszel fel, ott a nitro (lvl4-es), azt se mind1 milyen fordulaton adagolod neki. Rajtnál se mind1, hogy indulsz (nem feltétln a csuma gáz a jó, tegnapi ligafutamon pl. D0C úgy kirajtolt, hogy én csak pislogtam, pedig nem volt speedbugja mert késöbb sikerül megelőznöm). És még nem is beszéltem arról, hogy jobb időt lehet menni ha manulási váltót használsz. (ne sokkal ,de jobbat, ha jókor váltasz. Mondjuk kanyarosabb mapon már elég érdekes ara is figyelni
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.
Majd ha játszól akkor a játékban írj rám ,mert én is tegnap aktiváltam egy accos bulát és akkor dönthetnénk pár rekordot
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest