Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
Már látom hogy a kemény mag gondolkodásának tengelye megtaláltatott, a mozgatórugók nemkülönben
Már csak ezért is bontok egy sört az egészségetekre! (az olyan mintha boldognak boldogtalannak adnék fél kör előnyt, de a nap végén kell egy kis zsongás, úgyhogy start szürcsing...)Ja, még valamit akartam mondani: sose felejtsétek el,
EZ-EGY-JÁTÉK.
...csak mert úgy vettem észre, itt a viták hevében olykor lerúgja bizonyos emberek agya a gépszíjat - pedig ha játékként vennék, sokkal könnyebben megemésztenék a dolgokat.
(pl. a mindenkori első körös rugdosódás megkülönböztetendő a "mellém jött és rám húzta a kormányt" -tól) Ezért szoktam mindig beugatni hogy "chill out - its a game". Legtöbbször hat.
(a "gratulálok buher
congratulations! - We send the grizzly... To give You a biiig HUG" már más tészta)
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már csak ezért is bontok egy sört az egészségetekre! (az olyan mintha boldognak boldogtalannak adnék fél kör előnyt, de a nap végén kell egy kis zsongás, úgyhogy start szürcsing...)