- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem a kérdéssel volt baj, csak a formájával

Mellesleg én is várok a gépre, igen arra a Hondára, az S2000-re, fehér színben ráadásul
. Morfi evenjén nyertem egy class4 vagy kisebb autót. Csak ez hiányzik...ezt kérem
Ezen kívül nyertem még egy NSXet is az ausztrál napi eventen egy RP popper mellé, kár hogy mindkettőből van már
. Illetve egy privát eventen is nyertem egy akármilyen autót és tuningot rá
De mivel az saját zsebből ment így lemondtam róla, mivel nem akartam, hogy myst boxokban próbálkozzunk a hátha lesz benne Honda dologgal és mondtam a szervezőnek, hogy a díjamat ami nála maradt forgassa bele a következő eventjébe.
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Morfi evenjén nyertem egy class4 vagy kisebb autót. Csak ez hiányzik...ezt kérem