- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
13700 - 13601
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
Ezt olvastátok már?
Elég gagyinak néz ki
-
PaJa1
őstag
Jaja, azt sem tartom kizártnak, hogy a Bubu, meg a Micsu' főtt a lében, mert holmi sufni VFTS-ek meg kicsi Pug-ok alázták őket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
norbert087: Golffal (valamilyen vagen volt a játékban, einvagen?) jó motorbeállítással végig lehetett vinni a játékot.
Igazi kult játék lett, baromi sok jó mod van hozzá, meg a közössége is nagy. A régebbi Invictus játékok összes jó tulajdonságát kéne ötvözni a PT-jével, na az lenne a ne tovább játék! 
Einwagen a 230LE- patchben már nem alkalmas arra hogy végig vidd. Oda már a több ezer lóerős gépekhez, hasonló kell
A kicsi sor4 nem alkalmas erre... -
G@bi90MR
aktív tag
Jaja, azt sem tartom kizártnak, hogy a Bubu, meg a Micsu' főtt a lében, mert holmi sufni VFTS-ek meg kicsi Pug-ok alázták őket.
norbert087: Golffal (valamilyen vagen volt a játékban, einvagen?) jó motorbeállítással végig lehetett vinni a játékot.
Igazi kult játék lett, baromi sok jó mod van hozzá, meg a közössége is nagy. A régebbi Invictus játékok összes jó tulajdonságát kéne ötvözni a PT-jével, na az lenne a ne tovább játék! 
-
MaciG
addikt
-
Isten88
senior tag
Engem az érdekelne, hogy Invictus szerint mikorra jön. Mert arra még 2-3 hónapot rá kell számolni, hogy pontosabb adatot kapjunk... XD
-
norbert087
csendes tag
Érdekesen alakulna ha beraknák azt a tuning rendszert, de a motorszétkapós dolog az tetszett nekem is
no mind1 amúgy az új morello verdáról mit lehet tudni mennyi LE -s lex végsebessége gyári állapotban ?

-
Mosquitoo
senior tag
-
G@bi90MR
aktív tag
-
MaciG
addikt
Lehet hogy baromság de nem lehetetlen. Ma is sok autó van ami veri a gyári nem tom hány tíz millás sportkocsikat. Szinte csak a kaszni, kikönnyítve az egész meg nagy motor, stb. Hangulatos lenne.

Próbáltam fánkolni, de nekem nem nagyon megy.
Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.FORMA 1!!!

Perszem akkor vezek egy kawát és feltuningolom úgy ,hogy class6 lesz és akkor nem is kell más, teljesen reális lenne...
-
PaJa1
őstag
Morello RPs lesz. Tuning nélkül is jól megy, szerintem beleillik az osztályába a teljesítménye alapján.
Az a kamera FREE CAM. Az az invictusos logo amit a táskában láttok némely sárgánál. Én kb fél éve kérek ilyet, hogy legalább teszten legyen, azóta sincs. Kb mindenki másnak van főleg az új GSeknek, ez kibaxás, szerintem. Szeretnék én is csinálni faxa videókat. Ha már a morellórol nem is, de másik autóról legalább...Ma este F1 mellett végre tudok 1 kicsit játszani

-
rsx
aktív tag
Lehet hogy baromság de nem lehetetlen. Ma is sok autó van ami veri a gyári nem tom hány tíz millás sportkocsikat. Szinte csak a kaszni, kikönnyítve az egész meg nagy motor, stb. Hangulatos lenne.

Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.FORMA 1!!!

FORMA 1!!!
-
G@bi90MR
aktív tag

-
MaciG
addikt
-
G@bi90MR
aktív tag
PT-be nem akarják belerakni a Street Legal tuningrendszerét?
Ott tök mindegy lenne hogy egy kocsi class 1 vagy class 6, brutál kocsikat lehetett alkotni!

-
Isten88
senior tag
Pl videó készítő progival.A legjobb sztem Sony Vegas 7.
Egyébként télleg kis rondácska
Bár ha igy jobban megnézem nem is annyira...hasonlit a lamborghinihez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mariann294
őstag
Biztos hogy RP-s lesz. Hogy a büdös francba lehet ilyen videót csinálni?? Qrvára tetszenek a kameraállások az elején, a replayben biztosan nem lehet így beállítani!

Pl videó készítő progival.A legjobb sztem Sony Vegas 7.
Egyébként télleg kis rondácska
Bár ha igy jobban megnézem nem is annyira...hasonlit a lamborghinihez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vtomi
tag
Ez lesz a class7?
-
Karibaba
aktív tag
Jól néz ki az új autó! ahogy megjelenik megveszem, az kb márc-április fele talán a játékba lesz.
-
[pH]Lacika
tag
Hogyan lehet ilyen videót készíteni?
Az elején a TV kamera meg sem mozdul. Marha jól néz ki.
Nagyon király!Az autó viszont elég undormányos fos!!

-
Ricco_hun
senior tag
És az alapadatokról lehet tudni valamit a Morello-val kapcsolatban? Mert régebben keringtek olyan screenshot-ok, hogy 80
lóerős volt és class6. Na csak azt akarom kérdezni, hogy azóta már "kitisztultak" ezek az infók? Gondolom a 80 lóerő az fake volt, különben még class1 sem lenne, nemhogy class6. -
SSP33DY
aktív tag
jóreggelt..
nnaahh.. mikor jön az a "csúnya" kis olasz? még akár ki is próbálnám.. hátha lesz hozzá valami level 19-es upgrade százezer AP-ért..ehheehhee....
Tetszene.. tényleg stabilnak tűnik..
-
Stig20
tag
-
Creative997
őstag
Biztos hogy RP-s lesz. Hogy a büdös francba lehet ilyen videót csinálni?? Qrvára tetszenek a kameraállások az elején, a replayben biztosan nem lehet így beállítani!

-
MaciG
addikt
-
bumbalaci55
tag
SZEVASZTOK ! RP-s lesz szerintem is meg hogy üti a panamát simán úgy látszik úgyhogy gyűjtögethetünk rá csak azt nem tudom mennyibe fog kerülni majd
JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK
Ja valami kis TA pálya lesz vagy mi -
erdol
senior tag
-
csaba0223
senior tag
Úgy tudom Rp-s lesz! Nekem sem tetszik! Viszont elég stabilnak látszik! Nem csúszkál össze vissza! Kiváncsi vagyok
A TA-Pályáról nem tudok semmit
Én is várom 
Dani: Remélem nem az lesz a sorsa mint a camaronak! Senki nem játszik vele
-
[HUN]Dani
őstag
-
UnConnecteD
senior tag
-
dokar
addikt
-
SP!T
addikt
Nah jólvan azt hiszem ma is gyönyörű példáját láthattuk az igazi "magyarságnak".
Lvl 17 vagyok, idáig soha senki semmiért nem szólt be, ma küldtek el először az anyámba meg sz*pjak le retkes lovakat meg "höl lax köcsög", mindezt úgy hogy én előtte egyetlen szót nem írtam chatbe...természetesen egy magyar... gratulálok. Djcsabic néven fut az illető PT-ben.
Részemről innentől ha meglátom egy szobában akkor automatice megy neki a kick, vagy kilépek és megyek másikba.Ezeket mindig jelentsd! Mentsd el a képet és küld be! Igaz hogy magyar nyelven volt, de szerintem simán bannolták volna!
Crea:

-
Creative997
őstag
THX ALL!
Én amikor explorereztem vele, gyakorlatilag nem is beszélt, lehet azért mert csak külföldiek voltak bennt és én velük dumáltam, ő meg nem tud angolul, de az h ok nélkül ilyeneket benyög...

-
sanye89
csendes tag
-
vtomi
tag
Nah jólvan azt hiszem ma is gyönyörű példáját láthattuk az igazi "magyarságnak".
Lvl 17 vagyok, idáig soha senki semmiért nem szólt be, ma küldtek el először az anyámba meg sz*pjak le retkes lovakat meg "höl lax köcsög", mindezt úgy hogy én előtte egyetlen szót nem írtam chatbe...természetesen egy magyar... gratulálok. Djcsabic néven fut az illető PT-ben.
Részemről innentől ha meglátom egy szobában akkor automatice megy neki a kick, vagy kilépek és megyek másikba.Szép volt!
Nem is gondoltam volna hogy ez a gyerek ilyen.........
Én is már toltam vele explorert de nem tapasztaltam semmi hasonlót!!
-
Ricco_hun
senior tag
-
Creative997
őstag
Módosítom a hozzászolásomat #13612 (47 hsz-szel korábbi)
LVL40még mindig nem ad AP-t, legalábbis én semmi változást nem vettem észre ha kaptam ilyet.
jah ismerem a gyereket, de még nem láttam káromkodni, mindenesetre jó durva

-
rsx
aktív tag
Részemről innentől ha meglátom egy szobában akkor automatice megy neki a kick, vagy kilépek és megyek másikba.
Na az ilyeneknek kellene ban
-
Arius
aktív tag
Részemről innentől ha meglátom egy szobában akkor automatice megy neki a kick, vagy kilépek és megyek másikba. -
PaJa1
őstag
ROFLOLMAOMG
Azt is hallottam h eleinte e Morellohoz nem lesz tuning. Ezeket az infokat a morelloról játékosoktól hallottam, aeria fórum...Na eljött a pillanat amikor én írhatom neked: ha olvastad volna a bejelentkezésnél, meg a játékban is írják már 2 napja, van time rush egész hétvégén
És tudom h voltál bennt, láttalak
bocsi, nem hagyhattam kiJáték indításánál csak a lány akciókat láttam. Játékban meg nem voltam ma. Nem is otthon vagyok, nem is koliban. Innen nem tudok PTzni. Azért kérdeztem, mert láttam most a rush-os képeket és nem tudtam hogy frissek vagy sem.
erdol, tuti adott az APt? Mert eddig nem adott.
-
erdol
senior tag
-
erdol
senior tag

[L:%5Burl=http://img134.imageshack.us/my.php?image=shot105100ub8.jpg%5D%5Bimg=http://img134.imageshack.us/img134/6438/shot105100ub8.th.jpg%5D%5B/url%5D%5Burl=http://g.imageshack.us/thpix.php%5D%5Bimg=http://img134.imageshack.us/images/thpix.gif%5D%5B/url%5D][link][/L] -
Creative997
őstag
Tök mindegy mit írok, a teszten hülye árak vannak. Csak az autókra több mint 2 millát költöttem, semmi tuning, semmi cicó. 999999 RP volt egy verda
Morellóhoz még nem láttam tuningot, ki sem próbáltam. A többivel szórakoztam 
sanye, nem rossz kereset egy óra fánkolásért
Van hétvégi rush búnusz?
ROFLOLMAOMG
Azt is hallottam h eleinte e Morellohoz nem lesz tuning. Ezeket az infokat a morelloról játékosoktól hallottam, aeria fórum...Na eljött a pillanat amikor én írhatom neked: ha olvastad volna a bejelentkezésnél, meg a játékban is írják már 2 napja, van time rush egész hétvégén
És tudom h voltál bennt, láttalak
bocsi, nem hagyhattam ki -
Isten88
senior tag
Mondhatsz infot az árakkról? Csak pár pédát!! Én azt hallottam h a Morello tuningja 1,5 mila lesz...

Te honnan hallasz ilyet? Mikor előzőleg is jött a "nagy patch", Te már sokat tudtál előre is...persze nem kötelező a válaszadás, csak érdekelne, Én is szeretnék sokat tudni.
-
csaba0223
senior tag
Tök mindegy mit írok, a teszten hülye árak vannak. Csak az autókra több mint 2 millát költöttem, semmi tuning, semmi cicó. 999999 RP volt egy verda
Van hétvégi rush búnusz?
Azt lehet tudni mikor lesz valami uj verda?
-
PaJa1
őstag
Mondhatsz infot az árakkról? Csak pár pédát!! Én azt hallottam h a Morello tuningja 1,5 mila lesz...

Van hétvégi rush búnusz?
-
sanye89
csendes tag
-
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
Nem kért meg senkit! Ha én ráérek és nincs kedvem versenyezni akkor belépek 1 combo szobába vagy csinálok 1 et és ezzel segítek a többieknek! Elfut a háttérben a pt
és vagyun ezzel így egy páran! Ezzel is segítve a többi játékost
Néha összejön hogy 1 tele szobában csak 1 ember szedi a mannát
Pl tegnap egész éjszaka ment a gépem, mind a kettő azért hogy segítsek másoknak! És ha nekem van szükségem segítségre akkor biztos vagyok benne hogy nekem is segítenek! Már összejött egy egész jó banda! 
Szeretnék csatlakozni, nagyon kell a léééé

Főleg ha olyan árak lesznek mint a teszt szerveren
-
csaba0223
senior tag
Nem kért meg senkit! Ha én ráérek és nincs kedvem versenyezni akkor belépek 1 combo szobába vagy csinálok 1 et és ezzel segítek a többieknek! Elfut a háttérben a pt
és vagyun ezzel így egy páran! Ezzel is segítve a többi játékost
Néha összejön hogy 1 tele szobában csak 1 ember szedi a mannát
Pl tegnap egész éjszaka ment a gépem, mind a kettő azért hogy segítsek másoknak! És ha nekem van szükségem segítségre akkor biztos vagyok benne hogy nekem is segítenek! Már összejött egy egész jó banda! 
-
[HUN]Dani
őstag
Én sztem is megkérte a többieket hogy ne szedjenek.
-
Ricco_hun
senior tag
Egy laza explorerezés és az RP poppert elfelejtettem

És hogyan lehet ennyi combót gyűjteni (vagy milyeneket?), hogy ilyen sokat kaptál érte (mégha a duplázásokat le is veszem a csaj miatt akkor is qrva sok)? Talán meggyőzted a többieket, hogy ők ne szedjenek semmit se?

-
dokar
addikt
-
Creative997
őstag
Egy laza explorerezés és az RP poppert elfelejtettem

-
Creative997
őstag
Gondolom nem nagyon fenyegette senkit ekkora "veszély" eddig, de azért megkérdezem: hány zöld kulcs lehet egyszerre?
Abból is 5 mint a többiből? Mert már 4 van... -
csaba0223
senior tag
-
dokar
addikt
-
csaba0223
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
...jó gazdag vagyok, és jó sokat fizettem aeriának.. meg elloptam anyukám pénztárcáját is..
jah.. mondtam már hogy nagyon gazdag vagyok? nyertem a lottón.. mindenkinek veszek AP-t!! adjátok meg az accountotokat.. és veszek.. megígérem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az okosabbaknak pedig:no buli, no puni, no cigi..és jó sok maszek meló.. asszem csak így megy

-
MaciG
addikt
-
dokar
addikt
-
Creative997
őstag
... vagy vesz egy üveg jófajta akácmézes pálinkát

Amúgy meg ha azt nézzük, hogy valaki elmegy bulizni mondjukegy átlag pénteken ott is költ olyan 3-5K-t (pesze lehet jóval többet és kevesebbet is most magamból indultam ki ) De ha valaki nem jár le szórakozni, mert anniyra nem az ő világ,stb. akkor amit ott "elbaxna" simán tud venni AP-t és akkor nem is tűnik olyan soknak.

Jah és én még 1x se vettem AP-t és mégis sokáig élveztem a játékot régebben
.Jóval kevesebbet költeni mint 3-5k egy "átlagos" péntek este (nekem mondjuk szerda este) az egyenlő a kiszáradással...
a 3-5k az éppen megteszi (még ha nem is valami szar kommersz iszol
) a mézes-barackos az nagyon karaj, citrom-vodkaval az élen... ööö nem vok alkoholista egyébként! 
-
MaciG
addikt
Én meg az ilyen rendszerekben már csak elvből sem fizetek. A fizetős játék az oké, egyszeri vagy havi fix díj. De ez a kinek van nagyobb himbilimbije (ki a gazdagabb) játék nem az én világom. Valószínűleg akkor sem lenne az, ha megtehetném hogy több százezret költsek PT-re.
SZERK: Jah igen, hozzátenném nem vetem meg azokat sem, akik költenek rá... szívük joga. Annál nagyobb sikerélmény ha esetleg 1x-2x sikerül felvenni velük a versenyt anélkül hogy fizettem volna AP-ért pl.
Attól, hogy valaki vesz AP-t még nem lesz gyorsabb és nem tanul meg vezetni... (max ha vesz acc girl-t de azt rekordok döntéséhez szoktak.)
De szerintem haggyuk is ezt hogy ki mennyit költ,stb. Mindenkinek szíve joga ezt eldönteni. És aki meg nem vesz az meg örüljön neki, hogy ezt más megteszi, mert ha senki nem venne AP-t akkor valószínűleg "csődbe" menne a játék...
-
Mariann294
őstag
Valaki 5-10 ezret, de a fanatikusabbak 50 sőt 100 ezer felett költöttek forintban a Project Torque-ra. Hát mit mondjak egészségükre. (Most nem megyek el abba az irányba, hogy így lehet is élvezni a PT-t, annyi AP-val én is élvezném) Hát igen kijönnek a társadalmi különbségek itt fórumon is. Más ember annyiból számlát fizet meg kaját vesz. Tudom egyéni szoc. problem.
Ez elképesztő

-
[HUN]Dani
őstag
Én meg az ilyen rendszerekben már csak elvből sem fizetek. A fizetős játék az oké, egyszeri vagy havi fix díj. De ez a kinek van nagyobb himbilimbije (ki a gazdagabb) játék nem az én világom. Valószínűleg akkor sem lenne az, ha megtehetném hogy több százezret költsek PT-re.
SZERK: Jah igen, hozzátenném nem vetem meg azokat sem, akik költenek rá... szívük joga. Annál nagyobb sikerélmény ha esetleg 1x-2x sikerül felvenni velük a versenyt anélkül hogy fizettem volna AP-ért pl.
Hát sztem nagyon könnyen fel lehet venni azokkal a versenyt akik pénzt öltek a gameba. Jó példa erre Creative és MaciG meg a többiek.

-
Arius
aktív tag
-
MaciG
addikt
Valaki 5-10 ezret, de a fanatikusabbak 50 sőt 100 ezer felett költöttek forintban a Project Torque-ra. Hát mit mondjak egészségükre. (Most nem megyek el abba az irányba, hogy így lehet is élvezni a PT-t, annyi AP-val én is élvezném) Hát igen kijönnek a társadalmi különbségek itt fórumon is. Más ember annyiból számlát fizet meg kaját vesz. Tudom egyéni szoc. problem.
... vagy vesz egy üveg jófajta akácmézes pálinkát

Amúgy meg ha azt nézzük, hogy valaki elmegy bulizni mondjukegy átlag pénteken ott is költ olyan 3-5K-t (pesze lehet jóval többet és kevesebbet is most magamból indultam ki ) De ha valaki nem jár le szórakozni, mert anniyra nem az ő világ,stb. akkor amit ott "elbaxna" simán tud venni AP-t és akkor nem is tűnik olyan soknak.

Jah és én még 1x se vettem AP-t és mégis sokáig élveztem a játékot régebben
. -
Ricco_hun
senior tag
-
Arius
aktív tag
Atyaég, mennyi pénzt öltetek PT-be, hogy jutalomként ennyi AP-t tudtok felvenni?

-
Creative997
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok tesókák! És ehez a tiznekét ezerhez kaptam még 12 giftet.. (bár azt gyanítom nem most... csak most vettem észre)
gumit, nitrót, olajat, egy csomó cuccot.. Hátakkó' Hepi Halóvint

-
PaJa1
őstag
Hello SP33DY!
Végre téged is látunk... Nem semmi AP
Én egy kanyit se raktam bele, úgyhogy sok sikert az elköltéséhez!Tegnap...vagyis ma hajnalban megkaptam 1. acc csajomat és mit kellett csinálni érte? Jött egy rendszerüzenet, hogy GM_1fastcrx-et ha 15 percen belül megkeressük valamelyik szerveren és PM-be elküldjük neki a "trick or treat"-et akkor nyertél 4es nitrót és egy 3 napos accel csajt! Halloween alkalmából. Nem semmi!
Boldog Halloween!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kedvenc horror valamijét nem kellett kitalálni?
A kiírásban az volt hogy ki kell találni mi a kedvenc valamije.
Hülye mákos
-
MaciG
addikt
-
[HUN]Dani
őstag
Hello SP33DY!
Én egy kanyit se raktam bele, úgyhogy sok sikert az elköltéséhez!Tegnap...vagyis ma hajnalban megkaptam 1. acc csajomat és mit kellett csinálni érte? Jött egy rendszerüzenet, hogy GM_1fastcrx-et ha 15 percen belül megkeressük valamelyik szerveren és PM-be elküldjük neki a "trick or treat"-et akkor nyertél 4es nitrót és egy 3 napos accel csajt! Halloween alkalmából. Nem semmi!
Ma már nem lehet?
-
Creative997
őstag
Hello SP33DY!
-
MaciG
addikt
na igen, holott ban mellett nem is lehettem aktív, ezért egy régebbi ss-t kerített a csóka, ahol talált egy rettenetes "dammit"-ot, írta, hogy ártott a gyerekének vagy mi. sztem aki ilyen mondva csinált dologgal akar a másikkal kibabrálni, akkor automatikusan neki kéne adni a büntit.
egyébként legalább vagy 500 általam dedikált pár csúnya szavas szösszenetről lehetett volna csinálni ss-t. ilyenkor mi van, ha 3 naponta mindig idéznek tőlem egy régit?
ha 500-nak csak felét vesszük hogy "mentették" és mindegyikért 3 nap, akkor már csak 750 napig vagy bannolva
, de talán mire lejár megérkezik az új TA map is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[pH]Lacika
tag
Szia SSP33DY barátom!
Akkor most költekezhetsz rendesen.

Én most csak 2450ap kaptam de még benn van a múlthavi és az előző havi, amit ha jól számolok akkor januárban kapok meg. Nem lesz kis pénz!

-
SSP33DY
aktív tag
wwwweehheeee!!! Köszi Pajaa!! Eddig nem tudtam mi a xar az a payout all.. nem mertem rányomni..
12069AP

-
[HUN]Dani
őstag
-
Razin
csendes tag
hmmm olvassatok el:
[Az internethasználat különbsége régiek és újak között!]
erdemes... -
sanye89
csendes tag
-
Razin
csendes tag
koszi a Reward Point infot csaba es paja
1350 AP-t ert az info 
-
Creative997
őstag
Nos, a dammit-es beszólásod miatt csak figyelmeztetést kaptál. Ami szerintem így is erős...
De úgy látom, hogy a 3 napos banod nincs sehol. mert 3 napon belül jelentették ezt a beszólást
Az APs dolgokhoz semmi közöm sincs, maximum az olyanoknak tudok utána kérdezni GMnél ami PTt érinti. Úgyhogy ne csodálkozzatok ha nem tudok válaszolni az APs problémákra.
NAGYON KÖZÉRDEKŰ
Ha vettél APt akkor kaptál érte Reward Point-ot, ez nem a PTs RP. Ezt 90 nap után APra lehet váltani!
Sipirc bejelntkezni az AERIA-s felhasználódba. Zúduljatok a STORE gombra, majd a PURCHASE HISTORY-t kutassátok fel és semmisítsétek meg egy kattintással. Aztán ott a 3. opcióba ((iii)Reward Points History) kell bemasírozni és ott van a...... Csúf, gonosz Hókuszpók
Crea, az a 900k nem is sok ahhoz képest, hogy a 40es szint 1,6 millió XPt ölel fel

Jóvanmá, hol van az még, most ez az akadály van előttem

-
PaJa1
őstag
" a PURCHASE HISTORY-t kutassátok fel és semmisítsétek meg egy kattintással "
ezt nem ertem, hogyan kell ?
HEHEHE ha nem találod akkor nem tudok segíteni

Nem akartam unalmas utasításokat adni, valami kis slusszt írtam mellé.
De látom már megvan....DANI ha olvasnál akkor tudnád hogy 90 nap után lehet kiváltani a reward pontot... nyilván nincs még meg a 90 nap.
-
Bischof
csendes tag
jeeeeeeee 5650 AP és még van 1800 ?
ez hogy van?

-
[HUN]Dani
őstag
-
Karibaba
aktív tag
Érdemes megnézni class 4 es verseny! jó volt a mezőny!
-
UnConnecteD
senior tag
huhh, kaptam 4200 AP-t
koszcsi

-
csaba0223
senior tag
Purchase History aztán Reward Points History És ott lehet kattintani máshol nem tudsz csak ott!
-
UnConnecteD
senior tag
" a PURCHASE HISTORY-t kutassátok fel és semmisítsétek meg egy kattintással "
ezt nem ertem, hogyan kell ?
-
dokar
addikt
na igen, holott ban mellett nem is lehettem aktív, ezért egy régebbi ss-t kerített a csóka, ahol talált egy rettenetes "dammit"-ot, írta, hogy ártott a gyerekének vagy mi. sztem aki ilyen mondva csinált dologgal akar a másikkal kibabrálni, akkor automatikusan neki kéne adni a büntit.
egyébként legalább vagy 500 általam dedikált pár csúnya szavas szösszenetről lehetett volna csinálni ss-t. ilyenkor mi van, ha 3 naponta mindig idéznek tőlem egy régit?
-
Karibaba
aktív tag
-
Ricco_hun
senior tag
Aha, kár hogy ez azokon nem segít, akik nem hajlandóak fizetni egy ingyenes játékért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13700 - 13601
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)

- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- World of Warships
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1300W be quiet! Dark Power Pro 13 tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kicsi sor4 nem alkalmas erre...

Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.