Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
13000. hsz enyém...jeee.
-
válasz
Creative997 #12997 üzenetére
Velem dragban szokott ez lenni! Ha ideges lesz az ellenfél, de nem ér utol már induláskor felém irányítja a kocsit. Ezek fel tudják baszni az agyam. Meg előfordul, hogy véletlenül nekimegyek valakinek, de olyankor benyomom, hogy sorry! Ennek ellenére következő kanyarban nekem jön 300al bosszúból! Nem értem az ilyen embereket. Úgy eltudják rontani a játék élményt. Pedig az a legjobb, ha fej fej mellett haladunk és izgi van, de egyeseknek lehet nem...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12997 üzenetére
Dettó... második helyről indultam, engem kilöktek és ÉN KAPTAM PIROS ZÁSZLÓT, végül lekörözéssel végeztem...
De valami slowbugom lehet, mert padlóba nyomom a gázt de rajtnál mégis mindenki elhúz mellettem aztán egyből ki is köknek... -
Creative997
őstag
TA event:
Nagy nehezen bejutok a szobába, már örültem mint b*zi a faxának. Elindulunk, 20. hely, baró. Az első fél körben feljövök az 5. helyre, minden baleseti helyszínt ki tudtam kerülni, mondom ez már vmi. Erre jön egy faxxopó wippy gyerek aki nem nagyon tud vezetni. 3an draftoltunk volna, ha ő tudna normálisan, kilök. Még ezt lenyelem, aztán ugyanott folytatódott, lökdös én anyázok, erre kilök megint. Na kezd eldurranni az agyam, 8-9. hely. Két másik, normálisabb játékossal kerülök össze, draftoltunk is pár körig, aztán ők is kilöknek. 11. hely. Újra wippy, na neeee. Most én löktem ki 1x, mert befordult elém, de én is elmentem legelészni. 14. hely. Aztán egy újabb gyerek, ő is lökdösött, de aztán draftoltunk. Aztán tankolás és végül 13. hely. És wippy anyázik a lobbyban h utál mert 2x kilöktem, aztán beírtam neki h kussolj öcsipók, te kezdted, ments replayt és nézd meg, rögtön bekussolt.
NA EZÉRT NEM TA-ZOK -
ABnormal
őstag
ettől nagyobb kép nem kell szvsz...
-
ABnormal
őstag
szerintem aki kitaláltam a "vote" rendszert az nem volt tisztában dolgokkal...nem tudtam ma kilépni amikor várta,hogy ki mire szavaz,egyszerüen nem lépett ki,hiába nyomkodtam a kilépést,de legalább ott lenne a performance rész,hogy tudjak állítani,de neeeeeeemmmmm....
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #12992 üzenetére
Nyugodtan lehet aláírásos képed, csak valamivel kisebb méretben.
kb ekkora:vagy ekkora:
-
válasz
Mariann294 #12991 üzenetére
Szerintem csak lekicsinyítette a képet, azért ilyen mini.
-
Mariann294
őstag
Egyébként zavart vkit az aláirásos képem?
Olyan jól néz ki,hiányzik -
sanye89
csendes tag
Na ez tök baró
explorerben
-
PaJa1
őstag
Annél a soroslásnál nem elég költeni de venni is kell legalább 50 APt.
Lehet, hogy azért specta mert neki még nem elérhető módban próbálkozik. Vagy tényleg a specta doboz ki van jelölve vagy nincs meg hozzá az autója. Vagy akkor csatlakozik amikor megy a verseny és akkor lesz aktív amikor végeztek, ez a szavazós szobákban lehetséges
-
Marci9411
csendes tag
Lenne egy kérdésem:
Egy barátom elkezdene PT-zni, de miután belép a roomba, csak spectator lehet.
A pálya a Ghost volt ,tehát nem a szintje volt a baj.
Mi lehet a probléma? -
Gyáááá! Ma olyan jót játszottam egy TopGun nevű emberrel.
Nagyon sokáig a Phoenix-hez a balance-ot probálgattam draghoz. Megtaláltam a lehető legjobb összeállítást és egy csomót gyakoroltam, hogy jól váltsak. Találtam is egy szobát ezzel a TopGun emberkével. Egy Harpoon-ja volt. 5ből 4x elvertem, de végig fej-fej mellett haladtunk!
Majd a végén mindig benyögtem a "Hahaha" röhögést. Sajnos az egyik alkalommal jobbat ment, mint én. Aztán elkezdett röhögni és kirugott a szobából, "legközelebb így röhögjek" indokkal!
Pedig szerintem kajak tök jó verseny volt és hiába mondtam, hogy nem rossz szándékkal nevettem!
Léteznek gyökér emberek!
-
Mosquitoo
senior tag
Na, megvan a Smash It! 1.
Most már elvileg írni fogja a %-ot. De hogy tudok csak úgy "Free-rideban" menni? Mert a Practiceban ha kicsit lemegyek a pályáról akkor egyből Rescue-zik és nagyon idegesítő... -
válasz
Mariann294 #12977 üzenetére
Lacikanak sokkal kisebb. Nem véletlen nincs ilyen funkció amúgy a PH!-ban.
De ne én legyek megkövezve, hogy szoltam!
Nekem tök8 azt raktok be, ami jól esik!
-
Mosquitoo
senior tag
Mariann: ok, köszi.
Más: Hogy is van ez? Az autópark egyik fele valami kitalált járgány, a másik fele meg rendes licencelt verda?
(Pl. Miyato Wizz - Hachiroku)
-
válasz
Mariann294 #12973 üzenetére
De miért kell ilyen nagyba? Nem elég egy bannercsík? Nagyon szétzilálja a fórumot szerintem és nem is túl esztétikus. De ez nem fikázás nem a képpel van baj.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #12969 üzenetére
Aláírsába teszed be a képet vagy mindig [IMG][/IMG]-vel?
-
[HUN]Dani
őstag
Ez mi? A nyeremények elég csábítók..
A TA-Inti 40% sale -
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #12962 üzenetére
Itt nem az a cink h 1.700.000-rel vagy a 2. helyen és ellenfeled meg 300.000-rel az 1. helyen?
-
Mosquitoo
senior tag
A Licence teszteket végig a Hachival kell megcsinálni? (És van valami jelentősége, hogy bronzra - ezüstre - aranyra csinálom?)
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #12962 üzenetére
Nagyon jól megy a drift! Grat
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #12961 üzenetére
Tényleg, tudtam, hogy valami furcsa benne, de nem tudtam rájönni, hogy mi!
Másfél millás drift?Grat!
mod: pardon! egymillió-hétszázezer -
Mariann294
őstag
Hehe!
[link] -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12957 üzenetére
Ezt hogy csináltad? Nem semmi..
-
Mariann294
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12955 üzenetére
Óó, ez remek hír, köszönöm!
A pirossal bekeretezett szöveg zavart meg, de aztán rájöttem, hogy az 1. sorszámút ki lehet nyitni!
Megyek is Explorerezni és gyűjteni XP-t / kulcsokat!mod: Ja és utána amortizálásra fel!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12953 üzenetére
Köszi!
De ahhoz sajnos még 16 kulcsot kéne szereznem + meg is csinálni a Taskokat, szóval ebben nem fogok tudni részt venni.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #12950 üzenetére
Aztaneki...háttérben bal oldalt a név... "Tits86" XD XD XD XD
-
Mariann294
őstag
Még egy kis Bug
-
PaJa1
őstag
Dani, a képből látszik...
A szellem meg ézért szellem mert specta, aki majd csatlakozni fog ha végeztetek. De itt ő lehet hogy nem fog csatlakozni, mer kicsi a szintje
-
csaba0223
senior tag
Thx! Csak kár hogy elfogyott az RP popperem meg az RP bulám is lejárt
Mosquitoo: Van a mission ban egy olyan feladat hogy törd össze a kocsid! Ha azt unlock-olod akkor kiírja hogy hány %-ban van összetörve a kocsid!
-
Karibaba
aktív tag
Még hogy ItSOver befejezte!!!!!!!!!!!! ma 2 órát Englandoztam mire visszanyomtam de sikerült!
Szerintem ezt RSX se fogja ennyibe hagyni B-road. -
PaJa1
őstag
Azta qrvaaa szép kombó sorozat!
Kész az event kiírás
Törd össze, küld be.
Névnek és az épség százalékának látszódnia kell, 1 nevezésnek szánt kép maximum. -
csaba0223
senior tag
Ma explorereztem 1 kicsit! 6 ilyen kört mentem!
-
Razin
csendes tag
válasz
Mariann294 #12933 üzenetére
gratula Mariann
probald ki az explorerben
megne tedd
-
Mariann294
őstag
Saját kép
[link] -
Creative997
őstag
[link]
29 XP kellett még a lvl38-hoz, ha még egy sima kombót összehoztam volna... -
PaJa1
őstag
Volt valami gubanc a prohardverrel. KB 3 órán keresztül nem tudtam megnyitni... Valaki tud erről valamit?
-
Creative997
őstag
Na jó megverte a Zonda, de az lett volna a meglepetés ha nem a Zonda F nyer, nem egy kategória a két kocsi, a Zonda magasabb szinten mozog, az Enzo, SLR, Murciélago, Maserati MC12, Veyron, Koenigsegg, Carrera GT, stb. köreiben
Stig: nem csoda h nagy a vita, minden autógyár a Nürburgring Nordschleife szakaszához méri a kocsiját, az az etalon.
-
Razin
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #12917 üzenetére
kis vigasz, a Zonda F V12 elverte a Nurburing-en 20.8 km-es versenyen...
[Nissan GT-R vs. Zonda F V12] -
Razin
csendes tag
válasz
Creative997 #12922 üzenetére
hat a nyalcsorgatas nalam is megy
kedvenc autom miota evekkel ezelott meglattam az elsot... ja, a videon a 480 lovas volt, mit tudhat a 600?
-
Creative997
őstag
Csak ilyen formában lehet h 2009-ben lesz pár darab kapható, legalábbis ezt olvastam, de nagyon COOL ahogy kinéz. Aki megengedi annak tényleg megéri, az R35öt legalább eu-ban is árusítják
Én meg csak csorgatom a nyálam... Egy Gumball-on biztos tönkreverné a mezőnyt (a kategóriájában)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #12904 üzenetére
Mert "külföldiül" akartam vagánykodni -
PaJa1
őstag
Vettére a grip R balanszot próbáltad? Én azzal mentem, éppen elég volt hogy ne keresztben haladjak mindig. Most is ugyan ez van fent és nagyon alulkormányozott lett a verda, azon gondolkodok, hogy leveszem mert nem kanyarodik ez a talicska. Bár így jobb, mert szebb íveket lehet vele autózni, de már nem a régi vettés érzés amikor hopp 1 kanyar 1 mozdulat.
a-nak lehet úgy jött ki az 500, hogy 400 a kombó plusz még mellé a tárgyak értéke ~100.
Ha megnézed akkor ezt 8 cuccért kapod. 3x3 as kombóért többet keresel mint a nyolcas kombó (9\8a)
Az nem 2009 es R35ös, az az aktuális, csak van rajta bodykit. R35 nagyon jeer verda. Norschlife-n leverte a Porsche-t. Szerintem a legjobb utcai verseny autó amit ma lehet kapni. Magyarországon 22 milla a végösszege a vadi új autónak. Ezt figyelembe véve igencsak "jó" vétel annak aki qrvajó menettulajdonságokkal bíró autót akar venni. Ennyi pénzért kapsz 1 fél Ferrarit, esetleg egy M BMW-t.
-
Razin
csendes tag
Nissan GT-R vs. Gallardo Superleggera << erdemes megnezni
lehet talalgatni ki nyer
[link] -
[pH]Lacika
tag
Na most meg olyan pozitív speed bug-om van mint az állat.
De ennek most örülök. -
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12908 üzenetére
Köszi!
És ezeket ilyen sorrendben kell fölvenni, vagy a sorrend mindegy?
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #12910 üzenetére
amikor most kigyűjtöttem, megnéztem, expl hack pack II és IV-el a bp-ben 400rp-t adott, nem tudom neked mivel, hogyan adott 500at
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #12908 üzenetére
sziasztok!
? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros ezért a combo-ért 500 rp-t ad
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12906 üzenetére
az utolsó kombináció ad 400at bp-vel, alapjáraton 200
-
Creative997
őstag
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
zöld - zöld - zöld (vagy sárga, kinek hogy)
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
zöld - kék - zöld-> piros - piros - kék - kék - zöld - zöld
kék - kék - zöld - zöld-> ? - ? - ?
-> mágnes - mágnes - mágnes
gumi - gumi - gumi
iránytű - iránytű - iránytű
nitró - nitró - nitró-> piros - kék - piros - kék - piros
zöld - piros - kék - piros - zöld
kék - zöld - piros - zöld - kék-> nitró - gumi - nitró - gumi
nitró - nitró - gumi - gumi-> mágnes - iránytű - nitró - gumi
iránytű - ? - iránytű - ?
nitró - gumi - iránytű - mágnes-> ? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros
Érték szerinti beosztás, nő felülről lefelé, egy bekezdésbe tartozók ugyanannyit érnek
-
Mosquitoo
senior tag
Szerintem is jó ötlet összegyűjteni ezeket, aztán be lehetne rakni pl az 1. hsz-be.
-
UnConnecteD
senior tag
melyik ad 400-at? es mi van meg, ami ilyen jo ?
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #12903 üzenetére
Igen az elején az éri meg, mert sok egyforma van közel egymáshoz, de a végefelé amikor alig vagy nincs is 3 egyforma vagy sokat kell másznod h találj ugyanolyat de mondjuk ott van egymás mellett egy piros-kék-zöld item akkor jól jön ha tudod a többi kombót is! És van olyan kombó ami pl 400at ér, de az sok idő mert sok itemből áll, de csak nem színes cuccokból, azokat a végére szokták hagyni és pl serpentine taván meg lehet csinálni akár és sokat kaszálhatsz.
-
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
Kiver a víz és feláll a szőr ha meglátom őket:
Hamann Stallion
Hamann Stallion2
Nissan Skyline GT-R R35
Nissan Skyline GT-R R35 2
Nissan Skyline GT-R R35 3
Skyline 2009(?)
bárhacsak... -
Isten88
senior tag
válasz
Stig20 #12892 üzenetére
Test Drive módban nem csak driften lehet velük menni, ez összezavart, azért érdeklődtem. Szóval azzal a 4 drift kocsival csak driften lehet menni. Köszi a segítséget, akkor nem veszek ilyen dudut.
(#12893) [pH]Lacika: Nagyobb patch óta ilyen, nincs mit tenni, BP-t kell használni, ha leugatnak, akkor is... =)
(#12898) Creative997: A legtöbb combo-t összegyűjthetnénk, ezzel is megkönnyítve PT-s társaink életét, és a sajátunkat is, hátha találunk újat...eddig általam ismert a "red-red-blue-blue-green-green" kombináció, "nos-nos-tire-tire" és az alap 3-at egymás után mix. Valaki esetleg tudna még párral gazdagabbá tenni? Köszönöm előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest