- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
-
13000 - 12901
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
13000. hsz enyém...jeee.
-
SP!T
addikt
TA event:
Nagy nehezen bejutok a szobába, már örültem mint b*zi a faxának. Elindulunk, 20. hely, baró. Az első fél körben feljövök az 5. helyre, minden baleseti helyszínt ki tudtam kerülni, mondom ez már vmi. Erre jön egy faxxopó wippy gyerek aki nem nagyon tud vezetni. 3an draftoltunk volna, ha ő tudna normálisan, kilök. Még ezt lenyelem, aztán ugyanott folytatódott, lökdös én anyázok, erre kilök megint. Na kezd eldurranni az agyam, 8-9. hely. Két másik, normálisabb játékossal kerülök össze, draftoltunk is pár körig, aztán ők is kilöknek. 11. hely. Újra wippy, na neeee. Most én löktem ki 1x, mert befordult elém, de én is elmentem legelészni. 14. hely. Aztán egy újabb gyerek, ő is lökdösött, de aztán draftoltunk. Aztán tankolás és végül 13. hely. És wippy anyázik a lobbyban h utál mert 2x kilöktem, aztán beírtam neki h kussolj öcsipók, te kezdted, ments replayt és nézd meg, rögtön bekussolt.
NA EZÉRT NEM TA-ZOK
Velem dragban szokott ez lenni! Ha ideges lesz az ellenfél, de nem ér utol már induláskor felém irányítja a kocsit. Ezek fel tudják baszni az agyam. Meg előfordul, hogy véletlenül nekimegyek valakinek, de olyankor benyomom, hogy sorry! Ennek ellenére következő kanyarban nekem jön 300al bosszúból! Nem értem az ilyen embereket. Úgy eltudják rontani a játék élményt. Pedig az a legjobb, ha fej fej mellett haladunk és izgi van, de egyeseknek lehet nem...
-
Mosquitoo
senior tag
TA event:
Nagy nehezen bejutok a szobába, már örültem mint b*zi a faxának. Elindulunk, 20. hely, baró. Az első fél körben feljövök az 5. helyre, minden baleseti helyszínt ki tudtam kerülni, mondom ez már vmi. Erre jön egy faxxopó wippy gyerek aki nem nagyon tud vezetni. 3an draftoltunk volna, ha ő tudna normálisan, kilök. Még ezt lenyelem, aztán ugyanott folytatódott, lökdös én anyázok, erre kilök megint. Na kezd eldurranni az agyam, 8-9. hely. Két másik, normálisabb játékossal kerülök össze, draftoltunk is pár körig, aztán ők is kilöknek. 11. hely. Újra wippy, na neeee. Most én löktem ki 1x, mert befordult elém, de én is elmentem legelészni. 14. hely. Aztán egy újabb gyerek, ő is lökdösött, de aztán draftoltunk. Aztán tankolás és végül 13. hely. És wippy anyázik a lobbyban h utál mert 2x kilöktem, aztán beírtam neki h kussolj öcsipók, te kezdted, ments replayt és nézd meg, rögtön bekussolt.
NA EZÉRT NEM TA-ZOK
Dettó... második helyről indultam, engem kilöktek és ÉN KAPTAM PIROS ZÁSZLÓT, végül lekörözéssel végeztem...
De valami slowbugom lehet, mert padlóba nyomom a gázt de rajtnál mégis mindenki elhúz mellettem aztán egyből ki is köknek... -
Creative997
őstag
TA event:
NA EZÉRT NEM TA-ZOK
-
ABnormal
őstag
ettől nagyobb kép nem kell szvsz...

-
ABnormal
őstag
szerintem aki kitaláltam a "vote" rendszert az nem volt tisztában dolgokkal...nem tudtam ma kilépni amikor várta,hogy ki mire szavaz,egyszerüen nem lépett ki,hiába nyomkodtam a kilépést,de legalább ott lenne a performance rész,hogy tudjak állítani,de neeeeeeemmmmm....

-
Mosquitoo
senior tag
Egyébként zavart vkit az aláirásos képem?
Olyan jól néz ki,hiányzik

Nyugodtan lehet aláírásos képed, csak valamivel kisebb méretben.

kb ekkora:
vagy ekkora:

-
SP!T
addikt
LOL!
De milyen videókarid van?
Szerintem csak lekicsinyítette a képet, azért ilyen mini.
-
Mariann294
őstag
Egyébként zavart vkit az aláirásos képem?
Olyan jól néz ki,hiányzik

-
Mariann294
őstag
Na ez tök baró
explorerbenLOL!
De milyen videókarid van?
-
Mariann294
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
-
sanye89
csendes tag
Na ez tök baró
explorerben -
PaJa1
őstag
Gyáááá! Ma olyan jót játszottam egy TopGun nevű emberrel.
Nagyon sokáig a Phoenix-hez a balance-ot probálgattam draghoz. Megtaláltam a lehető legjobb összeállítást és egy csomót gyakoroltam, hogy jól váltsak. Találtam is egy szobát ezzel a TopGun emberkével. Egy Harpoon-ja volt. 5ből 4x elvertem, de végig fej-fej mellett haladtunk!
Majd a végén mindig benyögtem a "Hahaha" röhögést. Sajnos az egyik alkalommal jobbat ment, mint én. Aztán elkezdett röhögni és kirugott a szobából, "legközelebb így röhögjek" indokkal!
Pedig szerintem kajak tök jó verseny volt és hiába mondtam, hogy nem rossz szándékkal nevettem!
Léteznek gyökér emberek! 
A röhögés engem is nagyon tud bosszantani, annyira nem vicces néhány szituácioban mint amilyennek tűnik.
-
Mariann294
őstag
Nagyon sokáig a Phoenix-hez a balance-ot probálgattam draghoz. Megtaláltam a lehető legjobb összeállítást és egy csomót gyakoroltam, hogy jól váltsak. Találtam is egy szobát ezzel a TopGun emberkével. Egy Harpoon-ja volt. 5ből 4x elvertem, de végig fej-fej mellett haladtunk!
Majd a végén mindig benyögtem a "Hahaha" röhögést. Sajnos az egyik alkalommal jobbat ment, mint én. Aztán elkezdett röhögni és kirugott a szobából, "legközelebb így röhögjek" indokkal!
Pedig szerintem kajak tök jó verseny volt és hiába mondtam, hogy nem rossz szándékkal nevettem!
Léteznek gyökér emberek! 
LOL

-
PaJa1
őstag
Annél a soroslásnál nem elég költeni de venni is kell legalább 50 APt.
Lehet, hogy azért specta mert neki még nem elérhető módban próbálkozik. Vagy tényleg a specta doboz ki van jelölve vagy nincs meg hozzá az autója. Vagy akkor csatlakozik amikor megy a verseny és akkor lesz aktív amikor végeztek, ez a szavazós szobákban lehetséges
-
Kommy
veterán
Még mielött belépne aszobába a lobbiban van egy olyana roomkok alatt , hogy join as spektator az elől vegye ki a pipát.
-
Marci9411
csendes tag
Lenne egy kérdésem:
Egy barátom elkezdene PT-zni, de miután belép a roomba, csak spectator lehet.
A pálya a Ghost volt ,tehát nem a szintje volt a baj.
Mi lehet a probléma?
-
SP!T
addikt
Léteznek gyökér emberek! 
-
Mosquitoo
senior tag
Na, megvan a Smash It! 1.

Most már elvileg írni fogja a %-ot. De hogy tudok csak úgy "Free-rideban" menni? Mert a Practiceban ha kicsit lemegyek a pályáról akkor egyből Rescue-zik és nagyon idegesítő...
-
Creative997
őstag
Ez mi? A nyeremények elég csábítók..

A TA-Inti 40% sale
Én költenék ha a qrva aeria végre megadná azt ami jár nekem AP-t!!!

-
Mariann294
őstag
-
SP!T
addikt
Gondoltam ha ph Lacika HUN-nak van akkor lehet nekem is.De ha téged ennyire zavar akkor törlöm.

Lacikanak sokkal kisebb. Nem véletlen nincs ilyen funkció amúgy a PH!-ban.
De ne én legyek megkövezve, hogy szoltam!
Nekem tök8 azt raktok be, ami jól esik! 
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
Mariann: ok, köszi.
Más: Hogy is van ez? Az autópark egyik fele valami kitalált járgány, a másik fele meg rendes licencelt verda?
(Pl. Miyato Wizz - Hachiroku) -
SP!T
addikt
De miért kell ilyen nagyba? Nem elég egy bannercsík? Nagyon szétzilálja a fórumot szerintem és nem is túl esztétikus. De ez nem fikázás nem a képpel van baj.
-
Mariann294
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
Aláírsába teszed be a képet vagy mindig [IMG][/IMG]-vel?
-
Mariann294
őstag
Ez mi? A nyeremények elég csábítók..

A TA-Inti 40% sale
Ha jól értelmezem költs el 500 AP-t (vagy többet) október 13-17 között a fel sorolt játékok valamelyikében és máris részt veszel a játékban.

-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
-
Isten88
senior tag
Itt nem az a cink h 1.700.000-rel vagy a 2. helyen és ellenfeled meg 300.000-rel az 1. helyen?
-
PaJa1
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
A Licence teszteket végig a Hachival kell megcsinálni? (És van valami jelentősége, hogy bronzra - ezüstre - aranyra csinálom?)
-
PaJa1
őstag
Nagyon jól megy a drift! Grat
-
Mosquitoo
senior tag
Tényleg, tudtam, hogy valami furcsa benne, de nem tudtam rájönni, hogy mi!
Másfél millás drift?
Grat!
mod: pardon! egymillió-hétszázezer
-
Mariann294
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mariann294
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Ezt hogy csináltad? Nem semmi..

-
Mosquitoo
senior tag
Nem kell az előttelévőket megcsinálnod, bármelyiket kinyithatod

Óó, ez remek hír, köszönöm!
A pirossal bekeretezett szöveg zavart meg, de aztán rájöttem, hogy az 1. sorszámút ki lehet nyitni!
Megyek is Explorerezni és gyűjteni XP-t / kulcsokat!
mod: Ja és utána amortizálásra fel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Creative997
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
Task/2. oldal/ 1. sor
Köszi!
De ahhoz sajnos még 16 kulcsot kéne szereznem + meg is csinálni a Taskokat, szóval ebben nem fogok tudni részt venni.

-
Creative997
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
Rendben, akkor nekiállok piros kulcsokat gyűjteni és megcsinálni a missionöket. (A Smash It! hányadik? Nekem kb. 5 db van kész...
) -
Isten88
senior tag
Aztaneki...háttérben bal oldalt a név... "Tits86" XD XD XD XD
-
[HUN]Dani
őstag
-
Mariann294
őstag
Ha ez nekem szólt akkor ez akkor volt amikor én már végeztem de a panamás nem tudott kilépni.Én meg semmit sem tudtam csinálni mert ugye a játék ugy látta hogy még megy a menet.Ő meg abban a pill-ban csatlakozott szóval kis bug

-
SP!T
addikt
-
SP!T
addikt
-
PaJa1
őstag
Dani, a képből látszik...
A szellem meg ézért szellem mert specta, aki majd csatlakozni fog ha végeztetek. De itt ő lehet hogy nem fog csatlakozni, mer kicsi a szintje
-
[HUN]Dani
őstag
-
csaba0223
senior tag
Thx! Csak kár hogy elfogyott az RP popperem meg az RP bulám is lejárt

Mosquitoo: Van a mission ban egy olyan feladat hogy törd össze a kocsid! Ha azt unlock-olod akkor kiírja hogy hány %-ban van összetörve a kocsid!
-
Mariann294
őstag
-
SP!T
addikt
-
[pH]Lacika
tag
-
Mosquitoo
senior tag
Egyszer már összetörtem egy H3-mast, hogy moccani se bírt...
De azt hol írja, hogy mennyi a %-a?Csaba az szép volt!

Karibaba: aztap*csa neked aztán van egy kevés RP-d...

-
Mariann294
őstag
-
Karibaba
aktív tag
-
PaJa1
őstag
-
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
[link]
29 XP kellett még a lvl38-hoz, ha még egy sima kombót összehoztam volna...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rsx
aktív tag
-
PaJa1
őstag
-
ABnormal
őstag
-
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
Volt valami gubanc a prohardverrel. KB 3 órán keresztül nem tudtam megnyitni... Valaki tud erről valamit?
-
Creative997
őstag
kis vigasz, a Zonda F V12 elverte a Nurburing-en 20.8 km-es versenyen...
[Nissan GT-R vs. Zonda F V12]Na jó megverte a Zonda, de az lett volna a meglepetés ha nem a Zonda F nyer, nem egy kategória a két kocsi, a Zonda magasabb szinten mozog, az Enzo, SLR, Murciélago, Maserati MC12, Veyron, Koenigsegg, Carrera GT, stb. köreiben
Stig: nem csoda h nagy a vita, minden autógyár a Nürburgring Nordschleife szakaszához méri a kocsiját, az az etalon.
-
Stig20
tag
Vettére a grip R balanszot próbáltad? Én azzal mentem, éppen elég volt hogy ne keresztben haladjak mindig. Most is ugyan ez van fent és nagyon alulkormányozott lett a verda, azon gondolkodok, hogy leveszem mert nem kanyarodik ez a talicska. Bár így jobb, mert szebb íveket lehet vele autózni, de már nem a régi vettés érzés amikor hopp 1 kanyar 1 mozdulat.
a-nak lehet úgy jött ki az 500, hogy 400 a kombó plusz még mellé a tárgyak értéke ~100.
Ha megnézed akkor ezt 8 cuccért kapod. 3x3 as kombóért többet keresel mint a nyolcas kombó (9\8a)
Az nem 2009 es R35ös, az az aktuális, csak van rajta bodykit. R35 nagyon jeer verda. Norschlife-n leverte a Porsche-t. Szerintem a legjobb utcai verseny autó amit ma lehet kapni. Magyarországon 22 milla a végösszege a vadi új autónak. Ezt figyelembe véve igencsak "jó" vétel annak aki qrvajó menettulajdonságokkal bíró autót akar venni. Ennyi pénzért kapsz 1 fél Ferrarit, esetleg egy M BMW-t.
Jó a Nissan, de hát a Porsche azért csak jobb...
Legalábbis nekem jobban bejön.
Egyébként nm olyan biztos, hogy jobb a Skyline, kis vita is kerekedett belőle: [link] -
Razin
csendes tag
-
Razin
csendes tag
Csak ilyen formában lehet h 2009-ben lesz pár darab kapható, legalábbis ezt olvastam, de nagyon COOL ahogy kinéz. Aki megengedi annak tényleg megéri, az R35öt legalább eu-ban is árusítják
Én meg csak csorgatom a nyálam... Egy Gumball-on biztos tönkreverné a mezőnyt (a kategóriájában)hat a nyalcsorgatas nalam is megy
kedvenc autom miota evekkel ezelott meglattam az elsot... ja, a videon a 480 lovas volt, mit tudhat a 600? 
-
Creative997
őstag
Vettére a grip R balanszot próbáltad? Én azzal mentem, éppen elég volt hogy ne keresztben haladjak mindig. Most is ugyan ez van fent és nagyon alulkormányozott lett a verda, azon gondolkodok, hogy leveszem mert nem kanyarodik ez a talicska. Bár így jobb, mert szebb íveket lehet vele autózni, de már nem a régi vettés érzés amikor hopp 1 kanyar 1 mozdulat.
a-nak lehet úgy jött ki az 500, hogy 400 a kombó plusz még mellé a tárgyak értéke ~100.
Ha megnézed akkor ezt 8 cuccért kapod. 3x3 as kombóért többet keresel mint a nyolcas kombó (9\8a)
Az nem 2009 es R35ös, az az aktuális, csak van rajta bodykit. R35 nagyon jeer verda. Norschlife-n leverte a Porsche-t. Szerintem a legjobb utcai verseny autó amit ma lehet kapni. Magyarországon 22 milla a végösszege a vadi új autónak. Ezt figyelembe véve igencsak "jó" vétel annak aki qrvajó menettulajdonságokkal bíró autót akar venni. Ennyi pénzért kapsz 1 fél Ferrarit, esetleg egy M BMW-t.
Csak ilyen formában lehet h 2009-ben lesz pár darab kapható, legalábbis ezt olvastam, de nagyon COOL ahogy kinéz. Aki megengedi annak tényleg megéri, az R35öt legalább eu-ban is árusítják
Én meg csak csorgatom a nyálam... Egy Gumball-on biztos tönkreverné a mezőnyt (a kategóriájában) -
Razin
csendes tag
-
SSP33DY
aktív tag
Köszi szépen a textúrák sokkal szebbek lettek,RESPECT
De miért vagyok Mérienn?
Az a és az é nincs közel egymáshoz 
Mert "külföldiül" akartam vagánykodni
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
-
Razin
csendes tag
-
[pH]Lacika
tag
Na most meg olyan pozitív speed bug-om van mint az állat.
De ennek most örülök.

-
Mosquitoo
senior tag
Igaz... Csak azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy ez egyben van:
-> piros - kék - piros - kék - piros
zöld - piros - kék - piros - zöld
kék - zöld - piros - zöld - kékEzt mazochizmus lenne megjegyezni...
De azóta rájöttem, hogy soronként külön külön van.
-
Isten88
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
zöld - zöld - zöld (vagy sárga, kinek hogy)
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
zöld - kék - zöld-> piros - piros - kék - kék - zöld - zöld
kék - kék - zöld - zöld-> ? - ? - ?
-> mágnes - mágnes - mágnes
gumi - gumi - gumi
iránytű - iránytű - iránytű
nitró - nitró - nitró-> piros - kék - piros - kék - piros
kék - zöld - piros - zöld - kék-> nitró - gumi - nitró - gumi
nitró - nitró - gumi - gumi-> mágnes - iránytű - nitró - gumi
iránytű - ? - iránytű - ?
nitró - gumi - iránytű - mágnes-> ? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros
Érték szerinti beosztás, nő felülről lefelé, egy bekezdésbe tartozók ugyanannyit érnek
Köszi!
És ezeket ilyen sorrendben kell fölvenni, vagy a sorrend mindegy?
-
Creative997
őstag
sziasztok!
? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros ezért a combo-ért 500 rp-t ad
amikor most kigyűjtöttem, megnéztem, expl hack pack II és IV-el a bp-ben 400rp-t adott, nem tudom neked mivel, hogyan adott 500at
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
gumi - gumi - gumi
nitró - gumi - iránytű - mágnes-> ? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros
Érték szerinti beosztás, nő felülről lefelé, egy bekezdésbe tartozók ugyanannyit érnek
sziasztok!
? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros ezért a combo-ért 500 rp-t ad
-
Creative997
őstag
melyik ad 400-at? es mi van meg, ami ilyen jo ?
az utolsó kombináció ad 400at bp-vel, alapjáraton 200
-
Creative997
őstag
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
gumi - gumi - gumi
-
Mosquitoo
senior tag
Szerintem is jó ötlet összegyűjteni ezeket, aztán be lehetne rakni pl az 1. hsz-be.

-
UnConnecteD
senior tag
melyik ad 400-at? es mi van meg, ami ilyen jo ?
-
Creative997
őstag
Igen az elején az éri meg, mert sok egyforma van közel egymáshoz, de a végefelé amikor alig vagy nincs is 3 egyforma vagy sokat kell másznod h találj ugyanolyat de mondjuk ott van egymás mellett egy piros-kék-zöld item akkor jól jön ha tudod a többi kombót is! És van olyan kombó ami pl 400at ér, de az sok idő mert sok itemből áll, de csak nem színes cuccokból, azokat a végére szokták hagyni és pl serpentine taván meg lehet csinálni akár és sokat kaszálhatsz.
-
Mariann294
őstag
Szia Mérienn
Naszal, ha megnyitottad, először fog egy olyat csinálni, hogy kiírja neked:force ware detected, és csinál magának egy adatbázist, kezelőfelületet. ez egy kis téglalap alakú kék csíkos képernyőn végigrohan.
Aztán:ha megnyitottad, NE piszkálj semmit, amíg nem tudod ki-kivel van
A lényeg:felső fül: MAIN és az alsó sorban látod
orce ware detected ugyanebben a sorban mellette customize,és egy nyilacska lefelé. Rákattintasz a nyilra, és megjelenik pár kis ikon. Neked ebből a videókártya alakő ikon kell, ami "system settings" névre hallgat. Rákattintasz, és megjelenik egy új ablak
verclocking-fan-compatibility-overlay. Ebből mi kell neked? a FAN. rákatt, és látsz 3 csúszkát, és jobb oldalon egy legördülő menüt, ami auto control-on van. Ezt átállítod DIRECT control-ra, és az alsó csúszkát (performance 3d) felhúzod legalább 80%-ra. leokézod, és kész. ventillátor felpörög.
"röviden" ennyi.
Tehát:
1MAIN
2Force ware detected customize
3system settings (videokari ikon)
4FAN
5auto control-ról. DIRECT control-ra
6performance 3d legalább 80%-ra.Köszi szépen a textúrák sokkal szebbek lettek,RESPECT
De miért vagyok Mérienn?
Az a és az é nincs közel egymáshoz 
-
csaba0223
senior tag
Test Drive módban nem csak driften lehet velük menni, ez összezavart, azért érdeklődtem. Szóval azzal a 4 drift kocsival csak driften lehet menni. Köszi a segítséget, akkor nem veszek ilyen dudut.
(#12893) [pH]Lacika: Nagyobb patch óta ilyen, nincs mit tenni, BP-t kell használni, ha leugatnak, akkor is... =)
(#12898) Creative997: A legtöbb combo-t összegyűjthetnénk, ezzel is megkönnyítve PT-s társaink életét, és a sajátunkat is, hátha találunk újat...eddig általam ismert a "red-red-blue-blue-green-green" kombináció, "nos-nos-tire-tire" és az alap 3-at egymás után mix. Valaki esetleg tudna még párral gazdagabbá tenni? Köszönöm előre!
Szart sem ér a többi combo! 3 egyformát kell szedni! Megmondom miért, a 3 szokásost hamar összeszeded 1 kombo 90 RP vagy 120 attol függ milyet. A többi combo sokkal több időt vesz igénybe és nem kapsz sokkal többet érte kvázi nem éri meg! Sztem a 3 egyforma a nyerő!
-
Creative997
őstag
Kiver a víz és feláll a szőr ha meglátom őket:
Hamann Stallion
Hamann Stallion2
Nissan Skyline GT-R R35
Nissan Skyline GT-R R35 2
Nissan Skyline GT-R R35 3
Skyline 2009(?)
bárhacsak...
-
Isten88
senior tag
Test Drive módban nem csak driften lehet velük menni, ez összezavart, azért érdeklődtem. Szóval azzal a 4 drift kocsival csak driften lehet menni. Köszi a segítséget, akkor nem veszek ilyen dudut.
(#12893) [pH]Lacika: Nagyobb patch óta ilyen, nincs mit tenni, BP-t kell használni, ha leugatnak, akkor is... =)
(#12898) Creative997: A legtöbb combo-t összegyűjthetnénk, ezzel is megkönnyítve PT-s társaink életét, és a sajátunkat is, hátha találunk újat...eddig általam ismert a "red-red-blue-blue-green-green" kombináció, "nos-nos-tire-tire" és az alap 3-at egymás után mix. Valaki esetleg tudna még párral gazdagabbá tenni? Köszönöm előre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
13000 - 12901
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Torrent meghívó kunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony Ps5 konzol slim
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen nekem is volt már csak sim vsbven.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Léteznek gyökér emberek! 

(Pl. Miyato Wizz - Hachiroku)