Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
...jó gazdag vagyok, és jó sokat fizettem aeriának.. meg elloptam anyukám pénztárcáját is..
jah.. mondtam már hogy nagyon gazdag vagyok? nyertem a lottón.. mindenkinek veszek AP-t!! adjátok meg az accountotokat.. és veszek.. megígérem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az okosabbaknak pedig:no buli, no puni, no cigi..és jó sok maszek meló.. asszem csak így megy

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jah.. mondtam már hogy nagyon gazdag vagyok? nyertem a lottón.. mindenkinek veszek AP-t!! adjátok meg az accountotokat.. és veszek.. megígérem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)