Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
Lehet hogy baromság de nem lehetetlen. Ma is sok autó van ami veri a gyári nem tom hány tíz millás sportkocsikat. Szinte csak a kaszni, kikönnyítve az egész meg nagy motor, stb. Hangulatos lenne.
Próbáltam fánkolni, de nekem nem nagyon megy.
Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.
FORMA 1!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest