- Őszköszöntő hardverkeverék
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixday
csendes tag
Itt nem összefüggésekről van szó, hanem arról az irreális ostobaságról hogy veszek egy stage 1 motortuningot es 1 azaz egy darab plussz lóerőt hoz.
Ez nevetséges, röhejes és szánalmas is egyben.
Kérdés hogy ez bug vagy tényleg így van?
Mert ha tényleg akkor semmi értelme a tuning résznek. -
Ti hol találjátok az AP-s versenyek időpontját? Illetve ha van, akkor lesz egy szoba amibe simán be kell lépni? Vagy oda hogy kell menni?
-
Sixday
csendes tag
Uraim!
Kis információ kellene.
Az a bajom hogy minden szép viszont az autókhoz megvehető upgrade-k nem érnek hajítófát sem.
Vettem egy motortuningot és 1 lóerőt ad??? ECU upgrade szintén 1 lóerő????
Miért van ez ilyen csúnyán elrontva? Így semmi értelme tuningolni... -
csaba0223
senior tag
válasz
sanye89 #12180 üzenetére
TA car exploit and what we are doing about it.
Announcement end: Mon Sep 29, 2008 11:59 pm--------------------------------------------------------------------------------
Ok here it is, here I tell you guys what should already been known.We are going to start banning players who use the exploit were you can drive your TA car in any other mode or any other car in TA mode. No questions, no warning, just straight to being banned. Any one from this moment on that is seen using the TA exploit will be banned.
I understand that there has already been some players reported for this, but only reports from after this post will be banned. All others from before are being warned here.
Hope this works out for you all, and I hope we can all play fair from here on out.
Magyarul: bannolni fogják azokat a játékosokat kérdezés és figyelmeztetés nélkül ,akik TA autóval játszanak Sim-ben vagy bármi más nem TA módban!
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #12186 üzenetére
meg kell fogni a combodat vagy mi?
-
b1sti
senior tag
válasz
Mariann294 #12187 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
Valaki nem jön combozni?
-
b1sti
senior tag
Még egy kérdés! Amikor be akarok lépni egy versenybe, és kiírják az infokat, ott mit jelentenek azok a különböző ikonok?? (zöld kis autó, javító kulcs, stb)
-
b1sti
senior tag
Bocsi a sok hülye kérdésért!
de miért van az, ha belépek versenyezni, van ahol csak nézni tudom a versenyt, és menni nem! Ott figyel a kis kamera ikon! Ez miért van?
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #12173 üzenetére
Itt legalább már látszik, hogy dolgoznak és találtak hibát. Ha elénk rakták volna az általuk is felismert hibát tartalmazó verziót, akkor meg azért lenne hőbörgés.
Ma, végre sikerült egy kibeb*szott jót játszanom CTF-ben Wandal-lal - a rendes PH-s neved elfelejtettem, bocs
. Köszönet neki ezúton is, hogy ráírtam és egyből jött is.
Remélem lesz még ilyen, ha visszajön a laptop a szervízből, mert már a tököm ki van.
-
Isten88
senior tag
A kulcsokat akkor kapod, ha játszol. Pirosat 7000 XP-nként kapod (XP = Experience point), a sárgát meg nemtudommennyi mérföldenként. Vagy fordítva, nem tudom.
Ha gondolod kezd el tuningolni az autót, de egy erősebb kocsira is gyűjthetsz. A te döntésed. =)
Ja, ha majd megint elkezd majd a következő hetekben frissíteni a kliensed, akkor ne ijedj meg, csak jönnek újítások a játékba. -
sanye89
csendes tag
Mentem egy jót a wanaganon,de nem volt valami sok esélyem
-
b1sti
senior tag
Helo!
Mai nap folyamán kezdtem a játékot, és azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudok sárga kulcsot szerezi? Megcsináltam a missziókat, taskból ha jól emlékszem akkor semmit nem tudok, és a drive challange-ből pedig 2-t, mert csak két sárga kulcsom volt! Vagy most mit csináljak? Kezdejem tunningolni az autót, és menjek versenyezni vagy mi tévő legyek???
Légyszi egy kis infot! Köszi
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12174 üzenetére
Röviden...
, mint már idáig megszoktuk.
Bla bla bla, a peccs nagyon komplett, és nagyszabású, ezért több ideig kell tesztelni, bla bla, csúszik egy picit a TA pálya 2-3 hét,licenszelési gonodk miatt a Nissan és Honda autók nem kerülhetnek bele a játék amcsi verziójába. Nagyon velősen ennyi, remélem nem fordítottam félre, ezek után nem várok már tényleg semmit sem ettől a játéktól. Annyit azért remélek, hogy a sz@rnak nem adnak még egy nagyobb pofont.
-
Isten88
senior tag
CTF Most! Aki akar jöjjön!
-
csaba0223
senior tag
Update
Wow,I never said it was releasing this weekend. Not even close. Smile Please read a little more carefully. Smile Also made no promises on date. Just letting you know we close and it is in test.
Anyways here is a brief update.
We have found some issues during the testing. We are hoping for a new build to the TEST server on Monday. Depending on how that looks we will let you know Tuesday.
We found some issues with the new TA track that will require some rework so most likely it will be pulled from this release. Most likely the TA track will be delayed 2-3 weeks at least.
We are still HOPING for Wednesday release. Not gauranteeing any time frame on release. This is a large update with significant changes so lots to test. It simply depends on how the next update looks and what we find.
GM-1fastcrx will post some approved screen shots tomorrow.
Believe me we want this update just as much as you do. Smile
On this list of cars shown on website, Nissan and Honda cars will NOT be in the USA release. No ETA when license agreements will be completed or cars approved by licensee. Sorry but that is way it goes and not in our control. Those companies work at their own speed. The cars are tuned and waiting to go based on those criteria.
Soon the list on website will be cleaned up to show accurate car list.More on Tuesday.
CTKrazy
P.S. If/when the release happens it will happen late in afternoon PDT.
Ha jól értelmezem nem lesz NSX és NISSAN sem!
-
[HUN]Dani
őstag
Húúúúúúú mennyi ugyan olyan avatar..
-
b1sti
senior tag
Egyébként mennyibe kerül egy AP?Lehet valahogy törölni a usert?
-
PaJa1
őstag
Első belépéskor megkérdi, hogy mi legyen a nicked. Ez után már csak névcserélővel tudsz változtatni ami sztem 800 AP.
AP-t lehet venni, nyerni, kapni. Van jó pár lehetőség hogy kapjál, nézzél szét a hivatolos forumon. Forum index fülön vannak az aktuális aeriagameses eventek.
A PT fülön meg csak PTs eventek. -
b1sti
senior tag
Nevet nem lehet változtatni, ha már elkezdtem játszani a játékkal??? Szerettem volna a HUN-t a nevem elé rakni.
-
-
UnConnecteD
senior tag
nem kell
-
b1sti
senior tag
Egyébként annak a proginak kell futnia miközben játszok???
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12156 üzenetére
Oksi fogok ne aggódj
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12153 üzenetére
Bocsi nem vettem észre! Most nem tudok de majd később benn leszek azt nyomhatunk egyet kettőt
Bubu87: Azt én sem tudom de biztos jó! Én is letöltöttem és felraktam... -
Isten88
senior tag
Szia, üdv a klubban.
Letöltöd a játékot és teljesen autómatikusan beállítja magát. Teljesen ingyenes, szal nem kell szenvedni, hogy másik szerverre tegyen be, mint például a wow-nál. Nagyjából megcsinálod először a mission-öket, amit a főmenüben tudsz elérni. Ott megkapod az összes alap (Class1-es autót). A másik 2 oldalhoz azt hiszem Task és Drive challenge) kulcsokat kell gyűjtened. Pirosat és sárgát. Sárgát azt hiszem, hogy 7000 XP után kapsz, pirosat meg nemtudommennyi mérföld után. Érdemes először a class1-es autót tuningolnod, valamelyiket. A tuningok közül először a kezelhetőséget fejleszd, utána a kasznit és utoljára a motorját. Ha ezek megvannak és kinőtted a kocsit, akkor érdemes magasabb szintű kocsira gyűjtened. Jelenleg a Panama a legerősebb kocsi, amit meg tudsz venni RP(Reward Point)-ért venni. Az AP az Aeria Point, amit valós pénzzel tudsz vásárolni (forint, dollár, font, stb.). Ajánlom, hogy olvasd el a leges legelső hozzászólást ezen témában, ott mindent megtalálsz részletesen. Ja, és 5 szintenként meg kell csinálnod a jogosítványt, hogy tovább tudj haladni. Sok sikert a játékhoz, ha valami kérdésed van, akkor fórumhoz méltóan nyugodtan megkérdezheted, segítőkész nagyon az itteni banda. Azért írtam, hogy fórumho méltóan, mert nem régiben járt itt egy-két chat-fióka, akik nem tudták mi a fórum. Szóval akkor sok szerencsét és jó játékot! -
b1sti
senior tag
válasz
Mariann294 #12145 üzenetére
babu87
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új, kezdő játékos vagyok! Segítséget szeretnék kérni a beállításokhoz, mármint a server részéhez, és hogy mire érdemes a játék során figyelnem, mit vegyek, mit ne vegyek, egy kis tapasztalatot szeretnék gyűjteni! Előre is köszönök mindent!
-
dokar
addikt
válasz
[HUN]Dani #12142 üzenetére
ha nem gond, akkor lépjél be előre úgy 17 körül, aztán alt+tab.
én bejelentkezés után meg szoktam nézni egy filmet + vacsora, aztán kezdek csak neki a játéknak. tegnap egy másik speedbugos arccal draftoltam rookieban. míg a mezőny 1.03-as köröket ment, mi addig szépen 0.58-asakat. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #12137 üzenetére
Én múltkor alap corollaval b-roadon 7 kör alatt 26 perfect driftet csináltam akaratom ellenére
-
Nah ma végre összefutottam játékban 1-2 régi emberrel!
Ideje volt!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #12133 üzenetére
Hátha sikerül megvernem vagy valakinek és te nyersz aminek nagy a valószínűsége akkor tied az első hely, úgyhogy mindent beleadok majd -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #12130 üzenetére
Fákk! Nem én vagyok az egyetlen aki nem tud netezni kolis wifin keresztül. Rendszergazdát nyaggatuk. Ő sem tudott csinálni semmit. Úgy mentem el pénteken, hogy volt net. Úgy jövök vissza hogy nincs, ez kibaszás. Vezetékes net meg csak kövi hónapban lesz!
Jövőhétvégén szerintem bekéredzkedek vhova, mert az a sanda gyanúm hogy akkor sem lesz net koliban.1 hét múlva tartjuk meg a mostani versenyt. 1 hét késés mint Franknél. Nem akartam de így jött ki...
A panni tuning azért volt fél milla, mert most akciós volt, és 1es szintig már megvolt.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12130 üzenetére
Jó döntés!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[pH]Lacika #12128 üzenetére
Úgy döntöttem, elmarad!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[HUN]Dani
őstag
Lesz ma liga?
-
Marci9411
csendes tag
Milyen balanceot tudtok fánkozáshoz stallionra?
-
trassher
addikt
Kicsit úgy érzem hogy megszoptam
. A quadrora nem akarok költeni mert egy fostalicska, class1-ben semmi pénzt nem tudok keresni, TA-ban meg nincs egy fullos 30 körös verseny sehol. Van hogy elindulnak 3man 30 körre. Ha meg éppen lennénk 10-15en akkor meg persze hogy kilöknek a pályáról, egyedül meg esélytelen menni.
-
Isten88
senior tag
Jöhetne már a patch, meg a 900 AP az eventért...szerdán remélem megjön a patch is...
12121 hsz
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #12112 üzenetére
A track diff-et nem szorozza :p
Fákk, nem elérhető a net koli WIFIről.
Most telcsiről SOSsezek -
Fánkozás közbe mindig WORNG WAY miatt visszarak... Van rá valami megoldás?
Cagy csak kisebbet drifteljek azt kész?
-
Marci9411
csendes tag
Köszönöm a válaszokat,kipróbálom.
-
Valaki jönne fánkozni? Kipróbálnám!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12113 üzenetére
Tessék ez az az event..
Creative997: Te mit használsz a pannyra ha fánkról van szó, és most már megmondhatnád mit balanszod van a lionra! Már furdal a kíváncsiság.. -
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #12112 üzenetére
A Clean Sector-t is szorozza.
-
Creative997
őstag
Igaz, nem mindent szoroz, csak BLT-t és Prefect driftet, de fánkozásnál a perfect driftet és a track difficultyt szorozza csúnyán.
-
Kommy
veterán
válasz
Marci9411 #12106 üzenetére
A neve fánkozás
Tokyo-Team Driften megállsz az egyik kanyarban és fánk alakban pörögsz h perfect drifteket kapjál. Ja és kell hozzá 3x race bonus és a végén mindent 3xoz. A végén, egy 2 órás pörgés után sok százezret kereshetsz. (de server bonus meg nem nagyon van
) Creative997 írta. Amúgy nem értem miért van a kereső ha egyszer beírod a fórumba hogy fánkozás akkor miért nem tudsz rákaresni , elég sok hozzászólást kiad amiben arról van szó
-
Marci9411
csendes tag
Miért nem tud valaki segíteni, hogy hogyan szerezzek sok pénzt?
-
Unlockoltam egy mission-t, amibe driftelnem kell 50s-ot egy sim VS-ben! Ezt tök nem értem. Bemegyek practice-ba, driftelek és max annyit ír, hogy "nice drift" vagy "perfect drift" azt kész! Honnan tudom milyen hosszú lett? És mitől 50s? Mert hogy nem 50 mp az tuti!
Illetve drift versenyeken hogy van a pontozás?! Mert annyit látok, hogy minden autó (class1-6) egy helybe nyomizik balra-jobbra és a végén kap 3-4 millió pontot! Ezt nem értem... De a játék értelmét teljesen lerombolja.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #12102 üzenetére
Sztem elég az 1iket megvenni ahhoz hogy kapjál csajt. Sztem rengeteg acc bulás emberke fog rohangálni 3 hét múlva
Sztem a quadronak és a forténak is ugyan az a baja. Nehéznek tűnnek(lehet a tömegük is túlzottan nagy, mert a ralliautó könnyű), de szerintem a gumijuk nagyon szarul bírja az oldalirányú terhelést és ezért olyan amilyen.
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #12097 üzenetére
Én emlékszem rá, macsekkal nagyon-nagyon sokat toltuk b-roadon (több mint 100x) és én is az ő idejéhez mértem mindig (a legjobbam 1:54 körül volt), nagyon jól tudta irányítani, mudon is, anno rekordokat ment rajta. Plokival is sokat mentem, meg veled is mentem, ti is nagyon jól mentetek. Akkor még nagyon jó autó volt, imádtam, ctf-ben nagyon aláztam a mezőnyt, harpoonokat és rx-7eket is. Hamar hozzájutottam ingyen, többet mentem vele mint class1el. De azóta valamit nagyon elszúrtak a kocsin sajnos.
A Forte sem volt rossz az elején, de minél jobban tuningoltam annál rosszabb lett, a lvl4 bodyt már meg se vettem. Nem találtam rá Nekem megfelelő balancot sem (az összes kocsimra több balancot költöttem összesen, mint pár class1es full tuningja)Azért nagy játékos ez az aeria. Van egy olyan "akció" hogyha AP-ért veszed meg a vette, wrx, evo lvl4 és lvl5 tuningot akkor kapsz ingyen egy 3 napos acc csajt. Ki az a hülye akinek ez megéri?? Egy 3 napos accel csaj 800AP, a lvl4-5 tuning vettéhez meg 4k AP, wrx-hez 3k. Ebből 16 napos accel csajra is be lehetne ruházni önerőből ennyi erővel. No comment. Ha én fordítottam le rosszul akkor elnézést!
Csaba: honnan vannak a képek?
Marci: a quadro az Audi Quattro-ról lett mintázva, ami a világ egyik valaha volt legjobb rallys autója, tehát még jó hogy összkerekes!
-
PaJa1
őstag
válasz
Marci9411 #12100 üzenetére
az lenne a fura ha nem az lenne! quad -4 - összkerékhajtás
Én még anno 70 ezerért vettem. És akkor az volt a leg a harpoonnal 1etemben.
Sztem a harpoon igen csak odabax az APs autóknak class 5 ben. Bródon speedbuggal 1.43 táska nélkül! Anno ez az idő 1.46 volt RXel, bár azóta fejlődtemEzeket a képeket honnan szedtétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszköszöntő hardverkeverék
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Európa lett az AI-alapú kibertámadások játszótere
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Latitude 5531 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest