Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
Lehet hogy baromság de nem lehetetlen. Ma is sok autó van ami veri a gyári nem tom hány tíz millás sportkocsikat. Szinte csak a kaszni, kikönnyítve az egész meg nagy motor, stb. Hangulatos lenne.

Próbáltam fánkolni, de nekem nem nagyon megy.
Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.FORMA 1!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.