Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Chromecast topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
1002-es hibakódra valaki valamit? :S Új szolgáltató van (UPC) és nem enged ezzel az ip-vel, azt írja. Mit tudok tenni? Statikus IP-m van.
-
Isten88
senior tag
válasz
laszlohu #27995 üzenetére
Köszi a választ, de nem ez a probléma, valamiért nem enged be az IP-mről a játékba. A proxis megoldással meg nem élmény a játék. Ezres pinggel nem az igazi. :S
Szóval valaki esetleg még erre?
"Sziasztok!
A LevelR-be most hogy lehet bejelentkezni? (Login is not permitted from this IP adress.) A PT-be gondolom már sehogy...? Valaki légyszi tájékoztasson a fejleményekről, van most egy pár éves kihagyásom.
Köszi előre!"
Ja, és most lett UPC a szolgáltató, előtte meg nem próbáltam, csak most akartam megint kipróbálni, de nem akar összejönni. -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
A LevelR-be most hogy lehet bejelentkezni? (Login is not permitted from this IP adress.) A PT-be gondolom már sehogy...? Valaki légyszi tájékoztasson a fejleményekről, van most egy pár éves kihagyásom.
Köszi előre! -
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26103 üzenetére
Igen, mapok. Engem nem érdekel a többi játékmód, csak a CTF. Nekem az az izgalmas. Abban volt vagy 10 map LR-nél, és az is teljesen gagyi, meg h a zászlóért vissza kell menni mindig. Se TA, se Explorer, se a többi játékmód nem izgat.
-
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26101 üzenetére
Akkor már csak a mapok a gondjaim, a játékmód menete és a kevés díjazás és a ping.
Semmi értelme nincs a szavazásomnak úgy sem, de ha ezeket a problémákat megoldják, akkor szavazok LR-re.
-
Isten88
senior tag
Kipróbáltam LevelR-ben a CTF (RTF) játékmódot. EZ EGY SZ*R!
Rosszak a mapok, rossz, hogy mindig vissza kell rohangálni a zászlóért, ezért kevés completed gate van, ezért kevés rp (300 alatt), össze-vissza laggolt ma a szerver, amikor játszottam (2010. 04. 24. 13:20-tól 13:50-ig játszottam). Nem csak nálam volt lag. 200-as pingek voltak. Emellett csak árkádban lehet játszani RTF-et. Elb*szták az egyetlen játékmódot, amit szerettem. Én ezért szavazok a PT-re, hogy legalább haverommal tudjak játszani CTF-et.
-
Isten88
senior tag
Bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő.
LevelR-ben jól látom, hogy csak AP-ért lehet kocsit venni? Itt is, mint a PT-ben, csak valós pénzért lehet AP-hoz jutni? Vagy itt ez hogy működik?
Köszi a válasz(oka)t! -
Isten88
senior tag
válasz
SylarHUN #26049 üzenetére
Köszi a választ, de akkor is f*szság, amit művelnek. Legalább ne húznák tovább ezt a kínlódtatást tovább, döntsék már el, hogy mit akarnak és csinálják meg, mert így egyik játékkal sem éri meg továbbfejlődni. Vagyis az egyikkel igen, de nem lehet tudni, hogy melyikkel. AP-kat meg oldják meg, hogy át lehessen vinni, mert azt nem a Jézuska hozta.
-
Isten88
senior tag
válasz
SylarHUN #26047 üzenetére
Jó, csak nekem még van 2000 nemtomhány AP-m, amivel egy level7-es autóra vártam. Akkor ezt nagyon megérte még annó 1 évig összeszenvedni.
Újraélni meg nem tom...muszáj lesz szerintem, ha játszani szeretnék megin a panamámmal.
Annyira fölösleges amúgy vitázni. Mindenki arra fog szavazni, amire akar. Ha vitáztok, nem lesz több szavazata egyiknek sem.
Azt kellene még kierőszakolni valahogy valaki fejestől, hogy valamit át lehessen legalább vinni x játékból y-ba, ha már szabályoznak minket.Amúgy meg miért kell ez a nagy szabályozás hirtelen?
Eddig is jó volt így. Vagy talán magas a ping valamelyik játékban, hogy választani kelljen, melyikre optimalizálják?
-
Isten88
senior tag
Nem akarok kuki lenni, de ezzel nem sértik meg a jogainkat?
Amúgy ha már annyira megy ez a szavazgatósdi:
- Ha PT-re szavazunk, mit kapunk?
- Ha LevelR-re szavazunk, mit kapunk?
Jó lenne tudni, hogy mire számítsunk milyen szavazási eredmények mellett. -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #26031 üzenetére
Dejó.
kirúgnak minket is. xD Demegérte regiznem ma akkor levelerrbe, PT-be meg 2 éve. xD
Köszi a válaszokat, nem rátok haragszok. -
Isten88
senior tag
válasz
bakosgabor57 #26027 üzenetére
Itt mire lehet szavazni?
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #26024 üzenetére
jútúb találatok
Nem vagyok se lusta, se nemhozzáértő, de se dc, se jútúbon nincs róla semmi. -
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #26008 üzenetére
Köszi, de azt is gyorsan megunom. Ketten nem az igazi, többen meg nem leszünk már cl6-os kocsikkal.
-
Isten88
senior tag
válasz
Bazzzs #25989 üzenetére
Ezzel Én is így vagyok. Egy év után jöttem (volna) vissza, de csak haverral tudok játszani. Nem is az, hogy magyar embert nem találtam (haveromon kívül), de más emberekkel sem lehetett játszani jóformán. Van 2 darab cl1-es szoba, és ennyi. Én imádom a CTF-et, de egyedül nem tudok mit kezdeni.
Ha jól szűrtem le, most azt próbáljátok megvalósítani, hogy PT-ből átvinni az accountokat a LevelR-be. Ha lenne ilyen lehetőség, Én élnék vele. A PT-hez húz nekem is a szívem, de amit az Aeria csinál az egyszerűen egy sz*r. A meglévő játékosokat is kiírtotta maga körül. Találkoztam 2 hete külföldiekkel, írták, hogy proxy-n keresztül játszanak, de hát a ping úgy a 4-szerese körül van az eredetinek.
Útálom a német nyelvet, borzong tőle a hátam, de ha nincs más, akkor inkább átvinném a teljes accountomat a LevelR-be, mert PT-vel már egyszerűen nem lehet játszani. Elb*szta Aeria. -
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25935 üzenetére
Köszi az infókat, de nem hiszem, hogy lesz még egy olyan játék, amivel annyit játszanék, mint a PT, így belefognom is kár a LevelR-be.
-
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25933 üzenetére
Akkor viszont buta Aeria, kár volt rá visszanéznem.
LevelR-t meg nem akarom elkezdeni. Eljutni a 35-ös szintig elég volt nekem a PT-ben. Butta butta Aeria. Persze az óvodás-kardos játékok mennek ezerrel náluk - gondolom.
-
Isten88
senior tag
Sziaszok!
Hallom jön majd az új pété.Mikorra várható a frissítés?
Amúgy meg mi az a pangás mostanában a szerón? :S Alig vannak emberek fent. Mi lett ezzel a játékkal?Régen élvezet volt, ha nem is tele volt, de 2 szerverre is volt épp elég játékos, most meg egy szerverre csoportosítva a játékosokat sem lehet jászani, mert nincs kivel. :S
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #15744 üzenetére
Istenem!!! Az aláírásod odab*sz rendesen!
Boldog új évet a PT-seknek! És mindenki másnak is! -
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #15660 üzenetére
Szerintem a CTF is jó fun, mikor belépek, legszívesebben azzal játszom, mert Én azt tartom a legizgalmasabbnak, és ott másokkal is tudok játszani interaktívan. TA-zni is szerettem régen, mert érdekes volt, csak én meguntam. SimVS számomra unalmas, ArcadeVS halott, csak kezdők vannak ott, Challenge mód kihalt, pedig nem lenne rossz "pénzbe" is játszani. Drift utoljára számomra akkor volt jó, mikor még a Hangar csak egy kör volt. Mire megtanultam 4 millió fölött driftelni, ki is szedték, és ezzel számomra meg is ölték ezt a játékmódot. Drag jó lenne, csak nem ad semmit. Explorer meg RP szerzésre jó combozni. Ezzel nem a többi játékmódot akartam leamortizálni és másokat sértegetni, csak én ezeket szeretem.
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #15658 üzenetére
Nekem ITT A KARÁCSONYI KÉPES EVENTBEN a modi csaj képe jön be a legjobban, szívesen otthonomba fogadnám. =) (A Ti képeitek is jók lettek, amit belinkeltetek PH-re, megnéztem, gratula hozzá!!! És ezt ne sértésnek vegyétek, egyszerűen csak egy nőt szívesebben otthonomba fogadnék, mint karácsonyfát...
Nő-párti vagyok.
)
-
Isten88
senior tag
1. Nem is volt ott doboz :-O
2. Egyrész nem lennék a vezető helyében, hogy miket túl kell élnie, másrészt meg de, mert milyen erős karja van, hogy ekkora "esés" után is milyen bőszen csavargatja a kormányt
3. Mekkora mókás az is, hogy a féknyomod előre le van már gyártva.(1:38-1:44)
A képeid meg nem rosszak a 15.585. és 15.586. hozzászólásokban...lehetett vele munkád...
-
Isten88
senior tag
Nem tudom mennyire segít a választásban, mert nem értek hozzájuk és nem is akarok még most, mert nincs rá szükségem, de remélem segít egy kicsit: [link].
Ez meg cáfolat arra, hogy ahogy fejlődik a technika, úgy fogyasztanak az eszközök kevesebbet nagyobb teljesítmény mellett, - nem tudom, hogy ki írta, de valaki beokoskodta - szóval a link: [link].
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15371 üzenetére
Nekem már az nem tetszik, hogy TAZ02 csinálja...
Lóg 500 vagy 900 AP-val, semmire nem reagál...
-
Isten88
senior tag
válasz
Soni17 #15328 üzenetére
Akkor kell beírni a jelszavad, mikor megnyitod a levelet, amit küldtek, látsz benne egy linket, rányomsz és kér egy jelszót, amiben kell, hogy legyen nagy- és kisbetű, valamint számot is kell tartalmaznia. Remélem így már sikerült, mert több millió felhasználónak nem okozott gondot. ;) Aztán csak sikeresen...
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #15325 üzenetére
Szegény már mindent leírt...[link]
Bár szerintem a laptop kicsike hozzá, de azért írd le a pontos configot... -
Isten88
senior tag
válasz
JackShephard #15299 üzenetére
CTF új pálya? Ezazzzzzzzz! JEEEEE! Végre! - Remélem bűn rosszak és marad a kedvencem továbbra is Tokyo...
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #15287 üzenetére
Már megint kezdődik...
(Csak a Mozilla Firefox húzza alá, Opera és többi böngésző nem nagyon...)
-
Isten88
senior tag
Üdv az újaknak, ezúton kívánok nekik élménydús játékot!
Utána elnézést szeretnék kérni, amiért offolom a topikot, de segítségeteket szeretném kérni! Azért itt, mert csak ezen netes-közösségnek vagyok valamennyire tagja és segítőkész a nagy része a felhasználóknak...szóval:
Kottákat szeretnék letölteni. Aki már itt elakadt, az ne is olvassa tovább, mert fölösleges. Hangszer: gordonka, más nevén cselló. Ha eddig oké a dolog, akkor szeretnék tanácsokat kapni, megoldásokat, hogy honnan tudnék letölteni az imént említett hangszerhez kottákat. Klasszikus és modern stílus egyaránt érdekel. Válaszokat itt is és privátban is egyaránt várom, amennyiben építő jellegűek.
Köszönöm a figyelmet, Isten88 (játékban Isaten88) voltam/vagyok. -
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15192 üzenetére
Mert megvételnél lehet választani csak.
-
Isten88
senior tag
Maileket ellenőrizni, Aeria ajándékozott 200 AP-t. Kaptál kódot, beírod a megfelelő helyre és megkapod az AP-t.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15121 üzenetére
Jaja, az ósulis-sárgakazis gépezet...mennyit ültem én is előtte...osztottképernyős autóversenyző 2 személynek, akkor amikor a sast kellett megvédeni 2 tankkal... =) De jók voltak azok a játékok...új joystick kéthavonta... XD
Én is "fantasztikus" lettem!
-
Isten88
senior tag
A lövedékek vektorok és nem is követed őket szemmel, ha pl egy lövés lag miatt nem talál célt, akkor úgy fogod fel, hogy rosszul céloztál. Ezen szerintem fölösleges tovább vitázni, mert veszekedés lesz belőle, mellesleg meg teljesen fölösleges konfliktusokat kelteni, nekünk ez van, ezzel kell boldogulnunk, mert becses Aeria Games sz*rik a fejünkre, nincs meg a kellő kapcsolat a kiadó és a játékosok közt. Például: írtunk sokan egy kedves embernek - nem említek nevet, de Taz02-ről van szó
. Lóg 500 vagy 900 AP-val, bombáztuk levelekkel, személy szerint írtam support-mailt vagy mit ("contact us" részbe), arra sincs válasz, pedig több, mint 2 hét is eltelt. Ami hiba van, az úgy is marad, amíg észre nem veszi valaki a cégnél. Ez van, ezzel kell játszanunk, ha netes-fejlődős-autós játékkal akarunk játszani, vagy ennek a német-japán-kínai vagy mittomén milyen változatával. Nekem személy szerint nagyon tetszik a PT, csak ezek a bajaim vannak vele többek közt.
"...jók a poRGRamok, minden jó...csak sok köcsög van!" - sok event van, van egy sárgabetűs emberkénk is, akit zaklathatunk, ha gondunk van, csak sok a köcsög report-oló, vagyis aki minden csúnya szó miatt a jó édes anyukája helyett az adminokhoz fut sírva, mert: "ez meg ez csúnyát írt rám, meg nekem jött a lag miatt és magamtól nem tudom megoldani a problémámat, esetleg más szobába menni, vagy éppen kirúgni, könnyebb jelentenem őt, nehogy jól érezze magát és fejlődjön, mert tele vagyok rosszindulattal".Bocs, kikívánkozott belőlem, nem szándékom ezzel sértegetni, riszpekt meg ilyesmi.
Bocs: "Majális a szeretet ünnepe" - jó tudni...
-
Isten88
senior tag
válasz
bumbalaci55 #15106 üzenetére
Az a laggolás miatt van. Igazából nem mennek neki, csak mikor a szerver gép nem kap jelet az egyik játékostól, akkor úgy számol tovább, mintha előző tevékenységét folytatná az alany, majd mikor újra jelet kap, akkor teleportál egy nagyot, vagy ilyesmi. Igazából Én sem nagyon értem, talán az adatok pontatlansága miatt eshet ez meg, meg azért, mert itt nem 3 m/s sebességgel mennek, mint a tibbi FPS játékban (COD, CS, UNREAL), hanem kicsit többel...30-60 m/s-os sebességet kell számolgatnia a szervernek. Ha nézzük, hogy 50-es pingje van egy játékosnak, vagyis 0,050 másodpercenként tudja küldeni az adatot, vagyis ennyi a létrejött elérések száma a szerver és a játékos gépe közt, akkor másodpercenként 20-szor tud a szerver frissíteni, ami azt jelenti, hogy 1,5-3 métereket ugrál a kocsi (persze csakis virtuálisan, szerencsére). Erre még rájön az elsímítás is, hogy ne teleportáló kocsikat lássunk, és talán ez az elsímítás miatt látod, hogy neki mennek dolgoknak, de valójában nem. Ha közel mész dolgokhoz és neked is magas a pinged, akkor mások is úgy láthatják, hogy neki mész dolgoknak, esetleg alrébb tolod őket.
Átbújni alattuk erősebb és alacsonyabb kocsikkal lehet, nekem Panamával, Morelloval sikerült, de Corvette-el is megldható szerintem. Kell hozzá egy nagyobb sebesség és a kamion hátulját, az utánfutó elejét kell megcélozni.
Remélem tudtam válaszolni a kérdésedre.(#15107) csaba0223: Én ijedtemen összecsuktam a laptopot, beraktam az ágy alá, lekapcsoltam a lámpát, bebújtam a sarokba és egyik szemem sírt, a másik meg haj. XD
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15096 üzenetére
Nem is iszok alkoholt lassan már egy éve...
És valahogy nem is hiányzik.
Elkezdtem kergetni a bogarat a képernyőről...azt hittem, hogy élő... XD Aztán nagy nehezen rájöttem, hogy az ott marad... XD
-
Isten88
senior tag
Tyű...megmértem az fps-et játék közben. Spaghetti1-en 30 alá nem ment...sőt, volt 50-60 is. Nem gondoltam volna, hogy ennyi. Kevesebbre számítottam 7400GO vid. karival laptopon.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #15011 üzenetére
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=169104&start=30
Negyedik oldalon van. Szerintem nincs vele semmi vaj. Kiírásnak megfelel szerintem. -
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14929 üzenetére
Nem figyeltem hány darab. Írtam, hogy számomra értelmetlen, de köszönöm a pontosítást.
-
Isten88
senior tag
Jaja, unatkoztam és rávettem magam a gammára...nem is tudtam, hogy van event, csak a chatben látom h ez meg az indul. Beérek CTF lobbyba, tele van az event szoba. Faszántos, lekéstem. 20 perc múlva megint chat körüzenet, hogy explorer event. Belépek oda is, tele van. Már kezdtem elégelni a dolgot. 10-20 perc eltelik, nézelődök, hogy hova is menjek, milyennel is játszak. Körüzenet: második explorer verseny. Belépek és megint tele van. Hát a tököm elszállt, egymás után 3 ilyenről lemaradtam, mert tele volt mindig.
(#14927) MaciG: nincs, de felteheted attól a gammár, mert a telepítés eléggé hosszadalmas lesz, mivel jött pár cucc: egy új, karácsonyi pálya, meg sok - számomra - értelmetlen vinyl, ami AP-s.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #14889 üzenetére
Köszi szépen, így már összeállt a kép. =)
Csak matricák jöttek meg egy karácsonyos pálya? Új TA pálya hol van már? Nem vagyok nagy TA-s, de a volt-ígéret egész szépen csúszik...
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #14881 üzenetére
Emlékszem, persze, de ez a "kapjátok be a f...***krssscs" reakciója most mire volt? Azt nem vágom most.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #14871 üzenetére
Én még most sem vágom, mi az előzménye...
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #14846 üzenetére
"PHU" név szerintem megfelelő lenne. Pro Hardver is benne van és a nemzetiségünk is.
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14688 üzenetére
Szerintem a kocsi miatt linkelték a videót, te meg a pasit nézted végig...
-
Isten88
senior tag
Akinek kell, használja egészséggel: HZ8M-MR5W-LA6J-0353
-
Isten88
senior tag
Ha kell valakinek kód, egy van fölösbe.
-
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #14507 üzenetére
Köszi a linket! Számomra sokat mondott a videó. Pl: ha netán belefektetek egy xy összeget a játékba, azt évekig tudom tovább vinni, mert nem most fog tönkremenni Invictus. Tényleg sokat számít a mi támogatásunk is, mert csak 50 fős a fejlesztőcsapat.
-
Isten88
senior tag
Baze PÉTÉ! Nem grid, nem NFS, nem LFS, nem LevelR...Pété! 1-2 hsz off belefér, de olvassatok már vissza kicsit...alig van 10-20 hsz, ami a PT-t érinti. Eddig szerettem ezt a fórumot olvasni, de már gusztustalan amit művelnek egyesek. Ügyes vagy, hogy hozzá tudtál jutni az xy játékhoz, nagyon nehéz lehetett. Elindítani és crackelni is biztos nehéz volt, gratula, hogy sikerült. Duplakatt rá? Hűdeügyi gyerek. A nyilakat is megtaláltad az irányításhoz? Ezaz! Akkor most játsz vele 10 percet, oltsd le, mert neked nem tetszik és mindezt írd le a PT fórumába, mert erre való. Én meg játszottam a szupermárióval. Elindult. Grafika: pótolhatatlan, játékélmény: felejthetetlen...mert ez a fórum egyesek szerint erre való. Királyos vagy...
-
Isten88
senior tag
Ááá. Pétéről egy szó sincs az utóbbi 200 hozzászólásban kb. Előtte egymást cibáltátok, most meg jött az a másik játék. Cibálásra ott az MSN, Skype, Chat.hu, stb. Ha a másik játékról akartok beszélgetni, tegyétek...de ne itt! Olvassátok el a fórum nevét, hogy ez miről szól. Köszöntem. A továbbiakban meg kíváncsi vagyok, hogy a következő 100 hozzászólás miből fog állni. Tiszta "való világ" meg "Big Brother" már az oldal: ki kinek szól be, majd jön a piac része: ki mit látott hol és hogyan tudja kipróbálni. A következő fejezetet is feszülten várom.
-
Isten88
senior tag
Jó, béküljetek ki. Az utolsó oldal a fórumon csak veszekedés. Nyomjatok el egy békepipát, aztán foglalkozzatok a játékélménnyel.
(#14405) ABnormal:
nem akarok meglátni mégegy olyan beszólást,hogy ki mennyi idős
következő mondat:
némá: őstag lettem...Ez nekem mókásan jött át.
Persze csak viccnek szántam, nem komoly a téma. -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #14361 üzenetére
Nekem alapértelmezetten, ha megmozdítottam az egeret elkezdettbaromkodni a váltóval, azért tanácsoltam neki azt, amit.
(#14363) [pH]Lacika:
Lehet, hogy igazad van...de valljuk be, elenyésző az, amit magyarok fektetnek ebbe a játékba.
Más szemszögből vizsgálódva: lehet (,söt, biztos is), hogy én is kiálltam volna, ha lehülyézi valaki a PT-sek xy százalékát, mert kiadott pénzt érte. Az Ő döntése. Inkább költse egy játékra (!!!NEM SZERENCSEJÁTÉKRA!!!) a pénzét, minthogy tönkre tegye az életét a drog, a szesz, a tüdejét (és mások egészségét) a cigijével. Mindenki maga (és a szülei/hozzátartozói) dönti(k) el, hogy mire szánja a pénzét. Én nem élek egészségkárosító eszközökkel, a PT-be sem fizettem, mert becsaptak, nem is egyszer. Vártuk a patcheket, az újításokat...konkrét időt írtak, virrasztottunk, hogy mi legyünk az elsők, rá egy-két hétre jött a patch, új TA pályát még most is várjuk, becsaptak akkor is, mikor 1000 AP-t ígértek fejenként, nem kaptunk érte semmit, csak egy plusz feladatot, aahol 100 AP-val kiszúrták a szemünket. Ott van még a reklámozós event is, ahol 500 illetve 900 AP-t kaphatnánk...igen, ez a "reach the 4 million member". TAZ megjutalmazott minket egy jó nagy semmivel. Írtunk neki többen is, se AP, se válasz. Én ezért - is - nem fizetek többek közt, mert egyszerűen megbízhatatlannéhány játékvezető. -
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14357 üzenetére
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte.
Ez nem igaz, cégek fizetnek az Aeriának, a felhasználók pénze csak bérkiegészítés legfeljebb.
Mellesleg párszor már leírtam, hogy INGYENES JÁTÉK! Ez olyan, mintha Te azért is szívesen fizetnél XY áruházak, mert kiküld egy szórólapot. Hát barátom, gratulálok. Lennék Én szívesen a szolgáltatód. Küldözgetném Neked az ingyenes cuccokat és Te meg fizethetnél érte, mert ilyen hozzáállásod van.
Ha meg elvárják, hogy fizessünk érte, akkor ne reklámozzák ingyenesnek, hanem emberek majd kitalálnak tört szervereket, mint a Counter Strike-ra és játszunk úgy, vagy ha gazdagok vagyunk, akkor játszunk vele pénzért, de akkor ez a játék kihal...még így, hogy "ingyenes" sincs tele a játék. Két szerver meg minek, egyen is alig van valaki.
Itt meg is jegyezném, hogy nem kötözködök, véleményt nyílvánítok, mert szabad ember szabad országban azt tesz, amit szabad. -
Isten88
senior tag
Szóval neked tökéletes egered van és nem csinált még olyat, hogy nem mozdítod meg és mégis megmozdul a kijelzőn az egérmutató. Akkor gratulálok, nem szóltam.
Amúgy próbáld ki gyakorló módban, hogy mész egy kocsival és megmozdítod az egeret és rájössz, hogy miért írtam, amit írtam. -
Isten88
senior tag
Ingyenes játékért fizetni? Hahahaha. Azt. Azért nem kell fizetned, mert a fád nől a kertben és a napsugarakat "elveszi" mások elől? Hahahaha...majd egy szép ember ezt is eléri, hogy ezért is fizessünk...de addig legalább a demó PT-vel had játszunk már ingyen...
Meg adja meg TAZ az AP-jaimat. Ennyi.
-
Isten88
senior tag
Adja meg Aeria a negyedéves tartozását. Hiába írok az event vezetőjének, sz**ik az egészbe. Reklámozd Aeriát, mert jó dolog, várd a nyereményt és hahahaha...lóf***t sem kapsz hüly player.
Ha majd megadja TAZ az 500 vagy 900 AP-s tartpzását, akkor elköltöm, addig csak szeretném elkölteni...de nem tudom. Jó befektetés...nekik. -
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #14286 üzenetére
Hát...ha Belkin routert vettél, akkor kinevetnélek és ujjal mutogatnék rád, és halkan suttognám a mellettem lévőnek, hogy Ő az, aki Belkin routert vett, és Ő is rosszidndulatúan elkezdene nevetni...de nem vagyok rosszindulatú, meg szerintem nem is Belkin routert vettél, mert sikerült beállítani...na rátérek a lényegre.
Ha T-Online neted van, akkor nem segít rajtad semmi. Ha másmilyen, akkor config menüjébe belépsz, ott csinálj egy olyat, hogy "restore to factory defaults" és újra beállítod a netednek megfelelően.
A további beállításokhoz még kellene tudni, hogy dinamikus/fix IP-d van-e, milyen router, asztaliról/laptopról használod és drótnélkül vagy dróttal sz*pod a netet. Értem ezalatt, hogy a router wifi-jéről netezel, vagy dróttal, mert ez is számít. -
Isten88
senior tag
válasz
JackShephard #14252 üzenetére
Szerintem Harpoont ne vegyél, nem tudod megfogni, annyira csúszik.
Másoknak: a Harpoon jó kocsi... !VOLT! a patch előtt. Azóta ha vezette valaki és nyert is vele a saját osztályában...hát, vagy nagyon béna ellenfelekkel volt, vagy nem tudom...nekem nem megy a harpoon úgy, mint régen.
Mindenkinek de brutal gépe van...nekem csak egy MSI M673X-039HU 2 giga 667mhz rammal --> akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest