Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Gyakorlaitlag nem érdemes + blindboxot használni, inkább beválalom azt h fejtetőre állít vagy eldob a picsba minthogy állandóan mágnest adjon. Van olyan explorer futam amikor nem is találok benne mágnest, de van olyan is amikor szinte csak azt találok ilyenkor nagyon felhúz.
-
Ricco_hun
senior tag
Explorer-ben a Positive Blindbox bp-nek mégis hogyan kellene működnie? Ma használtam először, de úgy néz ki rögtön egy bug-ra akadtam. Ugyanis nem, hogy pozitív dolgok lettek volna a kérdőjelekben, hanem szinte csak mágnes (néha beugrott még egy két gumi is). Szóval szépen negative blindbox lett a positive blindbox-omból
. -
Isten88
senior tag
Én is unom, de driftelni nem tudok, ha veletek versenyzek akkor a dobogóról lecsúszok - néha nem is gyengén -, másokkal meg nem nagyon van kedvem versenyezni. Explorerben szerzek 6k körül egy futam alatt, ezért gondoltam, hogy ezt te jobban is csinálod és jobban össze tudod szedni magad belőle.
W8ing 4 patch.
Remélem jön és tudok rá szakítani egy kis időt is... -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223
üzenetére
Igen, régen rengeteg TAt nyomtam, kb 1,5xörösét fizette a mostaninak meg rengeteg 7 körös BRoad van mögöttem. Én még mindig mérföldben mérek

Most újra elővettem a BRoadot class5el. Meglepődtem, hogy az RX még mindig fantasztikusan megy!
DE most míg aktív az RPs csajom, addig spagettizek, 5k ugrik egy versenyért a jól megyek. Wangan tök unalmas, azért nem ott megyek. Meg camaróm sincs feltuningolva és vettére meg a BPt nem pazarlom. -
csaba0223
senior tag
A képeken jobban néz ki a Morello mint a vidin! Így már tetszik!

Változott a ph forum is!
-
Isten88
senior tag
Bocs, dupla, tudom, észrevettem.
Még 10k RP kell a szintlépéshez és az AAA-s jogsihoz...de nincs már erőm ma megcsinálni, holnap meg nem érek rá nagyon. Remélem azért megjön a jámbordzsimi és jót furikáztok...és persze, hogy elérhető áron lesz...új wangan dudu... XD -
PaJa1
őstag
Este TA?
Csak mi magyarok, vagy talán még normálisabb külföldiek akiket ismerünk.
Ha én csinálom a szobát akkor a nevében TNA benne lesz, és a jelszó ph lesz -
vtomi
tag
Ma bent voltam egy szobába magyarokkal,majd hirtelen kilépett a játékból magától .Majd megpróbáltam belépni és ezt írta ki[link]
Szerintem ma be se fog már engedni
-
erdol
senior tag
Explorer csaj nélkül.8000 rp-vel.
[link]
Mindenki kilépett mert valaki lelépett és sokáig töltött,ketten szedtük mianiakkal,persze ő 30 felett kapott.
Isaten-Akkor volt mikor te is kiléptél.
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
A második kocsira gondolt...
DE szerintem is az lesz
(323GTX) -
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Úgy értelmeztem, hogy holnapra megpróbálják a server mainterance-ba belerakni, de ezt nem merik megígérni...nem is csodálom. X)
-
G@bi90MR
aktív tag
Jól néz ki a Morello, a kis kompakt méregzsák Mazda 323GTX utánzat? Az esetben tépnie kell, mint a barom.

-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Aztakib***ottk**vahéccázátneki! De jól időzítenek... :@
-
[pH]Lacika
tag
Ez Jó!!!
Players,
Let me end some of the speculation. Sadly we are still tuning the cars.
We are holding all 3 cars until all 3 completed.
Right now I would say after this Wednesday server maintenance is looking the best.
NOT PROMISING. We want these cars, especially Morello, tuned correctly. The cars are very close though.
GS's - You are welcome to post any screen shots or videos you wish. Just no specs as you know they might be changing.
Thanks,
CTKrazy

-
PaJa1
őstag
itt van 1 kis ízelítő. 1. és 13. oldalon
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Ez a pálya régóta ilyen..

-
Creative997
őstag
Egyébként azt vettem észre Serpentinen hogy a híd alatt nem a tó felé hanem a másik irányba van egy út, de arra még nem vezet semmi és nem lehet tudni mi van arra. Majd lehet h arrafele is lesz verseny? Meg még Englandon is van meg nem nyitott rész, a többi pályán csak az utakat lehet már csak variálni szerintem, főleg tokyon, azon lesz nem kevés pálya még...
-
Isten88
senior tag
Tudom. 1 óra fánkozással nekem - mert ügyetlen vagyok - 20-25k RP jön össze. Egy combo-zás ~10 perc, csak hogy egyszerűbb legyen számolnom, mert lusta vagyok. Egy combo alatt összeszedek 4-6k RP-t. Egy óra alatt így 40-60k RP-t gyűjtök és nem is annyira unalmas. A combo gyűjtés jobban megéri, viszont ha popperünk van, akkor a fánkozás jobb választás, mert azért csak ne pazaroljuk el az AP-s cuccot...
Mellesleg köszi a korrigálást és a választ Paja! -
-
PaJa1
őstag
EU liga üzik szétküldve. Szerintem már az ausztrál is... Hajrá

-
Karibaba
aktív tag
válasz
sanye89
üzenetére
Grat Sanye! Neked se kell már xp pontot gyűjtened 1 darabig.

Miota Schumi nem játszik, nem nézem a F1 -et

Végre van update, Ecu 6 szint is a CAMARO hoz , igy sokkal jobb lett az irányítása

1 laza explorer kár hogy nem volt teli a szoba!
-
PaJa1
őstag
valaki egy kis fánk míg tart a rush?
főbuszon megtaláltok -
Isten88
senior tag
válasz
norbert087
üzenetére
Előző hozzászólásodban nem véleményt nyilvánítottál, hanem tényként közöltél. Én nem vagyok Isten (az "Isten" szó nagy kezdőbetűvel írandó), Nekem csak a nick nevem Isten88. Szerintem Téged sem "norbert087"-nek írtak az anyakönyvbe, ahogyan Engem sem Isten88-nak.
-
PaJa1
őstag
válasz
norbert087
üzenetére
A drift city korhatáros kellene hogy legyen. A PT, mint aeriagames által kiadott játék, így 13 évet be kell tölteni hogy regisztrálhass.
A PT alulról a DC felülről korlátos
ott 13 a max 
-
csaba0223
senior tag
Ez 1 idézet 1 másik fórumból!
"Nyilvánvalóan közöltük Lewis-szal, hogy ne aggódjon Vettel miatt, Glock száraz gumikon van, és az utolsó körben fogja megpillantani. Csak tudnám hogy honnan számították ki ezt amikor Glock még az utolsó kör féltávjáig is tartotta előnyét vele szemben? -
MaciG
addikt
válasz
csaba0223
üzenetére
Ha már így témánál vagyunk akkor már inkább a ferrari szerelői "tankolták el" Massa-nak...
Jó kis futam volt, bár én azóta mióta Hakkinen nincs versenyben nem nagyon nézem az F1-et és nem is követem az eseményeket. Hamiltonról meg annyi a véleményem ,hogy kicsit nagy az arca, de attól ő is megérdemelten lett VB-nok, mert jól vezet és ez tény. Jó az utolsó futamon "csak" 5. lett de az idény az nem erről az egy futamról szól. -
[HUN]Dani
őstag
Sanye, Creative GRAT!
Spit: Ezt sztem úgy értette hogy nem a régi Pt-ben hanem pl. pár hete.
-
Creative997
őstag
és megvan a 3000. futamom és egyben a 600. szakmai hsz is
sanye grat

-
vtomi
tag
Én még nagyon régen egy lebegő Panamát kaptam le
[link] -
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem Phoenixnél is sokszor bele kell nyúlnom. 2-3 és 3-4 nél. De nekem inkább visszaváltani kell és hirtelen erőre is kap.
Isten88: ok!

-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
hehe én már meg se néztema végét, felbaxott h 20 mp-el ezelőtt még boldog voltam, tényleg hihetetlen h az utolsó kanyarban sikerült megelőznie glock-ot.
A váltó az tényleg szar, nagyon fel tud hergelni, automatán tolom, de sokat belenyúlok, mert 1esből 2esbe alig megy fel.
-
sanye89
csendes tag
Na ez is igy marad egy darabig.kép
-
Ricco_hun
senior tag
Forma1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem csak az utolsó pár kör, az egész futam nagyon izgalmas volt. Én Ferrari drukker vagyok függetlenül a pilótáktól. Azé kemény, hogy majdnem elintézték ugyanazt idén, mint tavaly Raikonnen-nek. Azt nem bírom elhinni, hogy Glock pont addig tudta tartani magát amíg meg nem jött nemmondjukkianevét
. Massa mindent megtett, Raikonnen is stabilan játszotta a hátvédet. Annak külön örültem, hogy Kubica így virgonckodott (csak lökte volna ki). De hát az a szaros 1 pont. Majd jövőre. Szerintem a McClaren-es Caramell ma este ne nagyon menjen brazil szórakozóhelyekre. Ott ünnepeltette magát a szaros 5. helyével, miközben Massa ment fel a dobogóra. Kifütyülték, jogosan. -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Irányításon nyomhatnának még, hogy ne csak csússzon az eleje a kocsinak kanyarban, de még talán elfogadható. A váltó viszont iszonyatos - nem pozitív értelemben. Akár kézi, akár autómata. Másik játékokban mindenhol gyorsabb a váltás. Ha hátramenetbe kell(ene) tenni, sokkal többet ér egy 'rescue'.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Na ezzel vitatkoznék, mert úgy írtad h Kubica majdnem eldöntötte a vb címet, ergó te már alapból neki adtad, mintha akineknemmondjukkianevét megnyerte volna a futam előtt. Mindenesetre érdekes volt amit csinált. És rendkívül izgi volt az utolsó kör, az utolsó 3 kanyarban 2x változott a vb állása, döbbenet, minden idők legkörömrágóbb vb cím eldöntése volt. Sajnálom Massát, nagyon jó pilóta, nagyon kiegyensúlyozott, 2x megállt alatta a teknika, a magyar nagydíjon 3 körrel a vége előtt, teljes joggal megérdemelte volna, de ez csak volna. Amikor surmóher ott volt nagyon sajnáltam őt, de végre kinőtt a nagyok közül! Minden tiszteletem az övé!!
Nem szeretem a Ferrarit, csak Massát és nem utálom a McLarent csak akineknemmondjukkianevét-t.halljátok az elmúlt másfél órában annyit írtatok mint 2 nap szoktatok
Üdv újra a körünkben Ploki

Nincs mit SP33DY!
Speedbug nincs, de én ma kaptam egy 7 körös futamban slowbugot, és csak azért vettem észre mert stock class1el mentem, amin könnyen észrevehető! De összességében stabilnak mondható, sokat javítottak a játékon, mondjuk még van hiba de már sokkal tűrhetőbb mint pár hónapja volt, szerintem. (persze lesznek akik nem osztják véleményemet)
-
Stig20
tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Hát nekem totál elborult az agyam mikor láttam, hogy az a hülye Kubica elkezd szlalomozni Vettel, és Hamilton közt. Majdnem levertem a monitort, nagyon tudok drukkolni, meg bele tudom élni magam.
Eddig csíptem ezt a kupica gyereket, de csak eddig...
PT-hez: Jövő héten kezdődik az ausztrál sport szedán bajnokság, remélem sikerül belövögetni a kocsijaim, meg értelmes helyezéseket elérnem.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ez valóban nem szép kijelentés tőled.
Raikkonen

-
SSP33DY
aktív tag
..csak ritkán olvasok emilt.. meg privit..
De komoly Dani

És Nagy THX Crea!!Köszi, megjött a mail..

-
[pH]Lacika
tag
Én mostantól Kubica-t utálom, mert miatta lett ez ennyire izgalmas, ő kényszerítette lassításra Hamiltont, ezért tudta Vettel megelőzni, ha rajta múlt volna az előzés akkor ez nem történhetett volna meg! Egy lekőrözött versenyző kis híján eldöntötte a wb-címet.
Úgy látom nem hiában kérték a brazilok Kubica-tól, hogy üsse ki a versenyből. Ha kiütni nem is tudta de legalább lassításra kényszerítette! -
G@bi90MR
aktív tag
Én is 100%-ban Massa-nak szurkoltam, hamilton nevét meg sem említettem a hszben.
Sajnos, hogy Glock nem bírta még tartani azt a két kanyart.
Massanak hatalmas
tisztelet
jár. Ő bírja kezelni a helyzetet és bír veszteni, hamiltont csak feltolták... Egyéb dolgokat nem kevernék ide, de úgyis értitek hogy értem.
Ferrari & Massa & Raikkonen
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
csaba0223
üzenetére
nem egészen...
Ha Glock is kimegy a pit-be inter gumikért, mint ahogy a többiek, akkor nem került volna Hamilton elé. (20 sec volt a különbség köztük) Glock nem tehet arról, hogy az utolsó fél körön nagyon elkezdett esni és alig bírt a pályán maradni. Ironikus: A brazilt Brazíliában a hazája időjárást verte meg.noh, offtopicból elég.
Az utóbbi időben eléggé hanyagoltam a PT-t és ennek a fórumnak az olvasását is. Lenne egy kérdésem a kedves PT -fanatikusokhoz: A jó-öreg speedbug barátunk meg van-e még a játékban vagy végre kiszedték ezt a "feature"-t.. -
csaba0223
senior tag
Glock megnyerte hamilton nak

-
Isten88
senior tag
válasz
norbert087
üzenetére
Azért, mert nem tetszik neked, még nem "hulladék".
Azt kinyilváníthatod, hogy neked nem tetszik. Egyáltalán kipróbáltad? Feltételezem: nem. Akkor mi alapján ítélkezel?
Én sem mondom rád, hogy büdös vagy. Azt mondhatnám, hogy szerintem büdös vagy, de nem teszem, mert feltételezem, hogy nem vagy az, ráadásul nem is ismerlek. Témát részemről szárom. Nem sértésnek szánom, csak okulj belőle. -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
CENZÚRÁZOTT, de a kis pöcsös kijelentésre reagáltam. Ez szerintem erősebb lett volna mint amire írtam volna.
A Drift City egy vicc
a rosszabbik fajta. Isaten: kipróbáltam.... -
vtomi
tag
válasz
G@bi90MR
üzenetére
Glock az utolsó pillanatban engedte el aszt a buzit Hamiltont
én 100% Massa Fanatikus vagyok!! De csak 1 pont a vége!
Vettel az egy nagyon jó pilóta vízen főleg ,de én nagyon büszke vagyok Massára!!
Engem nagyon nem érdekel hogy Hamilton a világbajnok számomra még mindig MASSA A KIRÁLY!!!!!Ilyen versenyt már jó ideje nem láttam.Ez a verseny tiszta Spa-volt!!Az utolsó körökben szakadt le az ég!
Glock-nak semmi esélye nem volt száraz gumival ment!
De szerintem az egy kicsit égő hogy Vettel otthagyta Hamiltont
-
rsx
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
"De csak a sok kis pöcsök miatt volt ilyen izgalmas" ez azért erös 1 kicsit

-
-
PaJa1
őstag
Áhh ,az előzőből kimaradt... Ma este CTFben csinálok event szobát, ahol kipróbálom milyen lesz majd a kövi eventem. Ebben nem lesz nyeremény, csak megnézem hogy mit kell módosítani majd a szabályokon esetleg. Aki akar egy jót szórakozni azt várom

system channel-en majd kiírom,, hogy kb mikor lesz és milyen néven. -
G@bi90MR
aktív tag
A vége ütős lett!
Massa

Glock, Vettel nagyot autózott!!!

-
Stig20
tag
OMG! Aki nem nézte az F1-et nem tudja miről maradt le. Hihetetlen!!!!! MI volt az uccsó körökben!
És Hamilton lett a Világbajnoook!!!!!!!!!!

-
rsx
aktív tag
Vettel
Hatalmasat ment -
PaJa1
őstag
Ez kegyetlen utolsó 10 kör volt!
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Remélem jön és tudok rá szakítani egy kis időt is...

volt h 3 volt egymáson, ill felborulva egy kupacban... vicces