Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
na kipróbáltam az új NFS-t
játékélmény: gyenge, grafika: közepesellenben a PT:
játékélmény: gyenge (kivéve TA, mert az nagyon magas), grafika: gyengeGRID pedig:
játékélmény: magas (főleg a Le Mans), grafika: nagyon jó -
Target78hu
aktív tag
Ez a deutse verzsön lenne az európai kiadás ,amit 1 riportban említettek az INV es skacok? Mert még a szakét vedelőknek készűlt editionnal elvoltam tavaj ,de a német nem túl barátságos nyelv számomra (pl ott talán ilyen german-angrykidhez hansonlók csépelik a billentyűzettet ,oks van jó tapasztalatom is,de akkorse
).Amúgy csak potyalesőkent kukkantottam az ariel oldalára meg ide ,mert girafe vagy mit kaptam.
A levelR vs PT vs LA izé(bocs nem jut eszembe) vita ,sztem felesleges ,mert zsír ugyan az mind csak a körítés más (drót,fa,kő).A lényeg ,hogy pl a német megrendelő ,hogy él a lehetőséggel - jó kumunyiti+azért fizetsz mert Jó vagy látszat support+azé fizess ,hogy jó legyen(mint pl a kis hableány ,ja nem aerial) felé hajt?! Ez az én meglátásom ,de ha nemjó ,akkor szemüveget cserélek sry!
-
[pH]Lacika
tag
Én is kipróbáltam a Level-R-t, nem tudtam nem észrevenni, hogy többen játsszák mint a PT-t.
Azért ez érdekes! -
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #14490 üzenetére
Az előző ilyen kódos ajándékosztásból nekem is maradt 3 üres csomag a gifteknél, amivel nem tudok mit kezdeni...
-
Mariann294
őstag
válasz
Isten88 #14485 üzenetére
Miért baj az ha valaki kipróbál egy játékot és leirja a véleményét??
Én pl fontolgattam hogy letöltöm a level R-t de Dani megkimélt 5 GB felesleges cucctól.
Egyébként a 2 játék ugyanaz csak más cimmel,akkor miért nem irhatnának rola?
És ezt a beszolásos dolgot rám értetted?Tudod egy forumon néha 2 ember véleménye nem egyezik és akkor persze hogy beszol a másiknak.Nem fogom elkérni az MSN-jét azért hogy megmondhassam neki hogy menjé már a p*ba!LOL!(Filmünk szereplői kitalált alakok,bármilyen megegyezésük a valósággal csupán a véletlen műve!)
-
UnConnecteD
senior tag
megkaptam az ajandekokat. a backpack cuccokkal minden rendben, de a kulcsos ajandekok uresek. ranyomok es nem tortenik semmi. a missionban nem latok semmi uj cuccot. hol keressem?
-
csaba0223
senior tag
Na azt hiszem búcsuzom a fórumtol 1 időre! Van itt 1 pár ember aki felba...ta az agyam!
Minden jót! -
Ricco_hun
senior tag
Na végre én is megkaptam a free gift-es e-mailt (nagy kő esett le a szívemről
).
New features & content under development:
Guild/Clan support and creation - na ez jó lesz, remélem csinálunk majd PH!-s klánt
New quick start racing system - nem tudom hogyan lehet még "quick"-ebb a start
New XP/RP earning system - remélem jó irányba fog változni
New Thunder Alley small track - nem érint (a folytonos laggolás tönkreteszi a játékot)
3 New Fantasy Cars - Coming soon! - Nyam Nyam Nyam és remélem minél hamarabb jönnek.
-
wazup86
tag
ja meg mondjuk,hogy rá írhasd a neved
-
wazup86
tag
vajon jönni fog új vinyl a kocsikra? mert amúgy szerintem az nem ártana,hogy esetleg egyedin nézzen ki az a kocsi
vagy új színek mondjuk panamára
-
Isten88
senior tag
Ááá. Pétéről egy szó sincs az utóbbi 200 hozzászólásban kb. Előtte egymást cibáltátok, most meg jött az a másik játék. Cibálásra ott az MSN, Skype, Chat.hu, stb. Ha a másik játékról akartok beszélgetni, tegyétek...de ne itt! Olvassátok el a fórum nevét, hogy ez miről szól. Köszöntem. A továbbiakban meg kíváncsi vagyok, hogy a következő 100 hozzászólás miből fog állni. Tiszta "való világ" meg "Big Brother" már az oldal: ki kinek szól be, majd jön a piac része: ki mit látott hol és hogyan tudja kipróbálni. A következő fejezetet is feszülten várom.
-
ABnormal
őstag
válasz
csaba0223 #14482 üzenetére
De egyébként, a két játék ugyan az! csak a levelr.bin-t és a projecttorque.bin-t összehasonlítva kimondhatjuk,hogy : bitről bitre
,de már az .exe-k nem ugyanazok és a package fájlok sem...viszont ha a levelr loginképernyőn nyomsz egy home-t akkor a projecttorque honlapja nyílik meg nem a levelR honlapja...van ez így...
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #14479 üzenetére
Szerintem itt senki nem levelr játékos! Csak kiprobáltuk és elmondtuk a véleményünket!
De egyébként, a két játék ugyan az! -
Creative997
őstag
Nah én minden rohadt linkre rámentem és megcsináltam, az aktiválási kódot is beütöttem és mégsem tudok belépni, miért?
-
Creative997
őstag
Ecsém ti aztán jó sokat termeltetek mióta nem voltam!
A LevelR-t én is csak megnézem, attól még a PT marad, ez azt hittem egyértelmű!Najó, most nem reagálok másra, mert qrva sok lenne és nincs kedvem írni.
-
UnConnecteD
senior tag
gond lenne, ha a LevelR jatekosok nyitnanak egy LevelR topicot?
csak egy otlet
-
vtomi
tag
Én Gmail-os vagyok regisztráltam 2 szer is és nemvolt ott az aktiválás!!!
Ilyenkor mit csináljak??? -
bumbalaci55
tag
CSAK A PROJECT TORQUE SEMMI MÁS
-
atenza
senior tag
Nemrég próbáltam ki a játékot, és lenne néhány kérdésem:
Ha jól látom akkor vannak "ingyenes" autók, amiket meg lehet szerezni a versenyek közben kapott pontokkal, és vannak nem ingyenes autók, amiket csak netes vásárlással lehet megvenni?
Körülbelül hány autó van a játékban amit meg lehet szerezni, illetve általában milyen gyakran frissítik a játékot? -
csaba0223
senior tag
Kiprobáltam azt a másik játékot!
Csak azt tom mondani hogy 1000x Pt mint 1x az!
Semelyik új kocsi kocsi nem jó! Meg sem közelítik azt a szintet amire számitottam! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #14464 üzenetére
Megnyugodtam Csabi.
Egyébként kapott már valaki e-mail-ben kódot?
November Special Key/Item Giveaway 19th - 30th!!!
Nekem a legmagasabb fokozatra van állítva a spam-szűrés, lehet ez a baj? Érdekes, eddig mindig megkaptam az ilyen kódos-ajándékos e-mail-eket. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #14460 üzenetére
Ezt már én is kérdeztem... Szerintem előbb utóbb hozzánk (aeg) is megérkeznek azok az autók amik a japóknak már megvannak.
Említettem is, hogy ha azzal játszanak az emberek akkor csináljanak neki külön témát. De itt folyt a vita. Ami addig nem gáz ha összehasonlítjuk, de ne a levelRről szóljon a PT topik. Én befejeztem... Nem jobb mint a PT. Csak a körrekordért újra végignyalni a létrát? Ráadásul németül, amit én speciel nagyon utálok, karattyolnak világgá.
Maradok a PTnél!
-
Ricco_hun
senior tag
Na mi van, most mindenki át akar térni LevelR-be, mert ott van Skyline meg 350Z? És a PT-ben eltöltött idő az smafu? Engem például irritál az a mocskos német nyelv. Meg nem azért szenvedtem PT-ben eddig, hogy utána áttérjek egy ugyanolyan játékba csak azért mert légvonalban közelebb van a szeró. Még mindig az a baj a PT-vel, hogy nincs elég állandó játékos. Erre most ti is el akartok menni. Nem tudom mi a lóxarért kell "minden országnak" külön Project Torque verziót csinálni. Így nagyon megoszlik a nép és nincs kivel játszani. Egyetlen egy PT verzió (az a verzió amiről ez a topik is szól, kivéve az elmúlt 50 hsz-t) kellene, hogy legyen az egész Földön és akkor lennének játékosok. De így? Kinek játszak, minek? Ha valaki azzal jön, hogy csak kikapcsolódás, annak azt mondom, hogy úgy kikapcsolódni se lehet igazán, hogy pár jelszavas szobában lézeng 3-4 onlány fickó. Most meg még a magyar játékosok "krémje" is belekezd ugyanebbe a játékba csak más nyelven más szerón. Ez egy hatalmas
.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #14453 üzenetére
NA akkor!!
1. level r oldalon beregelsz, simán a kezdő képernyőn
2. freemailes címre azonnal jön a reg!!
3. linkre katt, aktivál, és már megy is!!
tök ugyan az, mint a PT. Lehet, h. találni benne ezt-azt ami másabbnak tűnik.. pedig DEHOGY!Also, und természetesen gusztustalan német nyelven van a game
.. Nekem tök ugyan az..
Rgo.. van egy Yenki PT-nk, és egy Sváb Pt... Kibebaxott Magyar mikor lesz??????????? F@ckBiztos nem hoznánk eleget a konyhára, meg csak a ladát venné mindenki..
(és ezt is ugyanúgy lehet törni, mint a PT-t...
)
-
PaJa1
őstag
Arra, hogy hogyan lehet fizetni, még mindig nem jöttem rá.
Ha átállítom magam németre, akkor tudok választani 3 lehetőség közül, de egyiket sem értem, hogy müxik. Az accounting résznél nem tom minek lehet megadni a kártya részleteit, nem kéri utána sehol...Az egyik eventes elmondta, hogy a ráta a forumon van, de rendi volt és leírta h 40ojró 6k GP. amihez most jön pluszba 6k. 8eur - 1000gp, 16eur - 2200gp, 24eur - 3400gp
Az alap euro-gp árfolyam, az aktuális valuta árfolyamokkal nagyából megegyezik a dolci-ap árfolyammal. -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #14453 üzenetére
Mert külön kell a játékra is aktiválni az accodat!
Már nem emlékszem rá, hogyan. Dani most csinálta, kérdezd őt.Nagyából: először belépsz a gamigogames.de oldalon aztán itt mész profilra és ott aktiválod a levelRt. Előtte lehet hogy a levelr.gamig..... oldalon is regelni kell és csak aztán tudod a gamigos accodal ezt a levelR accot aktiválni.
Minotauruszt nem akarnak tenni a labirintusba???
-
PaJa1
őstag
Ecsém, Most dumálok az egyik bennfentessel, szerencsémre angolul mind2en beszélünk
Náluk több event van, mert vannak direkt olyan sárgák akik csak eventet csinálnak. Van [EVENT], [GS] is! Náluk viszont a GM csak játékon kívül, a háttérben tevékenykedik.Ezt a szivatást! Ha magyarnak állítod be magad akkor nem vehetsz GP!
Német-el működik, csak nem találom hogy mennyit kapok mennyiért. Nem írja hogy 1 eur kb mennyi lesz GPben -
ABnormal
őstag
válasz
Isten88 #14417 üzenetére
jajj,te kis te...nem az itteni regisztációtól eltelt idő alapján számolom a kort,hanem a valós életben,de látom a mai ifjuság csak a virtuális világban tud gondolkodni egyből...más nem is jut eszedbe csak a nickem alatt levő felirat...ehh
nagyon tetszik a levelR-ben,hogy a táblákon nem borul fel a kocsi!nem is dobja meg,simán átmegy rajta...
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14442 üzenetére
Azért az már itt kibaszés, hogy a táskatöltelékel nagy része CSAK GPs!
Összes nitró, keverék, gumi, race bonus, xplorer hack packok! Nagyából MINDEN csak fizetős pontért kapható. Hiába nem kerülnek sokba, de akkor is olyanból vonja a szuflát amit nem lehet szórakozással tölteni.Már írtam, hogy nem elég a gamigonál regelni! Külön kell aktiválni a gamigos accod a LevelRre. Sokáig kerestem én is mire rájöttem. És ha jól emlékszem akkor ott az acc system oldalon kell mókulni vele.
Országnak sztem magyart írtamGmail, Hotmail, Freemail-re kellett, hogy menjen levél. Spamnál kell keresni a gé és hátmélnél
-
SSP33DY
aktív tag
Vielen Dank!
Du hast Dich soeben im gamigo Account System (GAS) angemeldet, um "Level R" zu spielen. Bitte beachte, dass diese Anmeldung völlig kostenlos und unverbindlich ist!
Soeben wurde eine Email an Dich verschickt. Um Deine Anmeldung abzuschliessen, klicke bitte auf den Bestätigungslink in dieser Email und führe die nächsten Schritte komplett aus um Deine Anmeldung zu beenden.
Also, ich möchte es nicht lefordítani.. A lényeg, h. NEM csak a GAS-en keresztül lehet regelni, hanem magán a levelR oldalán is.. DE az sem küldi a mélt.. ennyi
Dani, Ti a regnél milyen országot adtatok meg?? Mert lehet hogy dajcslandot kéne.. és nem magyaró.-t
-
[HUN]Dani
őstag
Na nagy nehézségek árán sikerült belépnem a LEVELR-be és elég jóféle gamma.
Itt egy pár kép. Amik elég érdekesek azokat bekarikáztam. Na megyek is fejlődni csak gondoltam megosztom ezt az élményt veletek is.És még annyi hogy itt GP van meg RP, és, most van olyan akció ha veszel 6000GP-t akkor kapsz még 6000-t ajándékba.
jó kis ajándék mondhatom és erősen töröm rajta a fejem hogy vegyek vagy ne.
Honda Civic
Nissan Skyline
Dift kocsi 1
Drift kocsi 2
Nissan 350Z
Honda NSX
Autók árai
Autók árai 2
Nemcsak a pannyra ilyen olcsó a tuning, hanem a többire is, mert itt inkább a kocsi kerül többe és a tuning meg olcsóbba.
Olcsó csajok és még nevük is van.
Backpackok és áraik
Backpackok és áraik 2
Backpackok és áraik 3
3 oldalnyi mission és alapból 4 piros kulcs.
3 oldalnyi mission és alapból 4 sárga kulcs.
B-road recordok
Wangan recordok. Hogy én mennyi wr-t fogok itt csinálni! Olyan leszek itt mint a PT-ben gsxr.Hopp vmiért 2 lett
, ne nézd meg az előzőt mert ugyanaz itt is itt van.
-
[HUN]Dani
őstag
Na nagy nehézségek árán sikerült belépnem a LEVELR-be és elég jóféle gamma.
Itt egy pár kép. Amik elég érdekesek azokat bekarikáztam. Na megyek is fejlődni csak gondoltam megosztom ezt az élményt veletek is.És még annyi hogy itt GP van meg RP, és, most van olyan akció ha veszel 6000GP-t akkor kapsz még 6000-t ajándékba.
jó kis ajándék mondhatom és erősen töröm rajta a fejem hogy vegyek vagy ne.
Honda Civic
Nissan Skyline -
SSP33DY
aktív tag
Thank you for your registration with the im Gamigo Account System (GAS).
An E-Mail has been sent to mailcímem@mails.ru this moment.
To finish your registration please use the activation Link you get with the E-Mail.Nekem sem küldi a jelszót..
pedig 3 szor is megpróbáltam, sőt adtam neki 3 más emilcímet is.. de nem..
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14416 üzenetére
Jól van nem haragszom nem vagyok az a fajta és nincs is sok értelme.
Vajon ebben az országban miért akar mindenki mindent ingyen?Mert el van b*va.Nem kicsit.
Nem tartalak szaralaknak én ezt egy szóval sem mondtam.
Én csak csodálkozok azon hogy van egy virtuális világ amiben rp-vel nagyon jól ellehet szórakozni.Legalább is sztem.Akkor meg minek AP?Hogy legyen corvettem??De minek is?Mindegy ez csak egy hülye példa volt.
És egyébként személyszerint én azért töltöttem le ezt a játékot mert ingyenes,és online.
Akkor meg ha ingyenes mi a fenének fektessek bele?
Mindegy meggyőzni ugy sem tudlak,sértegetni sem akarlak,mert nem ismerlek,és nem alkothatok véleményt rólad.Sztem téma lezárva... -
Marci9411
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nem akar jelszót küldeni
Van ötletetek miért? -
[HUN]Dani
őstag
Elakadtam a LEVELR-ben, mert nem tudok belépni..
Paja te hogyan tudtál belépni? -
msgt.fubar
senior tag
mikor lesz már új TA pálya?
megint nem fogok ezzel sem játszani egy darabig...
-
[HUN]Dani
őstag
Ezt kapjátok ki, újabb ingyen BP-s event. Ha minden igaz akkor kaptatok egy kódot emailban és azt kell ide bemásolni miután bejelentkeztél..[link]
Akinek gmail-ja van az a spam levelek között keresse. -
[HUN]Dani
őstag
Egy pár angol nyelvtörőt találtam neten, gondoltam mesgosztom veletek..
How can a clam in a clean cream can.
Can you can a can as a canner can can a can.
I wish to wish the wish you wish to wish, but if you wish the witch wishes, i want wish the wish you wish to wish. -
Karibaba
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #14423 üzenetére
Kösz Dani te 1 úr vagy!!! A többiek meg le vannak sz...va nagy ívből veszekednek ahelyett hogy segítenének a másiknak. Csak tudnám ki hol van úgy elverném ezt a brigádot
sírnának mind a kisgyerekek akiktől elvették a kedvenc játékát!!!! Haszontalan mind!!!
Most bemutatkozott 1 -2 ember megint!!! El lehet gondolkodni ezen amit írtam!!!
Azt mocskoljátok a másikat ehhez értetek. Az mocskoljon először akinek nincs hibája!!!!
Kíváncsi leszek ki az????????? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #14421 üzenetére
Itt lehet regelni..
Csak annyi hogy bal oldalt átváltod angolra hogy értsd a nagyját és utána a jobb felső sarokban van olyan gomb hogy register, arra katt és utána ugyanúgy mint ahogy a PT-nél csináltad.. -
orkaman
csendes tag
utóbbi 20 hozzászlóláshoz képest kicsit offtopic, (PT.
)
A feladatokat végignyomta valaki?
Az elején még adott egy-egy class1 stock autót, utána csak RP.(persze több idő megy rá mint amennyit ér, de legalább valami változatos)
Lesz több is, vagy ez csak amolyan próbálkozás.
(mióta csak combo-zok nem kapok egy zöld kulcsot sem, pedig a bálás/hordós mission-okat nem tom megcsinálni)
Na mindegy van megint valami gift akció.
-
[pH]Lacika
tag
Amúgy azt a gazdag vagyok dumát, ironikusan értettem.
-
Isten88
senior tag
Jó, béküljetek ki. Az utolsó oldal a fórumon csak veszekedés. Nyomjatok el egy békepipát, aztán foglalkozzatok a játékélménnyel.
(#14405) ABnormal:
nem akarok meglátni mégegy olyan beszólást,hogy ki mennyi idős
következő mondat:
némá: őstag lettem...Ez nekem mókásan jött át.
Persze csak viccnek szántam, nem komoly a téma. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14406 üzenetére
Ne haragudj nem akartalak megbántani, kicsit én is túlreagáltam a dolgot, de úgy gondolom, aki jól dolgozik ebben a világban, azt megéri megfizetni.
Ráadásul, ha te ezzel kapcsolódsz ki, mert neked ez a szórakozás, akkor igenis megéri honorálni.
Az szomorít el ebben az országban, hogy itt mindenki mindent ingyen akar.És az nagyon érdekes, hogy azért mert én szoktam fizetni, még engem tartotok szaralaknak.
GOLDOLKODJATOK EL EZEN 1 PICIT!
Dokar: Én függő? A napi 30-60perc játékommal? Régebben sokat nyomtam, de manapság.....
-
PaJa1
őstag
Én is kipróbáltam.... bázzz ez "12-" kategoria! Semmi játékélmény, autós hangulat. Nymod a gázt és jóvan! Semmit nem lehet beállítani, hogy arcade v sim, esetleg nehézségi fok. Az autóm olyan mintha sínen húznák 200 felett is. Azon kívül, hogy szép mást nem tud felmutatni. Meg nagyon aljas dolog ez az egyik verseny után rögtön a másik, csak ez az egy ami le tudja kötni a figyelmet. Rövidek a versenyek és gyorsan tudod csinálni őket. Nálam is DEL lesz a vége, az autókat megnéztem, mehet a kukába. Már nem jön be ez az arcade fos.
-
JackShephard
tag
Dani, a Computerbildes linkről nekem folyamatos 1.7MB/s-mal jön, szóval ez a duplája a torrentesnek
Úgy néz ki 15 perc alatt le bír jönni 1.4GB, egész ügyes.
-
quadroracer
tag
Sziasztok Sracok!
Ezt a TA-s valtos problemat a virtual gearstick kikapcsolasa a game options-ben nem oldja meg? Mert en nem tapasztaltam meg ilyet, hogy onallosult volna a valtom, akar elozeskor, vagy ket CP kozott...
Remelem segit valamit, a virtual gearstick.Jo jatekot!
Es ne veszekedjetek ;)
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #14404 üzenetére
Én gazdag vagyok, te meg csóró! Ennyi!
Ez kicsit erős volt. Éppen ő gazdag, mert a TE pénzeden játszik. Kihasználja, hogy mennyire játékfüggő vagy. De hát ilyen embereknek is kell lenniük, különben a rátermettebb emberek nem tudnának másokból hasznot húzni.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14404 üzenetére
Kössz szépen ennyi idősen lehetnél kicsit okosabb és nem kéne igy megsérteni valakit.
Mert nekem ez nagyon rosszul esett.
Nem is vitatkozom veled.Látom nem érdemes.
Légy gazdag,légy boldog,szórd ki a pénted az ablakon ha neked ez muris.
Csak tessék! -
ABnormal
őstag
na,ha befejeztétek akkor szóljatok...ÉS nem akarok meglátni mégegy olyan beszólást,hogy ki mennyi idős vagy mennyi pénze van és erre hivatkozva hurrog le másokat...eddig olyan jó kis csapat voltunk...
addig is nyomtam egy kis levelR-t..már majdnem lvl5 vagyok
némá: őstag lettem...
Csaba: Én már régebben leszedtem! De nem tudtam telepíteni mert azt írta hogy nincs elég helyem 70gb-ra azt irta nincs elég hely a C:-n mennyi hely volt? mert ez a hülye telepítő először oda csomizza ki a cuccot és ha ott nincs elég hely akkor sux...
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14402 üzenetére
1xűen csak lezártam a témát.
Én gazdag vagyok, te meg csóró! Ennyi!
Olyan gazdag, hogy még a gyerekemnek is tudok enni, inni adni, sőt még ruhát is tudok neki venni.
Szerintem a havi 5000-8000ft kiadás a szórakozásomra nem sok. Ennyi jár nekem is.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #14400 üzenetére
Igy van.
Visszairtam Lacinak de szarik rá.Biztos megsértőddött vagy igazam van csak nem irja le! -
[HUN]Dani
őstag
Épp most telepítem fel a levelr-t és majd holnap nyomok fel pár képet ide is.. az ikonja ugyan az mint a PT-nek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest