- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsx
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #14986 üzenetére
Itt nyugottan probálgathatod ez a totyik ezért van-->[link]
-
Mosquitoo
senior tag
Tud valaki jönni explorerezni, vagy fánkozni? Kéne egy kis RP-t szereznem.
Akciós a Buggy, szeretnék lecsapni rá.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14989 üzenetére
Nem is kell lementeni.Hiszen az oldalon már föl van téve..
-
csaba0223
senior tag
Basszus nem tom mi van ezzel a pt vel de vmi nem stimmel! 2-4 mp el lassab vok mint egyébként
Már nem is játszok mert mindenki elver még a kezdők is!
Kanyarodni sem akarnak rendesen az autók! ááááááá mindegy lesza..om ! -
Mosquitoo
senior tag
Vagy jobbklikk a smyliera, kép címének másolása, itten meg Kép, és
On: a Carrer missionöknél ez a Syndicate rész már nem olyan könnyű, mint az előtte lévő... A Gate Hunt még hagyján, a Drift könnyű volt, de amikor Circuiton kell a bólyákat kerülgetni, kábé a felénél lejárt az időm...
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Jajj neeee!!!!!
Mert az az animáció neve, semmi más.
El kell menteni, feltenni egy file megosztóba és onnan linkelni ide, mintha 1 képet akarnál berakni. -
[pH]Lacika
tag
Basszus, tegnap elfelejtettem a ligát!!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Próbáld másképp, ne legyél low..
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14981 üzenetére
Ennyire negatív vagyok?!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #14981 üzenetére
Ez a hsz mi akar lenni kedves Kisa?
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14979 üzenetére
A te géped prociban, vgaban, memoriban jobb mint az enyém több FPSsel kell mennie minimumban min nekem.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14976 üzenetére
Igen van, a tied jobb. Én minimumban játszok. Amúgy olyan 50 körül van az FPSem. 300ezerből összehoztam egy gépet, amit remélem tavasszal megveszek olyan 200-250 között
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14971 üzenetére
Azért annyi mert videót veszek fel, és az 25FPSre van állítva
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #14973 üzenetére
Itt még találsz párat [link]
-
rsx
aktív tag
Sikerült
.Pedig ahogy indult a liga 180/150 volt a vérnyomásom
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki mondana nekem egy olyan videókészítő programot ami nagyon nagyon nagyon ott van a topon?
Előre is Köszi.
-
PaJa1
őstag
A Ligákat Morphy tartja, igyekszem neki segíteni a 3. futammal. Vonaton vagyok, akkuról kb 1 órát bír a játékkal a gép. A netkapcsolatban sem vagyok biztos. Szolnok után tutira van egy fekete folt, remélem még előtte le tudom rendezni a dolgokat. Sok sikert a résztvevőknek. Sajnos így alakult, haza kellett ugranom Mikulás alkalmából aztán rögtön vissza Pestre.
Crea, azért a péntek reggel tényleg nem volt semmi! Még ilyet csak ne ennyire "korán"
-
Mosquitoo
senior tag
Na, ez milyen explorer volt? Ott voltam, de mégse...
[kép]
-
bumbalaci55
tag
Szevasztok én azt tapasztaltam hogy nem telibe kell menni hanem úgy szemből nekiütközni hogy a te autód a másik autó jobb vagy bal oldali lámpáját kapja el persze fontos a nagy sebesség is
-
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaszok.
Kaptam 2*10 mecsre GPS minimappot és valami street vagy steering-et is kinyitottam de sehol nincsen.
Az üzenet az volt,hogy Test......
Ti is kaptatok hasonlót?
Üdv: Kisa -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #14955 üzenetére
Arra gondoltam, hogy nem telepítette újra a játékot. A PT első indításnál bekonfigolja magát az adott rendszerre, hogy optimálisan fusson. És ha te ezt a régi, gyengébb PCre beállított PTt használod egy erősebb gépen, akkor lehet, hogy emiatt mész jobb időket, mert sok a plusz kapacitás amit még a PT igénybe tud venni ~ mintha húztad volna az órajeleket.
De lehet az is, hogy simplán a géped jobb teljesítménye miatt jobbak a köridők. FPSt is nagy FPSel jó játszani, diavetítéssel max mákolni lehet...nekem is kell már egy új konfig...de ilyen ínséges időben csak várok20% rush van! valaki egy kis fánk 2ig?
Moszi, ezt kapod Mikulásra, virgács a jutalmad
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]Dani #14953 üzenetére
Próbálkoztam így is, az RX-7-est még csak-csak eltérítettem, de jött mögötte az a sárga izomszar és ellökött a p*csába...
Azóta már, rengeteg próbálkozás és különféle technika után, végre sikerült.
Ennek örömére mentem egyet Xplorerezni, a Santa Rideos pályára, azt hiszem Gift Area a neve, de én nagyon rossz lehettem idén, mert a kérdőjelekben vagy mágnes vagy bomba volt...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Bazzzs #14951 üzenetére
Hát csak az egyik kérdésedre tudom a választ. A pályáknál mindig írja hogy mekkora lvl szint szükséges. Most ha a sim vs Python Creek mapra gondoltál akkor azt elfelejtheted szerintem mert azon még nem lehet versenyezni, mondjuk már nem léptem be a játékba kb. 1-1,5 hónapja, de amikor még játszottam akkor nem lehetett. Ha pedig explorerre gondolsz akkor szerintem tudsz már játszani lvl 20-al...
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, de a PT-vel egy ideje már játszogatok
Viszont lenne két dolog amire sehol se találom a választ. Az egyik az lenne, hogy mi a különbség a Skeleton key és a Green key között? A Mission résznél csak annyit ír, hogy mindkettővel teljesítem az adott pályát.
Másik kérdésem, hogy a Python Creek nevű mapot hogyan lehet megkapni? A missziók közt a második szettből megcsináltam az első küldit ami ezen a pályán volt, és akkor a practice módban láttam is a pályák közt a nevét, de mikor ráklikkeltem eltűntMég másik küldetést kell hozzá teljesíteni vagy magasabb szint szükséges hozzá? Jelenleg level 20 vagyok.
Ha valaki megválaszoná a kérdéseimet, akkor nagyon hálás lennék
-
ABnormal
őstag
azért ez érdekes...
-
Mosquitoo
senior tag
Ez nem lehet igaz... ezt a qrva missiont meg se lehet csinálni...
Leszorítom, és amikor ott áll egyhelyben kb. 10 másodperce, akkor fogja magát, resetel, és megy tovább, mintha mi se történt volna...
-
PaJa1
őstag
A régi autókra van csak. A Phoneixre másmilyen van, az is nagyon jól sikerült!
A santa a santa ride-ból van. Van még pálya CRCből ,meg asszem LASRból is. Ez ilyen all in játék lett
Az Insane azért hiányzik, a nagy monstrumok főleg, na az lenne offroad, 6x6ossal meg 8x8assal
Olvassátok el az Invictus oldalát, tegnap este 2 letöltés között azt böngésztem. Jó olvasmány
Ajánlott
Főleg a CÉG része. Emellett a kezdő oldalon jó festéssel láthatunk autókat. Fekete-zöld RX7 FD - na az nagyon ott van!
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #14941 üzenetére
-
ABnormal
őstag
hahaha,az invictus berakta a régi santa ride pályákat a PTbe
-
JackShephard
tag
Na, megjavult a dolog. Most már piros a replay gomb, átmeneti hiba lehetett.
-
erdol
senior tag
válasz
JackShephard #14937 üzenetére
Nem a verseny után kell látszódnia?Bár én még sosem használtam.
-
JackShephard
tag
Valakinek van valami ötlete miért nem lehet a replay funkciót használni? "Videókazit" vettem, mielőtt bárki ezzel jönne, de a replay gomb nem világít a szobában. Pedig most próbáltam volna ki először a dolgot... Ötlet?
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14935 üzenetére
Ja vazzeg, hú de kialudtam magam! 10kor még nem voltam vízszintes....
Nekem csak egy vinyl rémlik. A konfettis nyalókás csajsziBlack, Replayt csak az utolsó futamról tudsz menteni. A menüben a replay gombbal meg válogathatsz a már elmentettek között, és az utolsót futamot is visszanézheted, kazi nélkül, illetve elementheted. Tömören ennyi
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14929 üzenetére
Tavaly kettő volt bent? Nem figyeltem eléggé de nekem csak 1 ismerős van.
TA pálya csúszhatna már...
Nem voltál elég kitartó. Azok csak átmenetileg voltak tele, addig amíg aki volt az előzőben nem lépett ki. Érdekes módon én mindnél láttam üres helyet.
Na joccakát, kicsit megborultam, ehhh
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14929 üzenetére
Nem figyeltem hány darab. Írtam, hogy számomra értelmetlen, de köszönöm a pontosítást.
-
Isten88
senior tag
Jaja, unatkoztam és rávettem magam a gammára...nem is tudtam, hogy van event, csak a chatben látom h ez meg az indul. Beérek CTF lobbyba, tele van az event szoba. Faszántos, lekéstem. 20 perc múlva megint chat körüzenet, hogy explorer event. Belépek oda is, tele van. Már kezdtem elégelni a dolgot. 10-20 perc eltelik, nézelődök, hogy hova is menjek, milyennel is játszak. Körüzenet: második explorer verseny. Belépek és megint tele van. Hát a tököm elszállt, egymás után 3 ilyenről lemaradtam, mert tele volt mindig.
(#14927) MaciG: nincs, de felteheted attól a gammár, mert a telepítés eléggé hosszadalmas lesz, mivel jött pár cucc: egy új, karácsonyi pálya, meg sok - számomra - értelmetlen vinyl, ami AP-s.
-
SSP33DY
aktív tag
'reggelt,, elmentem GTA-zni
Majd megnézem explorerre mit hozott a télapó..
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #14920 üzenetére
Az üres ajándékokban vannak a kulcsok. Elhasználod őket, aztán mikor újra belépsz akkor már a helyükön lesznek.
Küldözgetem az utolsó forduló üzeneteit
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #14916 üzenetére
Jézusom ne ijezgess!
Remélem jobban vagy! -
JackShephard
tag
Köszönöm a segítségeket, nem a router volt a ludas, hanem a szoftveres tűzfal. Töröltem az alkalmazáslistáról a programot, majd amikor elindítottam újra, akkor kreált magának szabályt. Ekkor már beengedett. Köszi mindenkinek, a gift dologról senkinek semmi infó? Mert még mindig ég, de ha rányomok üres.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard #14917 üzenetére
Ha csak újraindítottad és nem resetelted, akkor semminek nem kellett volna változni.
Tanácsom: áramtalanítsd, várj a visszakapcsolással 30mp-t és kapcsold vissza. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #14917 üzenetére
A routeren elvileg ugyan azokat a beállításokat kellene elvégezni ami a reset előtt volt. Nekem is van otthon routerem, de azon nem kellett állítanom semmit, reset után sem. Gondolom te állítottál valamit a gyári paraméterekhez képest, azt kellene megint belőni. Csak találgatok, nem vagyok nagy pc guru...
-
JackShephard
tag
Help me!!! Újra lett indítva a routerem és azóta nem indul a játék. A hibaüzenet a következő: Invictus LIVE! could not connect to the internet because you did not connect to the internet or your proxy settings are wrong (3). Tanúsíthatom, hogy net van, mert azon keresztül írok most is, proxy settingssel meg elötte nem kellett foglalkoznom, működött remekül. Mi a teendő ilyenkor? Ismétlem router van, valamint szoftveres tűzfal, de azon engedélyezett alkalmazásként szerepel a program. Semmi nem változott csak a router lett újraindítva. Valaki segítsen, mert lekésem a jó kis Panama upgrade leértékelést. Köszönöm.
-
JackShephard
tag
2kor írtam volna én is az újdonságokról, de sajnos heveny hányásba kezdtem és csak reggel 7kor mentett meg az ügyeletes orvos injekciója attól, hogy az epém ne egy vödörben landoljon.
Vigyázzon mindenki, cseppfertőzéssel terjeng ez a gyomorvírus és elég durva. A játékra visszatérve, akkor még emlegették hogy valami ajándék is jött, de nem lehetett megnyitni, mert üres volt. A GS-ek kulcsokat emlegettek, meg hogy a mission-nél nézzük, de csak a 2 bonus kulcs volt ott, ami ugye még az előző ajándék volt. Szóval valakinek valami infó erről? Azért lehettek volna annyira kedvesek, hogy kap mindenki ajándékba egy karácsonyi vinylt... De remélem karácsony előtt esetleg kapunk.
Az ilyen patkányokról az a véleményem, hogy ezek teszik tönkre sajnos, ezt az egyébként nagyon remek játékot és soxor nagy önuralom kell, hogy az ember ne durranjon el. Nekem ezzel a James Dean arccal volt ez, akit emlegettem is. Fenyegetőzött, hogy ő új GS, meg hogy watchlisten leszek. Na persze se watchlisten nem voltam, se ő nem volt GS, csak valószínűleg egy gép elő recskázó 15 éves hülyegyerek max. Erről ennyit... Ja és ne akarjon már GS lenni ha 3 körön fél kört kap England South-on tőlem, aki még egy hónapja sem játszik. Én kérek elnézést, kérem kapcsolja ki... -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #14913 üzenetére
Jah van egyp ár ritka ember... De lehet, hogy csak az időeltolódás miatt látjuk kevesebbet őket.
-
PaJa1
őstag
Az aeriás forumba már írtam, hogy ezzel kapcsolatban mit gondolok. Már minden szarért jelentenek, és ezáltal minden kis szarra figyelni kellene, ami a lényegesebb bunkókról veszi el az időt.
Én is rengetegszer káromkodtam már, általában nem játékosra, hanem úgy bele a világba mert rohadtul nem stimmel valami. De amikor kiakadok egy játékosra akkor annak oka van. És ilyenkor persze azt jelentenék aki valójában az áldozat! A sok nyominak a tudtára kéne juttatni, hogy ne rögtön jelentsenek, hanem intézzék el játékon belül normálisan higgadtan.Engem is hívtak 3Gbe, előtte a DRUban is voltam, de most már marad a HUN. A 3Gs tagokat szinte mind ismerem
És RC nem race
-
orkaman
csendes tag
az idiot jár ban?
Rendszeresen használom amikor minden ok nélkül elcseszi a versenyem.
főleg amikor körhátrányban van, de csak kilök.
-
Karibaba
aktív tag
Morellora én ezt használom AERO R ACC T GRIP F
ha bp vel megyek akkor grip R[pH]Karibaba HUN ha új emberekkel megyek mindenki gratulál hogy milyen eredményeim vannak. Én ezért választottam ezt a nick nevet hogy mindenki tudja hogy magyar vagyok.
3G race king már nagyon régen szolt hogy legyek 3G , megköszöntem neki és montam hogy mi magyarok pH-s klánt szeretnénk.
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #14899 üzenetére
nem lenézés, csak más érdekeltségi kör. gyere este TA-zni.
-
dokar
addikt
te PaJa1!
nagyon nagy bajok vannak. léteznek a PT-ben olyan emberek, akik csak a reportokra hajtana. kiprovokálják, hogy a másik elszólja magát és senkit sem kímélnek. legutóbbi áldozat már egy GS: [link]. de a legszörnyűbb az, hogy vannak olyan emberek (nem GS, nem is GM), hogy bármit csinálnak, sosem kapnak semmit. pl van ez +KOG+ Dark_Angel. már rengetegen jelentették a kicsinyes húzásai miatt, de mindig megúszta. tegnap jelentettem őt kétszer is. az elsőnél egyszerűen nem foglalkoznak a témával, mivel szerintük az "idiot" teljesen jó. érdekes én meg anno a "dammit"-omért bant kaptam. ezt meg nézd meg: [link] nekem a TA-s cimbik mondták, hogy ezek +KOG+ klánosok sosem kapnak büntit, ne is erőlködjek. hogyan lehetséges? tönkreteszik mások játékát a vezetési stílusukkal és azzal, hogy előszeretettel bannoltatnak másokat.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #14889 üzenetére
Köszi szépen, így már összeállt a kép. =)
Csak matricák jöttek meg egy karácsonyos pálya? Új TA pálya hol van már? Nem vagyok nagy TA-s, de a volt-ígéret egész szépen csúszik...
-
Mariann294
őstag
Karácsonyi vinilek(mi másért mint AP-ért),és egy jó kis karácsonyos pálya az új csomagban.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #14901 üzenetére
Hihi ugyanebben a helyzetben vagyok én is.
Irtad hogy letölt vmit gondoltam megnézem...bár én még a 44-es 60%-ánál tartok! -
JackShephard
tag
Hoppsz, meg még egy 125MB-os is jön utána. Na itt valami komolynak kell történni. Lehet már csak reggel tudjuk meg? De legalább fel lesztek készülve a töltögetésre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest