- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hilly_8
csendes tag
válasz
Mosquitoo #16603 üzenetére
Bocsánatot kérek,ha megsértettelek volna a hozzászólásommal. Csak meglepődtem,hogy miket ki nem találnak annak érdekében az emberek, hogy RP-t szerezzenek.
Silkroad-ból jöttem ahol eléggé furcsa a játék,mert csak az experience meg a skill pont hajkurászásából áll. Amibe bele is fásultam,ezért kezdtem el játszani a pt-vel. És a hozzászólásodat olvasva kicsit megingott bennem az a kép,hogy végre egy normális MMO-val játszhatok. Persze ha muszáj akkor miért ne csinálnál mellék cuccost.... -
volvoguy
addikt
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mosquitoo #16359 üzenetére
Már lassan nem is kell játszani a PT-vel. Csak beregelsz, feltöltöd magad félmillió forintnyi AP-val és tiéd az összes kocsi full tuningosan és hipp-hopp level40 is vagy. Az aeria nagyon erre játszik. Nekik biztos jó, de szerintem csak a játék színvonalát küldik mélyrepülésbe.
-
Creative997
őstag
válasz
Mosquitoo #16357 üzenetére
Hát igen, tegnap én is összegyűjtöttem egy kis fánkozással közel 140k rp-t és azonnal el is költöttem, én se bírtam ki
Ha szereted a class1es kocsidat akkor tuningold fel, ha tuning nélkül is jól mész akkor gyűjts, ha nem szereted a kocsit akkor szintén gyűjts, én ezt tudom mondani.
-
Creative997
őstag
-
-
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #15773 üzenetére
Akkor jó
bár nem tudom milyen bugot fixáltak, remélem az enyémet
Nem tudok venni és nem is tudnak nekem ajándékozni RPicsát! Tegnap direkt csak a csaj visszafizetős akció miatt vettem APt, erre nem tudom elkölteni! Megpróbáltuk azt is, hogy ajándékoznak nekem, de nem lehet azt sem! Én meg már előre elküldtem a visszajárótAmiért cserébe XPcsajt kértem, hamár RP nem lehet... Accelből van 3 becsomagolva
Én hajnal 2kor nem tudom merre tántorogtam
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #15197 üzenetére
Ajándékot nem lehet továbbadni. Csak eldobni, használni és elolvasni a hozzá írt üzenetet.
Stallionra, nekem már nem is tudom mi volt, drfitre tuti tapadás előre, de kanyargósabb pályára szerintem szintén kell, igaz ilyenkor a gázzal kell óvatosan bánni, ha van pedálod akkor ez annyira nem lehet nagy gond.
-
-
Mariann294
őstag
válasz
Mosquitoo #14892 üzenetére
Mostmár ilyen is van?lol!
Ma nem jött össze mert a gépet csináltam..mostanában ritkábban vok fent..de ha jáccok majd akkor irok megkereslek meg még pár magyart vagy ilyesmi és had szóljon!Dokar:Oké majd egyszer csatlakozom!
De ha igy lenézel minket...tulajdonképpen miért is vagy itt?
Láttam a bocsánatkérést el is fogadom csak kiváncsi vagyok... -
dokar
addikt
-
orkaman
csendes tag
válasz
Mosquitoo #14658 üzenetére
hát hiába core 2 proci, ha belépek egy szobába akkor nekem is akadozik, 30-40mp -ig semmit se tudok csinálni. Újabban inkább "garage", kocsi-váltás, performance 1-2 attól függően kell-e végsebesség, aztán exit. ez gyorsabb mint a meglepetés hogy belépek mondjuk egy wanganra és már indítják is.
amúgy nyugodt természet vagyok (öhmm
), de a chat az felidegesít. Néha 1 perc mire beírok egy mondatot. Folyton elkapja a beírómezőt, nyomok egy entert, semmi, nyomom még 3-szor semmi, aztán persze biztos elküldi a félig írt sort.
Ez nektek is ilyen macerás? Elvileg ez egy online játék, tehát a beszélgetés alap, annak akkor is működnie kell ha közben tölti a többiek autóját.
(na az még egy másik sztori, mi a fene tart 1 percig kirakni 8 autót?)
Tudom akinek nem teccik mehet máshova, de akkor is idegesítő. Nem beszélve amikor 300-nál megnyomom az Entert, kirakja a chat sort, de ilyenkor nem működik a fék......
Naponta egyszer tuti megszívom.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #14649 üzenetére
Mert az elsőkerekes! És ne fárasszátok már magatokat azzal, hogy elsőkerekes autóval mentek driftelni. Rossz vicc. Hülyén is néz ki, szenvedsz mint malac a jégen és még a pontot is szarul adja. Ki kellene tiltani az FWDket driftről. Python Creeken is csak offroad mehet, driften meg csak awd meg Rwd mehessen. ....Szerintem
Erősen ajánlom az "Initial D" c japán rajzfilmet! Youtube-on fent van. Nagyon sokat lehet belőle tanulni! A sok okosság mellett élvezetes is. Vagyis inkább fordítva, élvezed a mesét és közben tanulsz, nagyon hasznos. Különösen ajánlott.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #14621 üzenetére
Inkább a Tehén jó SimDriftre. Az a 4runner
Jobban csúszik oldalra.
Mellesleg körbe forogni nem elég, kicsi a sebesség.Ehune megtaláljátok a fánkolós videjókat. Van RX-7 tuned, Morello és Kawa stock. Többet minek, de lehet ennyit is felesleges volt felrakni, mert mind ugyan úgy működik.
Most nézem, hogy pocsék lett a minsőége jutyúbon...booaaa.
Próbálkozok Vimeoval... csak ez tetu lassu, ha ez sem lesz jó...Got Vidz lesz ebből, vimeo nagyon lassu! Lassacskán kúsznak fel oda is a vidik. Ez már nézhetőbb. Ha eredeti minőségben kellene akkor szóljatok.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #14605 üzenetére
NEM, csak drift, mivel DRIFT only! - leírásban is ott van, látszik a képen.
A fánk az arról szól hogy fánk(kör) alakban csúszol SimVSben, hogy PErfect Driftet kapj. Ennek nincs maximuma mint az explorernek ezért így éredemes elverni a poppereket. Egy óra alatt 22.000 RP(futam közben jobboldalt)-t szerzhetsz, ami a végén a bonuszokkal együtt igen szép számot produkál. Explorerben olyan 13-4 ezer RP(futam alatt)t szerzhetsz kombókkal, de itt több a bonusz mint simVSben.
Mind a kettő írtó unalmas, de ilyen árak mellett csalás nélkül ilyen módon lehet RPt,XPt szerezni jó hatásfokkal.
Poppert(duplázó cucc amit a táskába teszel) akkor érdemes használni amikor van szerver bonusz, ami hétvégenként és csütörtök hajnalban szokott lenni, mert ekkor nem 100 hanem 200 plusz %ot dob rá.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mosquitoo #14166 üzenetére
"ubi91 megpróbálta vírussal megfertőzni a számítógépedet!*
ubi91 próbálkozása nem sikerült... A vírusos számítógéped segítségével sokkal hatékonyabban intézhetett volna támadásokat weboldalak,
illetve más számítógépek ellen, de ez most sajnos nem jött össsze Neki."Sorry.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #13975 üzenetére
Ta hát az nagyon lutri!
Én általában ismerősökkel megyek és akkor qrvajó versenyeket megyek: kwizi, ric, yup, mian, flying, kog..... De néha rávisz a kíváncsiság hogy tök ismeretlenekkel menjek, na ott aztán unalmasa ferzárkózásJeer a rush
10 és 15%. Így már 10k is ugrik egy 6 körös spag3ért csak csajjal->210%
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Mosquitoo #13694 üzenetére
Jaja, azt sem tartom kizártnak, hogy a Bubu, meg a Micsu' főtt a lében, mert holmi sufni VFTS-ek meg kicsi Pug-ok alázták őket.
norbert087: Golffal (valamilyen vagen volt a játékban, einvagen?) jó motorbeállítással végig lehetett vinni a játékot.
Igazi kult játék lett, baromi sok jó mod van hozzá, meg a közössége is nagy. A régebbi Invictus játékok összes jó tulajdonságát kéne ötvözni a PT-jével, na az lenne a ne tovább játék!
-
Isten88
senior tag
válasz
Mosquitoo #13564 üzenetére
Nem csítelt, térgörbítéssel közlekedett... XD
Ez meg még mindig UP!
Paja, pls válaszolj rá, főként neked szól, mert Te vagy innen a legbefolyásosabb tudtom szerint. -
Creative997
őstag
válasz
Mosquitoo #13514 üzenetére
Nekem TDU-ban a mocik közül az MV Agusta jön be
Újabb balszerencsejelentés TA eventről. ÉRDEMES ELOLVASNI, VICCES ÉS BOSSZANTÓ
Most a Pro-ban próbálkoztam, az végül is sokkal jobb: normálisabb, magasabb szintű játékosok, és jobban szeretem mint a rookie-t. 2 futam volt, majd mindjárt írom miért. Az elsőben 10. hely. Nem rossz, az eddigiek közül ez eddig a legjobb (20. és 14. hely után). Az első fél körben előretörtem az élre és mögöttem-mellettem csattanások ezerrel, de hát egyedül elöl nem sokra megyek, utolértek, egy kis viaskodás és 3an maradtunk, ráadásul ismerősök: Bischof, és ki nem találjátok: Kwizibo. 10 kört draftoltunk 3an olyan fantasztikusan h majdnem elsírtam magam a gyönyörűségtől, h ilyen is lehet egy TA-ban. Aztán a mennyből a pokolba kerültem, vagyis az első helyről az utolsóra. Hogyan? Leköröztünk egy gyereket a tankolás előtt nem sokkal. Aztán állnék félre h h bemenjek a boxba és a lekörözött gyerek belémrongyol és persze a box előtt elcsúsztam, ráadásul én kaptam penalty-t (hát ki más) ergó: kellett mennem üres tankkal egy kört, aztán áthajtásos bünti és megint üres tankkal egy kör és tankolás. 1. helyről 19. (mivel a GM nem játszott gyakorlatilag utolsó). Na jól összeszídtam mindent, aztán a 15. körben egyszer csak mindenki kidobódott a szobából, a GM-nek megszakadt a nete. Újraverseny. Na mondom visszakaptam az esélyt az előző miatt. A nagy lókukit. Csak mézesmadzag volt. 19. helyről rajt. Ennyit fortunáról. Aztán nézem ahogy ütközgetnek előttem, pár embert így megelőztem, aztán egy tömegverekedésből elmentem egy picit legelészni, egyedül maradtam. Majd a mögöttem jövő srác beír h draftoljunk, mondom jóvan. Egész jól ment, a boxutcát egy kicsit elbaxta így megint elhúztam, de megvártam. 10. helyen vagyunk ekkor. Toljuk tovább, 12 kört draftolva előrejöttünk addigra a 9. helyre és a 8.at is utolértük a tankolás előtt,ahonnan megint én jöttem ki a legjobban és utána 1 körrel a vége előtt, a 29.ben utolértek, draftoltunk és végül 6-7-8. (én persze 8.) lettünk. Vagyis ha az elején nem küldenek el legelészni a top5 meglehetett volna és kaptam volna jutalmat, de így baxhatom. Persze akit bevártam azt a cél előtt nem engedtem el, a végén mégis engem írt ki mögé. De leglább élvezhetőbb volt mint a rookie. Murphy a legjobb barátom, ő a navigátorom. JAH és ki nyert?? Kwizibo........................ -
válasz
Mosquitoo #13344 üzenetére
Próbáld ki test drive-ban az alap buggy-t! Teljesen vezetető! Ha szépen sorban veszed meghozzá a tuningot, ugyan úgy megtanulod szépen lassan vezetni az aktuális erejével. Szerintem explorerben az alap buggy is jó amúgy. A lényeg, hogy össze vissza tudsz vele kacsázni!
Mellékesen nem tudom miért, de nekem buggyn nem fog a kézifék csomószor... Miért?
Csak akkor ha nagyobb sebességgel megyek.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #13342 üzenetére
Szerintem a diving challenges buggyk qrvajók
Explroerre, ha offroad a pálya, pl serpentine v mud akkor szerintem összekrekessel érdemes nyomulni.
Én Destroyerrel tolom, aki elém áll az.......A zűd kulcs meg vagy veszed v találod a ? ben. Nekem egy már csurrant
Meg most is osztanak a promocioban, sok minden egyéb mellett
-
-
Creative997
őstag
válasz
Mosquitoo #13079 üzenetére
a lényeg annyi amit leírtál, stock class1, no csaj, no bp, 5 hétvége lesz (szombat), a pontozások ott vannak, az a lényeg h nyerj, annál jobb minél kevesebb pontod lesz a végén, a rendezőtől kapsz majd jelszót a szobába, majd a jelentkezés végén lesz egy táblázat, onnan kiderül melyik futamon vagy és kivel. A nyeremények is ott vannak. Az első kap 80k rp-t, stb + futamonként is kapsz, ha nyersz 10k rp, 2. 7k, stb Avégén lesz szétlövés, az 5. hét végén, ahol a top2 csap össze a bajnoki címért. A pályák is ott lesznek a táblázatban, érdemes majd nézegetni ezt a topikot. A pályák egyébként b-road (england), over the head (circuit), south half (england), touge (serpentine), broadways2 (tokyo)
ja és a subtropolis szerveren lesz, nem ott ahol játszani szoktál (phoebuson)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged