- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
-
16000 - 15901
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
50k AP Tourny kiírás: figyelembe ajánlom CTD kiegészítését!
dzsáá, 16k. hsz

-
Creative997
őstag
Köszöntelek |3G| This No All (vagy ahogy fogod hívni magad)

-
dokar
addikt
-
Plokijuma
aktív tag
-
PaJa1
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
-
PaJa1
őstag
A kettő ugyan az. Amivel belép aeriára meg amivel PTbe.
De ha nagyon akarod megmondom neked

-
Ofi1978
csendes tag
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni: az account ID-m az melyik ?
Amivel az Aeria oldalára regisztráltam vagy amit a játékban használok? (az aláírásos 100AP-hoz kellene)
Köszönöm előre is ,szép napot mindenkinek -
orkaman
csendes tag
-
SSP33DY
aktív tag
kidney palyarol van szo. o egyelore csak azon tud, vagy Te nem hangarra gondolsz?
ööö de elsődlegesen hangárra.. ám nekem szinte mindenhol az állandó gáz, ici-pici gázfröccsökkel megy..

-
UnConnecteD
senior tag
Nah.. megen van windózom.. meg netem..
A drifthez meg szerintem nem a váltogatás a lényeg, hanem a szinte folyamatos gázadás...Nekem annó csak úgy ment a 8milla.. egész pontosan 2szer sikerült a 8.1 milla.. utána-előtte soha
de a 7.5 az szinte mindíg..
(utána megakoncentrálás, kéz izzad, láb remeg..drift elcsesz..lol)kidney palyarol van szo. o egyelore csak azon tud, vagy Te nem hangarra gondolsz?
-
Mariann294
őstag
Nemtom ti hogy vagytok vele de én mostanában nagyon hamar ráunok a PT-re..jáccok fél vagy 1 órát azt kész.
Kéne valami jó nagy paccs...
Új törésekkel,indexekkel,fényszórokkal,szebb grafikával és sok RP-s kocsival!
-
dokar
addikt
GS-t lehet bannolni? Payden-ről van szó, bejött a TA a szobánkba és állandóan karambolokat csinált, kijelentette, hogy ő nem fog senki kedvéért félreállni az útból meg ilyenek...
mentettünk replayeket, a chatbox-ról pedig ss-eket. tönkretette a versenyeinket a mocsok. ilyen rossz GS-ről még életemben nem is hallottam.

-
SSP33DY
aktív tag
" 6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban! "
de valakinek megy a 7 is, automataval

Nah.. megen van windózom.. meg netem..
A drifthez meg szerintem nem a váltogatás a lényeg, hanem a szinte folyamatos gázadás...Nekem annó csak úgy ment a 8milla.. egész pontosan 2szer sikerült a 8.1 milla.. utána-előtte soha
(utána megakoncentrálás, kéz izzad, láb remeg..drift elcsesz..lol) -
UnConnecteD
senior tag
Bome: "6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban! "
Wandal: "de valakinek megy a 7 is, automataval
"RE: Hát igen, automatával, de ugyanúgy fel kell váltanod, 4-esig. Mert ha automatával tolod és nem nyúlsz bele kézileg is, akkor csak 2esbe pörög, max néha 3-asig felvált, de sokkal később, mint ha kézileg felváltanál.
Paja neked meg csak azt tudom mondani, szerintem a sima drift mód sem könnyű, ha 9 milla felett akarsz driftelni!

hogyne valtanek, fontos a sebesseg, kettesben nem lenne meg 5 millio sem
-
MaciG
addikt
Bome: "6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban! "
"RE: Hát igen, automatával, de ugyanúgy fel kell váltanod, 4-esig. Mert ha automatával tolod és nem nyúlsz bele kézileg is, akkor csak 2esbe pörög, max néha 3-asig felvált, de sokkal később, mint ha kézileg felváltanál.
Paja neked meg csak azt tudom mondani, szerintem a sima drift mód sem könnyű, ha 9 milla felett akarsz driftelni!

7 milla az lapát

-
PaJa1
őstag

Drift módban csak eventkor vagyok, amúgy hanyagolom, régen amikor még megérte ott szenvedni, akkor hangáron jó voltam.
-
bome
csendes tag
" 6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban! "

-
tgabo
csendes tag
Nem, csak idáig bill.-vel játszottam és azt gondoltam kormánnyal sokkal egyszerűbb lesz.
Ezt a kis csalódást dolgozom most fel, és szoktatom magam a kormányhoz.
-
Creative997
őstag
-
erdol
senior tag
Szerintem ha felváltva mész kormánnyal meg billentyűzettel nehezebben szoksz hozzá a kormányhoz.Mióta megvan nem is mentem mással.Vagy arra vagy kíváncsi mivel lehet jobb időt menni?
-
csaba0223
senior tag
csaba ha vagy akkor menj eligunra, mert hamarosan zárolják a pályát
Volt 1 kis problem az internettel, úgy hogy buktam az időt

-
UnConnecteD
senior tag
Tegnap megdöntöttem a drift rekordomat. Pálya: Mud/Drift on Kidney/Winter Daytime/600sec
Használt Backpack-ek: connection frenzy, drift hack pack1, +15 motor teljesitmény, speciális gumikeverék
Autó: Stallion/Falcon
Elért pontszám: 7.7 millió és még egy kicsi

Mindenféle help (steering help stb.): 0%
Settingem: 900, ill. 2
Manuális (kézi) váltó
Nem vagánykodásból írtam le, csak segítségnek, mert láttam sokan kérdezték hogy lehet több milliót driftelni!

Persze 4-5 millióhoz nem kell ennyi backpack, elég a connection frenzy is!
A lényeg, hogy minél több ideig driftelj egy huzamba, hiba nélkül!
6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban!
Mindenkinek sok szerencsét, aki driftel!

-
Creative997
őstag
Hip-hip-hurrá!!! Ma lettem 2 hónapos PT játékos és tegnap lett meg az 1000.győzelem. Sikerült nyerni 3 eventet is egy héten belül, egész jól alakulnak a dolgok.
Eligun ligájában sajna ennyi fér ki a Kawával, de majd csak lesz már elég AP-m, hogy vegyek autót. Szerintetek mit vegyek Corollát vagy 2000GT-t, szeretnék a többi ligában is menni majd (feltéve ha lesz touring)? Ott csak cl1 autó mehet ugye?Touring csak stock class1, tehát ebből a szempontból rollát vegyél, de ez a te döntésed!
-
JackShephard
tag
Hip-hip-hurrá!!! Ma lettem 2 hónapos PT játékos és tegnap lett meg az 1000.győzelem. Sikerült nyerni 3 eventet is egy héten belül, egész jól alakulnak a dolgok.
Eligun ligájában sajna ennyi fér ki a Kawával, de majd csak lesz már elég AP-m, hogy vegyek autót. Szerintetek mit vegyek Corollát vagy 2000GT-t, szeretnék a többi ligában is menni majd (feltéve ha lesz touring)? Ott csak cl1 autó mehet ugye? -
PaJa1
őstag
Tegnap megdöntöttem a drift rekordomat. Pálya: Mud/Drift on Kidney/Winter Daytime/600sec
Használt Backpack-ek: connection frenzy, drift hack pack1, +15 motor teljesitmény, speciális gumikeverék

Manuális (kézi) váltó
Nem vagánykodásból írtam le, csak segítségnek, mert láttam sokan kérdezték hogy lehet több milliót driftelni!

6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban!
A drift az más tészta mint amit én csinálok, bár lehet hogy visszacsámpázok driftre, most már FUN van, de szerintem a sim drift még mindig keményebb

Najj, maradhatott volna civic a dobozban.... Bár most a morellora is megvan az esélyed, hogy többet költesz rá mintha megvennéd normálisan fix áron

-
bome
csendes tag
Ezzel a pontszámma Falcon kategóriában 20. helyen vagyok a rankingban, az összetett drift rankingban, pedig 25. a Drift on Kidney-n!

-
bome
csendes tag

Manuális (kézi) váltó

-
tgabo
csendes tag
Köszi a segítséget. Az általatok javasolt balance módosítással Bullfrogon végre 1 perc alá tudtam meni. 0:59:15.
Kormánnyal már 1:02, alakul.
-
Creative997
őstag
Azt írta a rendszer h 3 kocsi van a mystery boxban: NSX, Morello, RX-7 GT. Tehát ha veszel mystery boxot akkor lehet h van benne Morello annak ellenére h a boltban nincsen nem?
Morphy csinál egy videót, hasonlót mint mian és src és én voltam az a vállalkozó akivel vele tolta, habár figyelmeztettem h nem vok olyan jó mint ti, de a végén azt mondta well done, ty
hát remélem benne leszek, de ha mással csinálja végül az se baj, funoltunk egy kicsit 
-
PaJa1
őstag
Nekem is fel tűnt h vagy nem tudja betölteni vagy tetű lassú a ph.
Az aeria kapzsisága határtalan! Már RP-s kocsit is beraktak a mystery boxba, a Morellot. Ha sok gazdag úgy gondolja h nem gürizik 250k RPnyit a morellért, inkább befizet és vesz pár boxot, még NSXet és RX-7 GTt is találhatok benne, ráadásul a Morello 3k AP, tehát még nyerhetek is rajta. Az aeria tutira így gondolkozik és sokan fognak APt venni ill boxot!
A morellot már nem tudod megvenni a játékboltban se a tuningokat rá.
-
Creative997
őstag
Nekem is fel tűnt h vagy nem tudja betölteni vagy tetű lassú a ph.
Az aeria kapzsisága határtalan! Már RP-s kocsit is beraktak a mystery boxba, a Morellot. Ha sok gazdag úgy gondolja h nem gürizik 250k RPnyit a morellért, inkább befizet és vesz pár boxot, még NSXet és RX-7 GTt is találhatok benne, ráadásul a Morello 3k AP, tehát még nyerhetek is rajta. Az aeria tutira így gondolkozik és sokan fognak APt venni ill boxot!
-
erdol
senior tag
Nekem semmi probléma de amikor az előbb kiléptem a játék után akkor eltűnt az asztal egy pillanatra,de mikor visszaléptem hogy körülnézzek a garázsban akkor rendesen kilépett.
A prohardver viszont lassú mostanában néha most is. -
MaciG
addikt
meg nem jottek meg a cumok, de en azt nem szeretem, inkabb explorer lesz a dologbol
Szerintem senki se élvei az 1-2 órás fánkolást, de ha egyszer jól fizet

-
PaJa1
őstag
Kipróbálnátok és leírnátok, hogy ilyet tapasztaltok e mint én?
Végigpörgettem az összes autót, mindegyiket megnéztem és utána mikor lépnék ki a garázsból/boltból írtózatosan belassítja a PT a rendszert. -
rsx
aktív tag
Sziasztok!
Teszteltem az új DFP kormányomat a Bullforg pályán, de nem vagyok elégedett vele.
Billentyűvel jobb köridőket megyek (1.02), mint a kormánnyal(1.12-1.25). Tesztautó fullra upgrade-t Kawana.
Néha bill.-vel megpördülök egy-egy kanyarban, de a kormánnyal sokkal többször. Kipróbáltam többféle beállítást, többek között amiket javaslatokban kaptam, de nem sikerült elérnem a bill.-es köridőket.
Felmerült bennem, hogy nem jó az autó összeállítása (bár itt is sok féle variációt kipróbáltam), vagy túlságosan béna vagyok.
A kormány driver verziója: 5.02A kormány beállítása megegyezik erdol (15692) által leírtakkal. Response Time: 3
Kawana:
- body maxon
- power maxon
- handling maxon
- balance:
- Accelleration A+
- Grip F
- Brake F+
- Air R+Véleményetek szerint jó az összeállítás?
Tudnátok adni valamilyen építő jellegű ötletet a kormánnyal és a tunnigal kapcsolatban?Üdv.
Üdv
Nekem ugyanez kawán a balanc, pöpet csuszkál de én igy szeretem
.Mindenkinek más-más beállitás fekszik jobban -
UnConnecteD
senior tag
-
erdol
senior tag
-
MaciG
addikt
nahat, ilyen se volt meg, hogy event listan a 1st: utan legyen az en nevem is. tokjo

foleg, hogy : 1st place: 2x RP poppers, Drifters hack pack III, Nitro lvl4, Challenge tickets 5pcs
juhuuu
amugy ez a kor volt : CTF
Creative majdnem lebeszelt rola, meg szerencse, hogy kesobb visszaneztem, jokor, jo helyen

Mostmár akkor mehetsz fánkozni

-
erdol
senior tag
Sziasztok!
Teszteltem az új DFP kormányomat a Bullforg pályán, de nem vagyok elégedett vele.
Billentyűvel jobb köridőket megyek (1.02), mint a kormánnyal(1.12-1.25). Tesztautó fullra upgrade-t Kawana.
Néha bill.-vel megpördülök egy-egy kanyarban, de a kormánnyal sokkal többször. Kipróbáltam többféle beállítást, többek között amiket javaslatokban kaptam, de nem sikerült elérnem a bill.-es köridőket.
Felmerült bennem, hogy nem jó az autó összeállítása (bár itt is sok féle variációt kipróbáltam), vagy túlságosan béna vagyok.
A kormány driver verziója: 5.02A kormány beállítása megegyezik erdol (15692) által leírtakkal. Response Time: 3
Kawana:
- body maxon
- power maxon
- handling maxon
- balance:
- Accelleration A+
- Grip F
- Brake F+
Tudnátok adni valamilyen építő jellegű ötletet a kormánnyal és a tunnigal kapcsolatban?Üdv.
Üdv majd kipróbálom otthon hogy én mit tudok DFP-vel bullfrogon és írok.

-
Creative997
őstag
nahat, ilyen se volt meg, hogy event listan a 1st: utan legyen az en nevem is. tokjo

foleg, hogy : 1st place: 2x RP poppers, Drifters hack pack III, Nitro lvl4, Challenge tickets 5pcs
juhuuu
Creative majdnem lebeszelt rola, meg szerencse, hogy kesobb visszaneztem, jokor, jo helyen

csak vicceltem ill csak azt nem akartam h velem gyere mert úl jó vagy, de aztán elfelejtettem szólni neked, BOCSI!! És grat

-
UnConnecteD
senior tag

juhuuu

-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Kawana:
- body maxon
- power maxon
- handling maxon
- balance:
- Accelleration A+
- Grip F
- Brake F+
Hát nem tudom hogy tudsz menni ezzeé a balanszal, így marhára csúszik, és inkább grip R és air F+-al mennék. Amúgy ez elöbb mentem egyet bullfrogon 2.körben mentem 59 végi kört úgy hogy 3 hónapja nem mentem kb kawanával. És énis azokat a beállításokat használom a kormányhoz mint te, fontos hogy a játékban is 300 fokra legyen beállítva a kormány.
Az elején kicsit furcsa kormánynal játszani, de ha megszokod, sokkal izgalmasabb lesz a játék.szerk: megelőztek
-
MaciG
addikt
Sziasztok!
Kawana:
- body maxon
- power maxon
- handling maxon
- balance:
- Accelleration A+
- Grip F
- Brake F+
A balance-al kapcsolatban én inkább grip R-t és air F+-t tennék kawára

Kormánnyal elsőre nehezebb játszani, mint bill.-el, de élvezetesebb, szóval csak megszokás kérdése és belejössz.
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
Kawana:
- body maxon
- power maxon
- handling maxon
- balance:
- Accelleration A+
- Grip F
- Brake F+
-
rsx
aktív tag
Most akkor honnan is derül ki, hogy mit is nyertünk Morfi szülinapi eventjén? Gondolom nem nagy dolgot, de csak fúrja az oldalam a kíváncsiság.
Ja és azt sem tudom a tiéden mit nyertem Paja, gondolom vinylt azt igen, mert azt kérdezted is ott, hogy melyikre szeretném. Bár lányos zavaromban azt se tudtam melyikre is szeretném valójában, de mivel a Kawát már annyit gyötörtem, ezért azt vágtam rá. Ja és ezek mennyi idő múlva várhatóak, hogy megérkeznek? A tegnapi Eligun eredmények se nagyon akarnak felkerülni a fórumra, pedig kíváncsi lennék. Több sirámom nincs mára
ja de, ledobott a szerver, de nagyon. 
-
PaJa1
őstag
Most akkor honnan is derül ki, hogy mit is nyertünk Morfi szülinapi eventjén? Gondolom nem nagy dolgot, de csak fúrja az oldalam a kíváncsiság.
Ja és azt sem tudom a tiéden mit nyertem Paja, gondolom vinylt azt igen, mert azt kérdezted is ott, hogy melyikre szeretném. Bár lányos zavaromban azt se tudtam melyikre is szeretném valójában, de mivel a Kawát már annyit gyötörtem, ezért azt vágtam rá. Ja és ezek mennyi idő múlva várhatóak, hogy megérkeznek? A tegnapi Eligun eredmények se nagyon akarnak felkerülni a fórumra, pedig kíváncsi lennék. Több sirámom nincs mára
a kirugás okát fentebb láthatod, assszem az.
Aeria forumon nzzél szét, oda vannak kiírva mind1ek eventek nyertesei és jutalmai. General discuss.
-
JackShephard
tag
-
[pH]Lacika
tag
Szeva SSP!
Érdekes nekem meg az Avast vált-be a legjobban, sőt a cégnél is ezt használjuk és mióta nem a NOD32-őt azóta nincs vírusos gépünk.
Illetve még a search and destroyt is dübörögtetjük (tea timer nélkül).
-
PaJa1
őstag
Micsoda csattanó!
Most, nálunk fél 1kor Az aeria oldalai, és a PT is leállt! Valami nagy gebasz lehetett. Szerintem jól elqrták a webes boltot és az zavart be.
Már a Morello nem elérhető a bótban!
Laca, ez tényleg kár. De legalább nem volt a nevében hogy HUN, az mekkora szégyen lenne... mellesleg 10es szint az 2 explorer.... az első level 5 végéig, a második a jogsi után lvl10 végéig eldob

-
Bazzzs
senior tag
Ma össze hozott a sors 1 hazánk fiával! Kedves kis srác volt az tuti! (HELEnor1974)
Az összes versenyen azt kiabálta, hogy CSALÓK, meg az anyád és így tovább.
Már elérte a 10szintet, 166 versenyből!
Pancser!
Elmentettem az 1ik beszélgetésünk végét.
Ja és mind ez azért mert 1x hozzáértem a kocsijához. (Lekőrözés közben)

Hááát vannak érdekes emberek az biztos:S
De egyáltalán, hogy tud egy jártékot ennyire komolyan venni? Mintha legalább a munkahelyét vesztené el emiatt vagy nem tudom
-
[pH]Lacika
tag
Ma össze hozott a sors 1 hazánk fiával! Kedves kis srác volt az tuti! (HELEnor1974)
Az összes versenyen azt kiabálta, hogy CSALÓK, meg az anyád és így tovább.
Már elérte a 10szintet, 166 versenyből!
Pancser!
Elmentettem az 1ik beszélgetésünk végét.
Ja és mind ez azért mert 1x hozzáértem a kocsijához. (Lekőrözés közben)

-
Mariann294
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
Ehh gyerekek....életemben először megfertőzött egy virus
Ill nem engem hanem a gépemet...Megnyitottam programokat állandóan bejött valami telepítő és tök hülyeségeket irt ki.A fájlaim a szemem láttára fogytak el...jó mi?Avast persze nem észlelt semmit.
Megint szedhetem le a PT-t...
Ja és még jó hogy van pendrive-om amin fent vannak a legfontosabb dolgok.Ha nem lenne most jól megszivtam volna...hülye hackerek..mi a francra jó ez?!

Szia Méri!
Prevx , Pest Patrol, Trojan Remover, Webroot Spysweeper.. és természetesen a NOD.. a többi csak dísz..
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mariann294
őstag
Ehh gyerekek....életemben először megfertőzött egy virus
Ill nem engem hanem a gépemet...Megnyitottam programokat állandóan bejött valami telepítő és tök hülyeségeket irt ki.A fájlaim a szemem láttára fogytak el...jó mi?Avast persze nem észlelt semmit.
Megint szedhetem le a PT-t...
Ja és még jó hogy van pendrive-om amin fent vannak a legfontosabb dolgok.Ha nem lenne most jól megszivtam volna...hülye hackerek..mi a francra jó ez?!

-
PaJa1
őstag
-
Mosquitoo
senior tag
-
MaciG
addikt
-
Mosquitoo
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
-
[pH]Lacika
tag
-
Mosquitoo
senior tag
uhhhh, jó event megkéne próbálni
Yes you will need some AP cars to compete in the event.
Számomra itt ki is fújt ez a dolog.

-
ALI_G
veterán
az mitől függ, hogy mikor van pezsgőzés? mármint mikor szórhatok pezsit?
(szilveszter most épp helytelen válasz
) -
zoleeeeeee
csendes tag
uhhhh, jó event megkéne próbálni
-
Creative997
őstag
-
MaciG
addikt
-
Creative997
őstag
érdekes eddig mindig volt fennt vkiakármikor, amikor melónap van akkor is
kocsmatúra indul hamarosan...
-
PaJa1
őstag
Nem láttad a nagy kiírást? 50k AP a tornagyőztesnek? Elképzelhető hogy ez lesz liga helyett.
-
MaciG
addikt
miva, mindenki felszívódott???
wazze ,ilyenkor mindenki dolgozik suilban van vagy pedig a sarki kocsmában

Apropó mi van a ligákkal?
Vissza kéne térni a jóöreg vasárnap esti futamokra, mert akkor legalább az ember nagytöbbsége ráér, nem úgy mint pl. szombat délután.
-
Creative997
őstag
miva, mindenki felszívódott???
-
Creative997
őstag
csaba ha vagy akkor menj eligunra, mert hamarosan zárolják a pályát
-
Creative997
őstag
-
csaba0223
senior tag
mi az a gyilkosság online?

szerk: megnéztem, láttátok már a Stay alive-ot?Francot! Az a pt új neve! Gyilkos egy játék!

-
Creative997
őstag
-
tomkatomi
tag
Hát azt sajnálom, hogy
lehet továbbadni. Pedig a "PT család"-ból biztosan lenne, aki több hasznát venné. mint én...nem játszom minden nap, akkor is max 1-2 órát, és akkor sem fánkozom (sosem fánkoztam még
), inkább játszom az ismerősökkel (vagy nem azokkal) simVS-t. -
PaJa1
őstag
Üdv!
Köszönöm mindenkinek a szavazatát!
Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg meglenne a nyeremény (ami kissé kérdéses, mert a fórumot olvasgatva sokaknak szúrja a szemét a sok szavazat), de ha mégis meglenne és nem zárnának ki, akkor ezt be lehet-e dobni a közösbe? Mint anno Csaba AP-jait? Egy hasonló versenyre gondoltam, mint akkor, de ezeket el lehet-e ajándékozni, vagy sajnos nem. -
csaba0223
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg meglenne a nyeremény (ami kissé kérdéses, mert a fórumot olvasgatva sokaknak szúrja a szemét a sok szavazat), de ha mégis meglenne és nem zárnának ki, akkor ezt be lehet-e dobni a közösbe? Mint anno Csaba AP-jait? Egy hasonló versenyre gondoltam, mint akkor, de ezeket el lehet-e ajándékozni, vagy sajnos nem.Te megdolgoztál a nyereményért!!!
Nálam csak simán szavaztak rám! Tartsd csak meg a nyereményt, megérdemled!
Egyébként sem tudod tovább adni! -
tomkatomi
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg meglenne a nyeremény (ami kissé kérdéses, mert a fórumot olvasgatva sokaknak szúrja a szemét a sok szavazat), de ha mégis meglenne és nem zárnának ki, akkor ezt be lehet-e dobni a közösbe? Mint anno Csaba AP-jait? Egy hasonló versenyre gondoltam, mint akkor, de ezeket el lehet-e ajándékozni, vagy sajnos nem. -
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
Xplorerben a ?ből jönnek az építkezős "verdák" De eléggé hangulat függő mennyire van adakozó kedvében a játék.
2 explorerből jött össze 2 marki meg 1 targi. De aztán a következőben mikor mágnessel magamra rántottam az összes cuccot nem jött semmi. Más meg 1 menetben kapott 2-2t! NA az mekkora makkerség.ÉS szerintem fog nálunk is csúszni ap a ?ből. De szerintem kb minden 200 talált tárgy lesz ap.
akkor megyek is vadászni

-
zoleeeeeee
csendes tag
hát én már annyi cuccot találtam, meg sem tudom számolni. viszont ap-t én is találtam és jött belőle 5 green key és egy skeleton key ( nem panaszkodhatok
) -
SSP33DY
aktív tag
Xplorerben a ?ből jönnek az építkezős "verdák" De eléggé hangulat függő mennyire van adakozó kedvében a játék.
2 explorerből jött össze 2 marki meg 1 targi. De aztán a következőben mikor mágnessel magamra rántottam az összes cuccot nem jött semmi. Más meg 1 menetben kapott 2-2t! NA az mekkora makkerség.ÉS szerintem fog nálunk is csúszni ap a ?ből. De szerintem kb minden 200 talált tárgy lesz ap.
Nekem 20 explorerből 1 targonca (kb 18 karácsonyi pálya 2 mud) Mindent én szedtem (családdal)
Eddig 1 szer találtam AP-t ?-ben, amit NEM a garázsomba, giftbe kaptam, hanem játék végén ott vigyorgott az 1AP... -
PaJa1
őstag
-
[pH]Lacika
tag
Nekem az ajándékok között kibontatlanul áll 3db targi és 2db marki.
A karácsonyos pályán találtam mindet, kb. 10 explorer kellett hozzá.
-
UnConnecteD
senior tag
-
MaciG
addikt
De ez még nincs is benne a játékban, nem? Azt nem tudom már, hogy hol olvastam, de tisztán rémlik, hogy valaki megkérdezte, miért nem kapott AP-t hisz vett fel Explorerben. Erre a válasz az volt, hogy nem lett volna szabad találnia, mert még nincs a játékban, csak egy "bug" egyelőre.
Ha nem itt írta valaki, akkor meg az Aeria fórumán olvastam... de erre már tényleg nem emlékszek

Én ilyenről nem tudok, de hogy targonca meg dózer nincs az tuti, ugyanis én még sose találtam, szóval mostmár igazán elmondhatnátok hol lehet venni?

-
Bazzzs
senior tag
De ez még nincs is benne a játékban, nem? Azt nem tudom már, hogy hol olvastam, de tisztán rémlik, hogy valaki megkérdezte, miért nem kapott AP-t hisz vett fel Explorerben. Erre a válasz az volt, hogy nem lett volna szabad találnia, mert még nincs a játékban, csak egy "bug" egyelőre.
Ha nem itt írta valaki, akkor meg az Aeria fórumán olvastam... de erre már tényleg nem emlékszek

-
Creative997
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Ha megnézitek Dani első 2 képét, akkor látni, hogy az elsőnél csak jelzi, hogy talált, a másiknál viszont ki is írja, hogy talált: 50 GP. Szóval lehet, hogy ha nem ír mellé mennyiséget, akkor csak 0-át kapsz és csak akkor kapsz ténylegesen AP-t (GP-t), ha egy bizonyos mennyiséget is ír mellé!
Amikor én játszottam és kiadta azt hogy 0 GP utána kaptam csak 50 GP-t, tehát először mindig a 0 GP jelent meg és csak utána az 50 GP..

-
MaciG
addikt
Ha megnézitek Dani első 2 képét, akkor látni, hogy az elsőnél csak jelzi, hogy talált, a másiknál viszont ki is írja, hogy talált: 50 GP. Szóval lehet, hogy ha nem ír mellé mennyiséget, akkor csak 0-át kapsz és csak akkor kapsz ténylegesen AP-t (GP-t), ha egy bizonyos mennyiséget is ír mellé!
És mi értelme van találni 0AP-t?

-
[pH]Lacika
tag
-
JoinR
őstag
-
PaJa1
őstag
akkor nem szedtél elég ?-et. Drift pack 2 , nitró azok nálunk is APért csúsznak, de találtam már Xplorerben.
Azért elég tré, 2 explorerből simán 10es szintű vagy

-
Mosquitoo
senior tag
-
[pH]Lacika
tag
Az egy Ap reward! Lehet össze kell gyűjteni belőle x mennyiséget és akkor kapsz valamit ami csak ap-ért vehető.

-
Mariann294
őstag
Ott van a háttérben a mission...szóval ahhoz köthető.Sztem unlockolni lehet vele egy feladatot ha mondjuk nem tudtad megcsinálni...

-
[HUN]Dani
őstag
-
tgabo
csendes tag
Én is találtam egyet, de semmi hasznom sem származott belőle.

-
Creative997
őstag
És kaptál is vmit? Mert eddig kerek 0AP volt benne!
Új hozzászólás Aktív témák
-
16000 - 15901
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)

- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Rewards
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 05.11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

mentettünk replayeket, a chatbox-ról pedig ss-eket. tönkretette a versenyeinket a mocsok. ilyen rossz GS-ről még életemben nem is hallottam.