- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
50k AP Tourny kiírás: figyelembe ajánlom CTD kiegészítését!
dzsáá, 16k. hsz
-
Creative997
őstag
Köszöntelek |3G| This No All (vagy ahogy fogod hívni magad)
-
Ofi1978
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni: az account ID-m az melyik ?
Amivel az Aeria oldalára regisztráltam vagy amit a játékban használok? (az aláírásos 100AP-hoz kellene)
Köszönöm előre is ,szép napot mindenkinek -
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #15990 üzenetére
ööö de elsődlegesen hangárra.. ám nekem szinte mindenhol az állandó gáz, ici-pici gázfröccsökkel megy..
-
Mariann294
őstag
Nemtom ti hogy vagytok vele de én mostanában nagyon hamar ráunok a PT-re..jáccok fél vagy 1 órát azt kész.
Kéne valami jó nagy paccs...
Új törésekkel,indexekkel,fényszórokkal,szebb grafikával és sok RP-s kocsival! -
dokar
addikt
GS-t lehet bannolni? Payden-ről van szó, bejött a TA a szobánkba és állandóan karambolokat csinált, kijelentette, hogy ő nem fog senki kedvéért félreállni az útból meg ilyenek...
mentettünk replayeket, a chatbox-ról pedig ss-eket. tönkretette a versenyeinket a mocsok. ilyen rossz GS-ről még életemben nem is hallottam.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #15978 üzenetére
Nah.. megen van windózom.. meg netem..
A drifthez meg szerintem nem a váltogatás a lényeg, hanem a szinte folyamatos gázadás...Nekem annó csak úgy ment a 8milla.. egész pontosan 2szer sikerült a 8.1 milla.. utána-előtte soha
de a 7.5 az szinte mindíg..
(utána megakoncentrálás, kéz izzad, láb remeg..drift elcsesz..lol)
-
bome
csendes tag
válasz
UnConnecteD #15978 üzenetére
Bome: "6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban! "
Wandal: "de valakinek megy a 7 is, automataval
"
RE: Hát igen, automatával, de ugyanúgy fel kell váltanod, 4-esig. Mert ha automatával tolod és nem nyúlsz bele kézileg is, akkor csak 2esbe pörög, max néha 3-asig felvált, de sokkal később, mint ha kézileg felváltanál.
Paja neked meg csak azt tudom mondani, szerintem a sima drift mód sem könnyű, ha 9 milla felett akarsz driftelni!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #15929 üzenetére
Volt 1 kis problem az internettel, úgy hogy buktam az időt
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #15976 üzenetére
Touring csak stock class1, tehát ebből a szempontból rollát vegyél, de ez a te döntésed!
-
JackShephard
tag
Hip-hip-hurrá!!! Ma lettem 2 hónapos PT játékos és tegnap lett meg az 1000.győzelem. Sikerült nyerni 3 eventet is egy héten belül, egész jól alakulnak a dolgok.
Eligun ligájában sajna ennyi fér ki a Kawával, de majd csak lesz már elég AP-m, hogy vegyek autót. Szerintetek mit vegyek Corollát vagy 2000GT-t, szeretnék a többi ligában is menni majd (feltéve ha lesz touring)? Ott csak cl1 autó mehet ugye?
-
PaJa1
őstag
A drift az más tészta mint amit én csinálok, bár lehet hogy visszacsámpázok driftre, most már FUN van, de szerintem a sim drift még mindig keményebb
Najj, maradhatott volna civic a dobozban.... Bár most a morellora is megvan az esélyed, hogy többet költesz rá mintha megvennéd normálisan fix áron
-
bome
csendes tag
Ezzel a pontszámma Falcon kategóriában 20. helyen vagyok a rankingban, az összetett drift rankingban, pedig 25. a Drift on Kidney-n!
-
bome
csendes tag
Tegnap megdöntöttem a drift rekordomat. Pálya: Mud/Drift on Kidney/Winter Daytime/600sec
Használt Backpack-ek: connection frenzy, drift hack pack1, +15 motor teljesitmény, speciális gumikeverék
Autó: Stallion/Falcon
Elért pontszám: 7.7 millió és még egy kicsi
Mindenféle help (steering help stb.): 0%
Settingem: 900, ill. 2
Manuális (kézi) váltó
Nem vagánykodásból írtam le, csak segítségnek, mert láttam sokan kérdezték hogy lehet több milliót driftelni!
Persze 4-5 millióhoz nem kell ennyi backpack, elég a connection frenzy is!
A lényeg, hogy minél több ideig driftelj egy huzamba, hiba nélkül!
6 millió felett már szerintem csak kézi váltóval lehet driftelni, 3-as, 4-es fokozatban!
Mindenkinek sok szerencsét, aki driftel!
-
Creative997
őstag
Azt írta a rendszer h 3 kocsi van a mystery boxban: NSX, Morello, RX-7 GT. Tehát ha veszel mystery boxot akkor lehet h van benne Morello annak ellenére h a boltban nincsen nem?
Morphy csinál egy videót, hasonlót mint mian és src és én voltam az a vállalkozó akivel vele tolta, habár figyelmeztettem h nem vok olyan jó mint ti, de a végén azt mondta well done, ty
hát remélem benne leszek, de ha mással csinálja végül az se baj, funoltunk egy kicsit
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15969 üzenetére
A morellot már nem tudod megvenni a játékboltban se a tuningokat rá.
-
Creative997
őstag
Nekem is fel tűnt h vagy nem tudja betölteni vagy tetű lassú a ph.
Az aeria kapzsisága határtalan! Már RP-s kocsit is beraktak a mystery boxba, a Morellot. Ha sok gazdag úgy gondolja h nem gürizik 250k RPnyit a morellért, inkább befizet és vesz pár boxot, még NSXet és RX-7 GTt is találhatok benne, ráadásul a Morello 3k AP, tehát még nyerhetek is rajta. Az aeria tutira így gondolkozik és sokan fognak APt venni ill boxot!
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #15964 üzenetére
Szerintem senki se élvei az 1-2 órás fánkolást, de ha egyszer jól fizet
-
PaJa1
őstag
Kipróbálnátok és leírnátok, hogy ilyet tapasztaltok e mint én?
Végigpörgettem az összes autót, mindegyiket megnéztem és utána mikor lépnék ki a garázsból/boltból írtózatosan belassítja a PT a rendszert. -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #15959 üzenetére
Mostmár akkor mehetsz fánkozni
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #15959 üzenetére
csak vicceltem ill csak azt nem akartam h velem gyere mert úl jó vagy, de aztán elfelejtettem szólni neked, BOCSI!! És grat
-
UnConnecteD
senior tag
nahat, ilyen se volt meg, hogy event listan a 1st: utan legyen az en nevem is. tokjo
foleg, hogy : 1st place: 2x RP poppers, Drifters hack pack III, Nitro lvl4, Challenge tickets 5pcs
juhuuu
amugy ez a kor volt : CTF
Creative majdnem lebeszelt rola, meg szerencse, hogy kesobb visszaneztem, jokor, jo helyen
-
Kommy
veterán
Hát nem tudom hogy tudsz menni ezzeé a balanszal, így marhára csúszik, és inkább grip R és air F+-al mennék. Amúgy ez elöbb mentem egyet bullfrogon 2.körben mentem 59 végi kört úgy hogy 3 hónapja nem mentem kb kawanával. És énis azokat a beállításokat használom a kormányhoz mint te, fontos hogy a játékban is 300 fokra legyen beállítva a kormány.
Az elején kicsit furcsa kormánynal játszani, de ha megszokod, sokkal izgalmasabb lesz a játék.szerk: megelőztek
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
Teszteltem az új DFP kormányomat a Bullforg pályán, de nem vagyok elégedett vele.
Billentyűvel jobb köridőket megyek (1.02), mint a kormánnyal(1.12-1.25). Tesztautó fullra upgrade-t Kawana.
Néha bill.-vel megpördülök egy-egy kanyarban, de a kormánnyal sokkal többször. Kipróbáltam többféle beállítást, többek között amiket javaslatokban kaptam, de nem sikerült elérnem a bill.-es köridőket.
Felmerült bennem, hogy nem jó az autó összeállítása (bár itt is sok féle variációt kipróbáltam), vagy túlságosan béna vagyok.
A kormány driver verziója: 5.02A kormány beállítása megegyezik erdol (15692) által leírtakkal. Response Time: 3
Kawana:
- body maxon
- power maxon
- handling maxon
- balance:
- Accelleration A+
- Grip F
- Brake F+
- Air R+Véleményetek szerint jó az összeállítás?
Tudnátok adni valamilyen építő jellegű ötletet a kormánnyal és a tunnigal kapcsolatban?Üdv.
-
rsx
aktív tag
válasz
JackShephard #15953 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #15953 üzenetére
a kirugás okát fentebb láthatod, assszem az.
Aeria forumon nzzél szét, oda vannak kiírva mind1ek eventek nyertesei és jutalmai. General discuss.
-
JackShephard
tag
Most akkor honnan is derül ki, hogy mit is nyertünk Morfi szülinapi eventjén? Gondolom nem nagy dolgot, de csak fúrja az oldalam a kíváncsiság.
Ja és azt sem tudom a tiéden mit nyertem Paja, gondolom vinylt azt igen, mert azt kérdezted is ott, hogy melyikre szeretném. Bár lányos zavaromban azt se tudtam melyikre is szeretném valójában, de mivel a Kawát már annyit gyötörtem, ezért azt vágtam rá. Ja és ezek mennyi idő múlva várhatóak, hogy megérkeznek? A tegnapi Eligun eredmények se nagyon akarnak felkerülni a fórumra, pedig kíváncsi lennék. Több sirámom nincs mára
ja de, ledobott a szerver, de nagyon.
-
PaJa1
őstag
Micsoda csattanó!
Most, nálunk fél 1kor Az aeria oldalai, és a PT is leállt! Valami nagy gebasz lehetett. Szerintem jól elqrták a webes boltot és az zavart be.
Már a Morello nem elérhető a bótban!
Laca, ez tényleg kár. De legalább nem volt a nevében hogy HUN, az mekkora szégyen lenne... mellesleg 10es szint az 2 explorer.... az első level 5 végéig, a második a jogsi után lvl10 végéig eldob
-
Bazzzs
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15949 üzenetére
Hááát vannak érdekes emberek az biztos:S
De egyáltalán, hogy tud egy jártékot ennyire komolyan venni? Mintha legalább a munkahelyét vesztené el emiatt vagy nem tudom -
[pH]Lacika
tag
Ma össze hozott a sors 1 hazánk fiával! Kedves kis srác volt az tuti! (HELEnor1974)
Az összes versenyen azt kiabálta, hogy CSALÓK, meg az anyád és így tovább.
Már elérte a 10szintet, 166 versenyből!Pancser!
Elmentettem az 1ik beszélgetésünk végét.
Ja és mind ez azért mert 1x hozzáértem a kocsijához. (Lekőrözés közben) -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #15945 üzenetére
Szia Méri!
Prevx , Pest Patrol, Trojan Remover, Webroot Spysweeper.. és természetesen a NOD.. a többi csak dísz.. -
Mariann294
őstag
Ehh gyerekek....életemben először megfertőzött egy virus
Ill nem engem hanem a gépemet...Megnyitottam programokat állandóan bejött valami telepítő és tök hülyeségeket irt ki.A fájlaim a szemem láttára fogytak el...jó mi?Avast persze nem észlelt semmit.
Megint szedhetem le a PT-t...Ja és még jó hogy van pendrive-om amin fent vannak a legfontosabb dolgok.Ha nem lenne most jól megszivtam volna...hülye hackerek..mi a francra jó ez?!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
zoleeeeeee #15936 üzenetére
Yes you will need some AP cars to compete in the event.
Számomra itt ki is fújt ez a dolog.
-
ALI_G
veterán
az mitől függ, hogy mikor van pezsgőzés? mármint mikor szórhatok pezsit?
(szilveszter most épp helytelen válasz
)
-
zoleeeeeee
csendes tag
uhhhh, jó event megkéne próbálni
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #15930 üzenetére
wazze ,ilyenkor mindenki dolgozik suilban van vagy pedig a sarki kocsmában
Apropó mi van a ligákkal?
Vissza kéne térni a jóöreg vasárnap esti futamokra, mert akkor legalább az ember nagytöbbsége ráér, nem úgy mint pl. szombat délután. -
Creative997
őstag
miva, mindenki felszívódott???
-
Creative997
őstag
csaba ha vagy akkor menj eligunra, mert hamarosan zárolják a pályát
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #15926 üzenetére
Francot! Az a pt új neve! Gyilkos egy játék!
-
tomkatomi
tag
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Köszönöm mindenkinek a szavazatát!
Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg meglenne a nyeremény (ami kissé kérdéses, mert a fórumot olvasgatva sokaknak szúrja a szemét a sok szavazat), de ha mégis meglenne és nem zárnának ki, akkor ezt be lehet-e dobni a közösbe? Mint anno Csaba AP-jait? Egy hasonló versenyre gondoltam, mint akkor, de ezeket el lehet-e ajándékozni, vagy sajnos nem. -
zoleeeeeee
csendes tag
hát én már annyi cuccot találtam, meg sem tudom számolni. viszont ap-t én is találtam és jött belőle 5 green key és egy skeleton key ( nem panaszkodhatok
)
-
PaJa1
őstag
Xplorerben a ?ből jönnek az építkezős "verdák" De eléggé hangulat függő mennyire van adakozó kedvében a játék.
2 explorerből jött össze 2 marki meg 1 targi. De aztán a következőben mikor mágnessel magamra rántottam az összes cuccot nem jött semmi. Más meg 1 menetben kapott 2-2t! NA az mekkora makkerség.ÉS szerintem fog nálunk is csúszni ap a ?ből. De szerintem kb minden 200 talált tárgy lesz ap.
-
Bazzzs
senior tag
De ez még nincs is benne a játékban, nem? Azt nem tudom már, hogy hol olvastam, de tisztán rémlik, hogy valaki megkérdezte, miért nem kapott AP-t hisz vett fel Explorerben. Erre a válasz az volt, hogy nem lett volna szabad találnia, mert még nincs a játékban, csak egy "bug" egyelőre.
Ha nem itt írta valaki, akkor meg az Aeria fórumán olvastam... de erre már tényleg nem emlékszek
-
Mosquitoo
senior tag
Ha megnézitek Dani első 2 képét, akkor látni, hogy az elsőnél csak jelzi, hogy talált, a másiknál viszont ki is írja, hogy talált: 50 GP. Szóval lehet, hogy ha nem ír mellé mennyiséget, akkor csak 0-át kapsz és csak akkor kapsz ténylegesen AP-t (GP-t), ha egy bizonyos mennyiséget is ír mellé!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
UnConnecteD #15900 üzenetére
Az egy Ap reward! Lehet össze kell gyűjteni belőle x mennyiséget és akkor kapsz valamit ami csak ap-ért vehető.
-
Mariann294
őstag
válasz
Ott van a háttérben a mission...szóval ahhoz köthető.Sztem unlockolni lehet vele egy feladatot ha mondjuk nem tudtad megcsinálni...
-
tgabo
csendes tag
válasz
Én is találtam egyet, de semmi hasznom sem származott belőle.
-
Creative997
őstag
válasz
És kaptál is vmit? Mert eddig kerek 0AP volt benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest