Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Creative997 őstag Igen, egyszerűen nem kívánta a netem. Amikor elrajtoltunk akkor beakadt és mire el tudtam indulni addigra már előttem jártatok 100 lábbal kb (habár így is 2. lettem  ) )
 Tudom h nem verhetetlen, ma játszottunk vele, csináltam |3G|-s szobát class5el és Touge-n megvertem, habár utána ott volt a top2ben mindig. 
- 

Creative997 őstag Na jó megverte a Zonda, de az lett volna a meglepetés ha nem a Zonda F nyer, nem egy kategória a két kocsi, a Zonda magasabb szinten mozog, az Enzo, SLR, Murciélago, Maserati MC12, Veyron, Koenigsegg, Carrera GT, stb. köreiben Stig: nem csoda h nagy a vita, minden autógyár a Nürburgring Nordschleife szakaszához méri a kocsiját, az az etalon. 
- 

PaJa1 őstag 100 mph alatt ghost mode van TAban. Frank eventje, hát FÁKK. 3. letem végül. 
 Erölködve tudok menni 1.10et nitro nélkül. De a döntőben csak 12-k siekrültek... Az első 3 körben semmit nem láttam, csak érzésből fékeztem meg kanyarodtam. A játékosok neve kitakart mindent. Ja és persze hogy a leghátsó helyről kezdek... Pech. Pedig kellett volna megint ajándék auto.
- 

Plokijuma aktív tag 
- 

Plokijuma aktív tag Ha Euro-ligafutamra készülsz, akkor itt valami gyanús: Nem hinném, hogy a szabályos liga beállításokkal mented a kört: 
 Kérlek ellenőrizd:
 - stock autó - azaz nem lehet a kocsin semmilyen upgrade fent.
 - Nincs backpack
 - Nincs acc.girlHa mégis így mentél, akkor vedd semmisnek ezt a bejegyzést. 
- 

- 

Razin csendes tag szoval Vista, igy mar mas a leanyzo fekvese  bocsi eppen irtam mikor jottek a valaszok. Vistat csak 2 napig hasznaltam, tele volt kompatibilitasi hibaval, ugyhogy ehhez nemtok hozzaszolni bocsi eppen irtam mikor jottek a valaszok. Vistat csak 2 napig hasznaltam, tele volt kompatibilitasi hibaval, ugyhogy ehhez nemtok hozzaszolni inkabb ajanlom az 64 bites Xp-t, lehet nem annyira szep mint a Vista, de stabilabb, es nagyon gyors inkabb ajanlom az 64 bites Xp-t, lehet nem annyira szep mint a Vista, de stabilabb, es nagyon gyors max nem magyar... max nem magyar...
- 

Geli senior tag proc 25fok, vga se meleg, legújabb driver. semmi mással nincs baj, sose fagyott még ki semmi, csak ez a xar. ami meg az új "patch" óta van az már kritikan aluli. nem is jatszok vele, (mivel nem tudok...) naponta egyszer megpróbálom hátha kijavitottak,de semmi változás... Hali Speedy! Mindjárt válaszolok mindenre,csak kajálok.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
 )

A nissanokat is szeretem azért
  A nissanokat is szeretem azért  

Egyébként a szombat este is jó, vagy éjszaka! Legalábbis nekem!
  Egyébként a szombat este is jó, vagy éjszaka! Legalábbis nekem!