Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaszok!
6 an vagyunk Magyarok explorerbe 1 szobába gyertek már többen. -
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #12889 üzenetére
Ismerem figure-t, szinte mindig pannyval tolja és tényleg nagyon ütős játékos, route2-n a legjobb.
Combo Seeker a neve, de asszem 6k rp 10 db, tehát drága, de az összes kombinációs lehetőséget kivetíti ha felszedsz egy itemet. Érdemes egyszer beruházni rá és megtanulni ha nem is az összeset, de sokat, a legegszerűbbeket meg szinte kötelező azoknak akik kombózni akarnak sokat.
Nekem a WRX csúszik de nagyon, jobban mint a vette enyhe kanyaroknál, vagy ha csak irányba rakom, nagyon sokat veszítek azzal (mivel billel játszom) h rángatom a kocsit a kis kanyarokban és ha egyszer megcsúszik egy banánhéjon és ellenkormányzok akkor megpördülök. Ez egy 4WD-től elég érdekes, eddig nem csinálta ezt, csak akkor ha tesztbe beleraktam az aero f+-t és a 4wd r-t, és ezek nincsenek most benne.
Paja: a vettén nem vettem észre semmit amit mondtál, nekem ugyanúgy megy mint eddig.
-
Kommy
veterán
válasz
Mosquitoo #12895 üzenetére
A combó az a az , hogy egymás után ugyan olyanokat veszel fel, pl egy combó: ha háromszor ugyan azt a színt szeded fel egymás utá,. vagy ugyan ez a cucokkal, meg még van egy csomó fajta combó , de ezek a legegyszerűbbek. A shopban van egy cucc ami kiírja , hogy mit kell szedned hogy combód legyen , most se a nevét, sem az árát nem tudom megmondani.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12893 üzenetére
mod1:sorry a dupla hsz-ért, lejárt a mod idő
mod2: ez nem feltétlenül Lacikának szól, Új-ra akartam nyomni csak Válasz lett belőle...Pontosan mit kell csinálni Explorerben a comboért? Néhányszor már kiírta, hogy Combo, de nem tudom, hogy mi(ke)t szedtem föl...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12893 üzenetére
Minden kocsiddal ezt csinálja?
-
[pH]Lacika
tag
Nem tudom mi van mostanában, de lassan megbolondulok.
Semelyik autóm nem kanyarodik és még csúsznak is. A fullos verdáimat a stock járgányokkal gyalázzák.
Tegnap éjjel már olyan ideges voltam, hogy nem sok hiányzott hozzá, hogy szétverjem a gépem.
1 picit megegyengettem.Mi a franc lehet?????????????????????????????????????????????????????
De ha felteszek +10% tapadást akkor minden rendben van, sőt akkor annyira begyorsulok mint állat.
Az a vicc, hogy nem csak a tapadásom és a kanyar stabilitásom nő meg, hanem a végsebességem is. Valósággal érezni a motorerő vissza jövetelét. -
Isten88
senior tag
Help kellene. Amik jöttek Drift kocsik azokat csak drift módban lehet használni? A válaszokat előre köszönöm!
-
ABnormal
őstag
figure0907-et ismeritek? elég jól megy...félig magyar a srác
-
csaba0223
senior tag
Kisa ténleg kombózik! Ha megnézitek a képet látni hogy 1910-RP-t gyűjtött!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #12875 üzenetére
UnConnecteD: szia én csak combo-zni szoktam!! Utálom az olyanokat akik nem komboznak azért csesztek le mert gyorsan közlekedtem és a kanyarokba nem láttam őket és neki mentem
ennyi volt csak!
Csak combozni szoktam! -
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #12874 üzenetére
Ennek mi értelme?!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #12882 üzenetére
Szia Mérienn
Naszal, ha megnyitottad, először fog egy olyat csinálni, hogy kiírja neked:force ware detected, és csinál magának egy adatbázist, kezelőfelületet. ez egy kis téglalap alakú kék csíkos képernyőn végigrohan.
Aztán:ha megnyitottad, NE piszkálj semmit, amíg nem tudod ki-kivel van
A lényeg:felső fül: MAIN és az alsó sorban látodorce ware detected ugyanebben a sorban mellette customize,és egy nyilacska lefelé. Rákattintasz a nyilra, és megjelenik pár kis ikon. Neked ebből a videókártya alakő ikon kell, ami "system settings" névre hallgat. Rákattintasz, és megjelenik egy új ablak
verclocking-fan-compatibility-overlay. Ebből mi kell neked? a FAN. rákatt, és látsz 3 csúszkát, és jobb oldalon egy legördülő menüt, ami auto control-on van. Ezt átállítod DIRECT control-ra, és az alsó csúszkát (performance 3d) felhúzod legalább 80%-ra. leokézod, és kész. ventillátor felpörög.
"röviden" ennyi.
Tehát:
1MAIN
2Force ware detected customize
3system settings (videokari ikon)
4FAN
5auto control-ról. DIRECT control-ra
6performance 3d legalább 80%-ra. -
pH érték
aktív tag
Új Ta track mikor lesz?
-
rsx
aktív tag
-
Creative997
őstag
most sírjak
vagy nevessek
?
minnyáminnyá lvl38 -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #12875 üzenetére
Egyszer kéne egy olyat csinálni, hogy "kisa hsz top 10"
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #12874 üzenetére
eppen lecsesznek, mert szarsz a kombora, gyujtesz esz nelkul ? grat
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Volt az Invictus-nak egy interjúja amiben azt nyilatkozták, hogy Szeptemberbe lesz Európai szerver és magyar menüs Project Torque. Ki tud erröl valamit, mert nagy a csend körülötte.
Üdv: Kisa -
SSP33DY
aktív tag
Jótanács GEForce/nVidia kártya tulajdonosoknak! Ha ok nélkül belassul a PT, vagy becsíkosodik a kép (bármelyik játéknál) akkor a videókártya melegszik, nem kicsit!! Játékhoz mindenképpen állítsatok a hűtésen!! NE a forceware, vagy ntune programokkal, mert azok qrvára nem kezelik, haszáljátok a riva tuner 2.09-nevű programot!!Erre találták ki!
Nekem 100% bevált! kis plusz hűtés, és megoldódik minden gond! Gyárilag sajnos a videókártyák hűtése 26%-ra van optimizálva, az pedig ló@! illik 70-80% körül tartani a ventillátort! Mert az alaplapok NEM kezelik a vga hűtését, bármilyen szép és okos dolgot látsz kiírva!! aki nem hiszi, csekk bios úgy 10-15 perc játék után -
Karibaba
aktív tag
Ha nézem bárkinek a User info-t van ott 1 fül RECORDS én ott senkinek nem láttam még soha semmit. Van akinek mutat ott valamit?????
-
dokar
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #12870 üzenetére
OMG!!! a bal felső sarokban a sárga autó kereke!!!
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #12866 üzenetére
a noise ki van kapcsolva?
-
Razin
csendes tag
válasz
Mariann294 #12866 üzenetére
nekem ilyen
-
MaciG
addikt
Jött valami új patch, hogy tegnap server shut down volt?
-
dokar
addikt
Tegnap hatalmasat TA-ztam.
Amíg a szervert le nem lőtték.
RP-t se kaptam meg.
Mostanában nincsenek magyarok TA-ban. Csak külföldiekkel draftolok. -
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #12857 üzenetére
Nemtom mi van ma a TV-vel...
Izé PT
lol
1.Én vagyok a host.Vége a Drift-nek nem látok senkit a szobában(jobb oldalt neveket igen).Egyszercsak nemtudok irni,pályát választani,semmi.Aztán igen jön az 5 perces bejelentkezés.
2.Most meg shut down.De ki nem irná előre hogy mikor.Csak a tegnapit.Bent vok a lobby-ba tv-zek,ránézek a monitorra sehol senki.Az összes modbanKiloginozok,és ujra be.Aztán reklamál hogy a szervel kussol.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #12855 üzenetére
Most mentem egy englandot és a gyors főút részén az enyhe kanyarban beakadt és 10 pontos levegőben pörgéses kombó piruettet csináltam9es nehézségi szinttel, mivel beleszédültem az árokba.
Valamelyik nap nekem is nagyon durván beszaggatott: elindultam-volna, de igazi diavetítést ha ti már láttatok... mire valamennyire folyamatossá vált a dolog már egy negyed kört rámvrertek (egybként sphagetti1) és mire eljutottam az első kanyarig addigra már majdnem 1 kör megvolt!
Most én se tudok belépni, kivágott loginra és nem enged vissza, csak úgy csinál mintha töltene. -
[pH]Lacika
tag
Olyan slowbugom van hogy csak na!
Ideg szét vet!
És még szaggat is!
Csak az nem ver meg félkörrel aki be sem lépett a szobába. -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12853 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor nekünk 1:30am, vagyis hajnali fél 2. Aszem 9 óra a különbség.
Kwiz: no comment, mondjuk ma játszottam vele Englandon és megszorongattam, aztán loginrabaszás (v néha netszakadás)bezzeg amikor órákig csak belépve vagyok de nem játszom akkor semmi. Ma fánkoztam és e miatt buktam 60k rp-t
-
-
sanye89
csendes tag
Az elöbb kidobott loginra,és azóta se enged vissza. Mért?
-
Razin
csendes tag
válasz
Mariann294 #12848 üzenetére
gratula
targynyeremenysorsolas
nem lehet hogy az explorerben kaptad? en is kaptam par dolgot mar ott -
Mariann294
őstag
Csak ugy a semmiért kaptam 30 db 10%-os tapadást...30 db-ot loooool
-
ABnormal
őstag
Uphillen mentem T-801-el és Kwiziboval,T-801 és én használtunk BP-t,Kwizibó nem,és csajt sem használt,megnéztük,nem látszódott,ennek ellenére egyenesben úgy otthagyott,hogy csak néztem,pedig már beindult a BP hatása és megvolt a kocsin a sárga búra...na,ilyenkor mi van? csütörtök?
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #12842 üzenetére
Én is megkaptam!
De az 1000-Ap-t még mindíg nemAzt hiszem kell 1 hivatalos levelet írnom mert nagyon nem akarják megadni!
-
Creative997
őstag
Én is megkaptam a 80k RP-met
meg az RX-7 Snipert is, ki is próbáltam, nem rossz csak meg kell szokni.
10 óra múlva lejár a targoncám -
Razin
csendes tag
jaja
en is megkaptam most mindent... eleg gyrosan
-
[HUN]Dani
őstag
Látom megkaptam a pénzt a ligáért..
igaz nem tom mennyit kaptam, de látom hogy több lett..
-
dokar
addikt
hihi, saját layert is lehet csinálni az autóra egy kis trükkel, amit egyből játékban használhatsz, de azt csak te fogod látni, mert csak a te gépeden van a változás. így már nem éri meg.
-
PaJa1
őstag
Morfi bújócskája
Megkeresni a helyet, lefényképezni magadat és PMben a megadott címmel elküldeni neki. -
PaJa1
őstag
Este 10 körül fogok találni magyar játékost PTben?
Addig stand up komedyre megyek, a földszintre
-
Isten88
senior tag
válasz
sube87 #12816 üzenetére
Heló. Menj el Invictusékhoz és jelentkezz fizetésős állásért, eddigi tapasztalatok alapján jobban (gyorsabban) csinálod, mint ők. Tetszenek, de a másodikhoz még rakhattál volna valamit, mert az szerinzem még hiányos, amúgy nagyon bejön az első. Panamára is csinálhattál volna egy ugyan ilyet, vagy hasonlót, csak feketében és pirosban...vagy feketében és narancsban.
Amúgy nagyon szépet alkottál, gratulálok! -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #12822 üzenetére
Fullos Camarót próbálgattam tesztdriveban.
Gáz nélkül alig kanyarodik, gázzal meg egész jól. Circuit pályán balansz nélkül volt a legjobb, kellemesen csúszott de íven maradt. -
[pH]Lacika
tag
Ma azért nagyon bepipultam a Camaro-ra!
Circuit-on kívül mindenhol rettenetesen csúszott.De azért még imádom!
Érdekes az EVO szintén csúszott.
-
válasz
sube87 #12816 üzenetére
Hi, mi már toltuk!
Nekem a kék szín miatt nem tetszik, de amúgy jó.
Amúgy más kérdés mindenkitől: front motoros, de hátsókerekes autónál dragra az aerot hova rakjam? Hátra mint a grip-et? Igazából próbálgattam, de nem tudom, hogy a váltásomnak tudhatóak be a változások vagy az aeronak?!
-
Mosquitoo
senior tag
Bakker nekem még mindig csak a kis tuningolt Lionom van...
Minél előbb megpróbálok szerezni egy zsír verdát, és majd csatlakozni hozzátok!Mostanában a Thunder Alley-t, CTF-et meg Explorert nyomok, mert jól jövedelmeznek.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #12813 üzenetére
Jó a class5, itt van a legtöbb autó.
Benne vagyok ha táska nélkül toljuk, utálok pazarolni -
UnConnecteD
senior tag
most mar tobb, majd veszek
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #12810 üzenetére
Mennyi AP-kell még?
-
UnConnecteD
senior tag
ehh, mar elmult az akcio, igy mar nem aktualis
de azert koszonom
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #12808 üzenetére
Ott leszek!!! És ofi is!!!
-
UnConnecteD
senior tag
szeretnek segitseget kerni. szuksegem lenne 14 AP-ra a corollahoz. most akcios. ha valaki raer, mondjuk 8kor jojjon mar egy challenge futamra, hatha meglesz ez a kocsi is.
-
PaJa1
őstag
Nekem a beállítások amiket kipróbálok tesztdrive módban vagy gyakorláson tökéletesen jók versenyen is, nem változnak.
Bakker most figyeltem csak, hogy 33 autó van PTben!
-
MaciG
addikt
"És igen, test drive módban, és ha a garázsodban van egy járgány... ég és föld!!!!!"
Én inkább erre tippelnék.
Nem hinném, hogy grip balancal jobban csúszkálna...
Laci majd ha vagy ,mehetne egy class5 race.Megnézem rx mire jó, bár sanda gyanum szerint nem sokra, mivel mostanság már harpoon-al is elvernek.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #12803 üzenetére
Szerintem balansz dolga.
-
MaciG
addikt
Én nem értem ezt a Camaro-t, hova lesz belőlle az erő? ott van 500 paci és lóxat se lehet érezni, pedig a motor (súly) az elöl van, ergo kéne hogy tolja a seggét, de én kipróbáltam test drive mod-ban és semmi agresszió, grip balance nélkül simán lehet tartani, rx-7 agresszívabb pedig az csak 350 ló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest