Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
BF6 kapott egy 35%-ot. Ismerősöm viszont nem látja. Nálatok van?
-
Bencus88
nagyúr
Betat nem rakja be a listába? Mert a poe 2 van 50 órám és sehol nincs
-
Bencus88
nagyúr
válasz
semetka
üzenetére
Spyro viszont ellentéte. Annyira tetszett pl hogy platináztam mindegyik részt, gyerek korom egyik nagy kedvence volt. Crash is jó volt újra játszani, pac man world. Lehet ezek a platform játékok nekem jobban adják.
viszont ezek a gta 3, vice city annyira bugos gamek, hogy pár óra után mindegyiket eengedtem
-
Bencus88
nagyúr
Tölthető már a Red Dead Redemption
-
Bencus88
nagyúr
Srácok mi történik akkor ha végig vittem egy játékot és egy darab trófeát sem kaptam. Játékot már letöröltem. Ilyenkor utólag beadja majd? Flintlock amúgy a game
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Holding0191
üzenetére
Nem szeretnélek megbántani, de a legtöbb kérdés 2 kattintás lenne. Illetve úgy jön át az egész, mintha nekünk kéne fogni a kezed és kiválasztani Neked mi a jó.
Szükséged van 2 kontrollerre? Ha igen nézd meg az árát annak a bundle-nek és ha külön veszed a kontrollert hozzá.ps plus szolgáltatásnál is nézd meg mihez mi tartozik, és máris könyebb a döntés.
Nem azt mondom, hogy nem szabad kérdezni, de a legtöbb kérdésed olyan amit magadnak kell eldönteni. Kicsit olyan mintha megkérdezném a többiektől, hogy mit egyek ma és a válaszok után de hát én azt nem szeretem, arra meg allergiás vagyok az nem jó.
Kicsit legyél önálló, nézz utána az alap dolgoknak a többiben meg segÍtenek a többiek ha elakadsz.
sima vs pro beÍrod mivel tud többet és megkapod a választ. Röviden erősebb a hardver, pár játékot jobban futtat, szvsz nem éri meg azt az extra árat, de ezt is leÍrták már a többiek.
-
Bencus88
nagyúr
Bramble: The Mountain King
[link]
Fogalmam sincs eddig hogy kerülte el a figyelmemet ez a játék. Tegnap dobta fel egy short videó, 2023-as a játék ilyen Little Nightmares, unravel, stÍlus. Bátran ajánlom, van belőle demo is egy 20 perces. ezek alapján nekem marhára bejött, ment a wishlistre. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen majd a Red dead redemtion lesz egyedül extrás ha jól tudom
-
Bencus88
nagyúr
Bocsi ha volt, Reanimal demo tölthető
-
Bencus88
nagyúr
Emlékezzetek vissza mennyi komment volt 1-1 SoP alatt itt. Mennyien várták stb, de 99% egy rakás fos mindig. Talán a múltkori adás volt egy picit jobb ott 2-3 remek játékot is bemutattak, de amúgy kb ez a szint mindig. Nem véletlenül romlik az érdeklődés iránta.
Én megnéztem, nem volt jobb dolgom meg érdekeltek a ps extra gamek, kb ezen múlik hosszabbÍtok e, de azokat se mutatták be
-
Bencus88
nagyúr
Szerintetek is leleplezik a mai SoP-en a ps plus extra játékokat?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
Tényleg gyenge, engem kárpótoltak az extrával az azért elég erősre sikeredett.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én se, most láttam csak gondoltam bedobom ide, mert tényleg jónak tűnik
-
Bencus88
nagyúr
Loulan: The Cursed Sand is coming to PS5
[link] -
Bencus88
nagyúr
[link] Castle of Heart: Retold mandragora kicsit butábban
De 5-6K lehet megér nemrég jelent meg. -
Bencus88
nagyúr
Skacok a Silent Hill 2 ma lesz hivatalosan bejelentve és jövő hét kedden lesz tölthető?
-
Bencus88
nagyúr
Szuper köszi Nekem ennyi elég is
kíváncsi leszek meddig bírom ekkora nyomás alatt, hogy ne vegyem meg
-
Bencus88
nagyúr
Annyian Írjátok mekkora király lett a game, hogy én is elgondolkoztam, pedig nem terveztem. Persze, majd ha picivel olcsóbb lesz, most nem fér bele. Olyan kérdésem van, hogy én anno a Tsushimat végig vittem, de a dlc kimaradt. Ha most újra kezdeném, egybe biztos túl sok is lenne a 2 játék. Bele lehet vágni nyugodtan most ebbe, vagy kellenek a korábbi tartalmak a történet miatt?
Szoke1982: brutál képek
-
Bencus88
nagyúr
Last Epoch
-
Bencus88
nagyúr
Kapott egy 50% kedvezményt a Forza, ennyiért egész jó deal akinek kimaradt.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ripla
üzenetére
Én is nagyon vártam a játékot, de sokan lehúzták itt a nehézsége miatt, meg sok buggal találkoztak, aztán jött a nyár és kimaradt. Listán van amúgy nekem is, meg is veszem majd csak mostanában a könyedebb játékokra vágyok nem soulslikera. De akkor teszek vele én is egy próbát
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ripla
üzenetére
Nem is mondtam, hogy nem
Csak ilyen kena, meg fenyx keveréke kicsit butább verzióban, de számomra is a Kena az etalon.Nem tudom engem a grafika teljesen hidegen hagy, csak a játék élmény ami fontos, de egy fél éve csak szenvedek alig játszom valamit. Lenne amúgy, de 20-30k nem adok játékért

-
Bencus88
nagyúr
[link]
Kaku - Ancient Seal
Ezt láttátok már? Kenára hasonlít, nekem az előzetes után nagyon tetszik. 10k és október 17 a megjelenés -
Bencus88
nagyúr
Little Nightmares 3 demo tölthető
-
Bencus88
nagyúr
Echoes of the End kapott is akciót, ennyire nem fogyott? Pedig jónak tűnik nagyon.
Flintlock is 3700ft, de nem merem megvenni fixen bekerül már a ps plusba
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Utólag azt mondom egy 3-4K megér, vannak benne szórakoztató elemek, és egy platform járéknak elmegy, számomra csalódás volt. Ha ketten toljáték lehet jobb, de emlékeim szerint nem is egyszerü a játék. Mármint végig szaladni a pályákon oké, de ha meg akarsz szerezni mindent benne, na az macerás. Ne vegye azért kedveteket a véleményem, bár én is Így voltam 1-2 pálya tetszett aztán beleuntam hamar.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Nekem csalódás volt. Megjelenés után megvettem, és meg is bántam. Rengeteg lopott rossz utánzott elem van benne, pár pálya után vontatott az egész tele buggal. Egy borzalmas crash klón a játék. Főbossnál meghaltam párszor bug miatt újra indul az intro a hosszú harc minden, közelébe sincs egy crashnek.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
Én is töröltem 5 perc után....
-
Bencus88
nagyúr
Ha volt már akkor bocsi.
Tölthető a Gothic remake demoja
-
Bencus88
nagyúr
Valakinek végig vitte az astro bot új pályáit? 4 pályát átvittem, de az ötödikhez nem volt már türelmem, pedig maxoltam mindent a játékban, de ez már nem szórakoztat
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Zau, benne van az extraba nekem jobba bejött mint a prince of persia.
talán a Tales of iron 1-2, marha jó játék -
Bencus88
nagyúr
Skacok a ps plusos gta 3 le lehet szedni? Minden aktuális havi játékot megtaláltam csak azt nem
-
Bencus88
nagyúr
Mandragora kapott is egy -20%ot
-
Bencus88
nagyúr
Kinek mi a véleménye erről a mostani demorol? Blades of fire, kicsit god of war gothic beütés volt olígy elsőre, nekem a látvány megfelelt, elején nagyon tetszett aztán elbizonytalanodtam

meg ezek a játékok a semmiből jönnek? Eddig semmi infot nem láttam róla aztán ma megjelenik a demo 1 hét és a full játék is
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Persze, talán az ő véleménye is segített abban hogy ne vegyem meg azonnal. Más is írt negatívat így toltam a vásárlást. Szóval nagyon nem védem, de majd ha javítanak rajta én is szeretném megvenni
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ha figyelmesebben olvastál volna akkor nem írtad volna ezt. Nem védtem a játekot, nem azzal van a probléma
-
Bencus88
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
Elsőre, másodikra, harmadikra is mindenki megértette, hogy neki nem tetszik a játék, de akkor el kell engedni. Olyan mintha bemennék a golf forumba hogy tőlem mennyire távol áll ez a dolog és nem szeretem napokig írnám. Nincs baj a kritikával biztos igaza is van sok dologban, de miért nem lehet már elengedni, főleg ha nem egyszer leírta, hogy elengedte
-
Bencus88
nagyúr
"Egyébként 1x írtam róla kb ugyan ezeket"
Na lássuk akkor:
-"Minél tovább jutok a Mandragorában egyre jobban felidegesít."
-"Nem csak eddig érdekes volt a sok felszopás. Annyi tény, hogy én nem játszok ilyen 2D-s játékokkal, de ez jelenleg egy nagyon elbaszott soulslike valami nekem."
-"Na a Vámpírnál inkább feladtam a Mandragorát végleg."
-"Nem tudom, nekem ezek a harcok nagyon nem adták. Meg úgy az egész játék sokszor felidegesített."
-"Én úgy sajnálom ezt a Mandragorát, hogy ez egy tök jó játék lehetne.
De nem az! Ez egy nagyon idegesítő és helyeként f*shalom játék."És csak kiemeltem 1-1 sort a sok közül

Alattam PTR röviden össze foglalta a dolgokat, nem bántani akarlak, de ez rinyálás. Tudom azt is, hogy a magad fajta embereket nem fogom tudni meggyőzni. A játékbeli frusztrációdat ide hozod, és bármi kritika ami ér téged támadásnak veszed és még jobban bele hergeled magad a szituba, hogy márpedig neked van igazad. Mint olvashatod nem egy embernek szúrt már szemet a viselkedésed. De nyilván mindenki butus, csak Te nem.
Ha egyszer leÍrod, hogy Neked nem jött be ez van senki nem szól be, nem a te játékod, máshogy látod, emberek vagyunk más véleménnyel tapasztalással, stilussal van a probléma.Köszönöm nem kell ajánlani Nekem semmit, szeretem saját magam megtapasztalni a játékokat, ha valami tetszik bárki mondhat róla bármit játszani fogom, ha meg valami nem tetszik, vagy felidegesit akkor lerakom és játszok mással.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
igen azt hiszem én is kaptam tőle
Fogalmam sincs a szórakozást, hogy lehet ennyire rosszul kezelni... Akinek meg nincsenek meg a képességei egy játékhoz és nem szórakoztatja akkor tovább kell állni. De az, hogy egy játék ennyire felidegesíti az nagyon vicces.
Nem mondom egy-kettő soulslike játékba én is mondtam csúnya szavakat, de kihívásként kezeltem, nem jöttem ide rinyálni. De ismerem az ilyeneket mi leszünk a sz@r emberek hogy megmondtuk neki az igazsagot -
Bencus88
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Korábban is tetszett, csak volt más, meg nem akartam ennyit kiadni érte, aztán picit feledésbe merült. De a trial eléggé meggyőzött. Ennyi pénzért meg a delux jó deal nagyon. Van időd május 22ig lesz az akció. Megvárom a szerdát aztán ha nem rakják be az extra játékokhoz, akkor veszem is meg
-
Bencus88
nagyúr
Mafia trilógia mindegyik 30fps igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mickey az király game volt végig vittem, a maradék 2 nem izgat.
Amúgy a hónapban lesz a 3ik házassági évfordulónk is szóval az is pipa
RangerFox