- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monoton
tag
Titkon vártam valami videós anyagot a Wolverine játékból, de lassan az is olyan lesz, mint a Beyond Good & Evil 2.
-
RangerFox
Topikgazda
Már idén ősszel érkezik a Silent Hill f, ennek örülök. Többi felejtős.
-
Elderath
addikt
Ti még tudtok csalódni state of playbe? Nagy semmit vártam és azt is kaptam. Megtanulhattátok volna, ez egy ilyen generáció.
Szánalmas az a szenvedés ami 1st partyval történik. Az a 15 másodperces yotai teaser is minek kellett oda... nemigaz hogy 5 év utána nem tudnak még mindig mutatni semmit "E3" ra
-
Wesder
titán
válasz
Beegabor81 #198620 üzenetére
Az sokkal rosszabb volt, amikor a Baby Steps-t vezették fel úgy, mintha vàrni kellene.
-
Monoton
tag
Hát ez elég nagy csalódás volt számomra. Összecsapottnak éreztem, mintha hirtelen kitalálták volna, hogy legyen egy State of Play a game fest idejére. James Bond érdekesnek tűnik de szerintem abból jövőre sem lesz semmi.
-
nincsnév007
addikt
valszeg a sonyék is inkább a switch 2-vel foglalkoznak...
-
sittes79
addikt
Plesteson kezdd vicc kategoria lenni...ezt mar nem nagyon lehet vedeni...
-
markknight
veterán
Kritikán aluli State of Play megint, ezért kár volt. Legközelebb majd akkor nézem ha szépen úgy időzítik ahogy az xbox szokta a sajátját és nem szivatják európát.
-
Beegabor81
tag
Ez a Marveles bunyós cucc úgy van felvezetve, mintha valami régóta várt cím lenne, tényleg ezzel fejezik be a bemutatót , már 5 perce ez megy ?
-
Wesder
titán
Eddig ami ért is valamit, hogy a Pragmata kapott megjelenési évet, és bejelentették a Nioh 3-at. Ma érkezik demo belőle.
-
Moby
veterán
psplust ki lehet fizetni walletből, vagy csak kártyával?
-
LÁZ
addikt
'driffleapp' -10% az első appon keresztüli vásárlásnál, ha driffle plus-od van (havi/féléves/éves előfizu,amivel olcsóbb lehet bármi is, de fix 5% off mindig), összevonni nem lehet, nem lesz belőle 15% off, csak 10. APP-ban
úgyhogy a 20k-s feltöltő 15341.- #oblivionremakepowaa
-
Persie12
aktív tag
Euronics-ből sikerült behúzni a Forbidden West Complete Edition-t 9.000 forintért. Náluk nem volt kifejeztten kiemelve, hogy magyar feliratot is tartalmaz a játék, de gondolom van benne magyar felirat. Vagy mit gondoltok? Létezik hogy valamelyik boltban magyar feliratos verzió van, és van amelyikben pedig olyan ami nem tartalmaz magyar nyelvet?
-
Wesder
titán
válasz
HELLAFLUSH #198604 üzenetére
A vérükben van a "bemegyünk valahova a demokràcia generàtorral szabadsàgot terjeszteni".
-
negyven2
veterán
-
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84 #198583 üzenetére
sajnos erről nincs tapasztalatom, 2-3 órám talán ha van benne
-
negyven2
veterán
válasz
F-ECT$ #198590 üzenetére
A lényege az lett volna, hogy ez a bemutatott Witcher 4, annyira volt játékmenet videó, mint anno a Matrix egy játék (semennyire) ... sőt igazából még annyira se volt ez.
CD Projekt Red clarifies Unreal showcase of Witcher 4 was tech demo, not gameplay | GamesIndustry.biz
Vagyis azt mutatták be, hogy mit tud az aktuális UE5 build a Witcher 4 világába helyezve. vagy ahogyan a CDPR nyilatkozott... erre a technologiára épül a Witcher 4... amit lehet úgy is érteni, hogy az itt látott minden dolgot be fogják építeni a végleges játékba... vagy úgy is, hogy erre képes most az UE 5.6/7, és mi ezzel dolgozzunk. Ez utóbbi esetben viszont nem jelenti azt, hogy mindent be is építenek, mert ezt a kijelentést egy UE5.6/7-re épülő Pong klónt készítő is elmondhatja. -
rakkimcer
tag
jöhet a folytatás
-
denko
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #198579 üzenetére
Tartót szájjal f@sz erdőbe
-
negyven2
veterán
Inkább az a pontosabb kifejezés, hogy ez a Tech Demo, az ennek 2020-as bemutatónak, a 2025-ös változata:
Unreal Engine 5 Revealed! | Next-Gen Real-Time Demo Running on PlayStation 5
Játéként is kb. ennyit tud (mint pl. a 21-es Matrix-os "játék
". Vagyis, szerintem teljesen valid, hogy ezt egy alap PS5 simán hozza 60fps-es RT mellett (render felbontást ugye nem tudunk), mert kb. játékmechanika, meg valódi open world dolog az nincs benne (mert ez egy irányított "csőjáték"), csak annyi, mint ami a legtöbb: "így nézne ki ez és ez a játék remake-je UE5-el" címkéjű YouTube-os "gameplay". -
VTom
veterán
válasz
oriic #198552 üzenetére
De az lesz pedig. Ez egy előre renderelt video szerintem, a kontrolleres srác kamuzik. Bemutató, ne felejtsük el.
Ami mindenképpen pozitívum, hogy a CDPR és az Epic együtt fejlesztik a játékot és a motort is, így mindenképpen mérföldkő lesz a játék. És ha ezt a kinézetet lehozzák az alap PS5-re 30fps-sel is, már nyertünk vele.
A nanite rengeteg erőforrást megspórol, szóval szerintem ez simán vállalható.
-
Archttila
veterán
Most voltam a Media-ba. 170k a PS VR2 ha valakinek aktuális esetleg.
-
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84 #198581 üzenetére
próbáltam Xbox-on, de sajnos rosszabb fajta 30FPS-nek éreztem így megvárom amig beleraknak egy 60FPS-es módot
-
Szilágyi84
senior tag
Revenge of the savage planet játszik valaki?
-
l.skywalker
titán
Dragon's Dogma 2 Deluxe Edition
31.990 Ft15.035 Ft (-53%) -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
vg
addikt
válasz
gyuromoj #198531 üzenetére
Az a nagy helyzet, hogy szerény véleményem szerint a dragon age veilguard-ban a haj szimulációja kb 100000szer jobb, tekintve, hogy itt nincs is olyan. A Veilguard sajnos egy kicsit el lett cseszve, ha igazán sötét tónusúra tették volna és nem disney karakterekkel tették volna tele, akkor kb ilyen szinten lett volna mint ez, mert abban is olyan tájak vannak, hogy csak pislogsz, főleg pc-n max-on max rt-vel.
-
Vitee
aktív tag
Igy a rovid kis Witcher betekinto utan, nagyon jo latni, hogy vegre van a kopenynek normalis fizikaja es ami a legjobb, hogy a kard latszik, hogy "pattan" a hatan es nem megy keresztul minden egyes mozdulatnal a karakteren, vagy a karakter kopenyen!
Az arc animacio is nagyon jol nez ki! -
válasz
Beegabor81 #198566 üzenetére
Nah b+, miket ki nem találnak.
-
nincsnév007
addikt
-
TBT
addikt
Az egyik új ruci (hivatalos fotó) a Stellar Blade Complete (PS5 + PC) verziójából.
Hot days coming, elvtársak! -
válasz
republic666 #198561 üzenetére
Nekem a csavarosak váltak be, pl. az ID-Cooling Zero M05 jónak tűnik.
-
republic666
tag
Sziasztok! Milyen hűtőbordát ajánlotok ami befér PS5-be? Kingston KC3000 M2-re kellene.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic #198552 üzenetére
Jött Unreal videó külön:
The Witcher 4 Unreal Engine 5 Tech Demo 4K | State of Unreal | Unreal Fest Orlando
-
raziel01
veterán
válasz
S e t h #198512 üzenetére
Kösz a tippet az AI Limitre. Nekem valahogy kimaradt, hogy ilyen is van.
[link] AI LIMIT 11.871 Ft4 óra játék után azt kell mondanom, hogy bejön. Több souls like játékból ollózták össze a jó dolgokat.
Code Vein hangulatom van tőle meg Stellar Blade. 8/10-et adnék rá mindenképp egyelőre. Mondanám, hogy lehetne benne több info a világról, sztoriról de Dark souls is ilyen volt. -
Wesder
titán
válasz
oriic #198552 üzenetére
CD Projekt Red has confirmed to VGC that what was shown at the State of Unreal presentation today was a tech demo set in The Witcher 4 world, "but not The Witcher 4 itself".
Thanks Captain Obvious.
Nyílvàn ez azért kellett mert a sajtó màr ezt futtatta hogy ilyen lesz a W4.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wesder #198546 üzenetére
Unreal saját videójában is ilyen.
Nyilván bármit lehet rá mondani, csak ne az legyen, hogy a techdemó 60fps-t tudott, mert bemutatott egy "cső-pályarészletet" aztán majd a teljes kiadás meg 4k-30-at tud majd
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #198549 üzenetére
Nrm tudom miért vannak irreàlis elvàràsaid. Abban igazad van (lehet) hogy Marathoni adàs lesz.
-
válasz
Kendek #198548 üzenetére
Köszönöm
.
Akkor a sorrend helyes így?
1. Régi gépből SSD kiszed, lehúz, félretesz.
2. Mindkét gép legyen ugyanazon a belső hálózaton.
3. Mindkét gépet kapcsoljam be.
4. Az új gépen jelentkezzek be a fiókommal és indítsam el az adattovábbítást.
5. Ha végzett, akkor az új gépbe szereljem be és csatlakoztassam az SSD-ket.
6. Kapcsoljam be a konzol megosztást és az offilne játékot.
7. Ha minden működik, akkor a régi gépet állítsam vissza gyári állapotra.A biztonság kedvéért ne készítsek a régi gépről USB-re mentést?
-
válasz
Jim74 #198544 üzenetére
A konzolmegosztás alapvetően pont azt a célt szolgálja, hogy ha egy konzolt többen is használtok, akkor csak egyszer kelljen megvenni a játékokat, illetve részben a Plus előfizetés is osztódik. Értsd, enélkül a profilodra vásárolt, letöltött játékaid lakatosak lennének a gyermek fiókokon.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
RangerFox #198540 üzenetére
Annyi játékot lehetne így optimalizálni, ha akarnák, ahol akarják tudnak tűéles képpel magas fpst produkálni nagyon szép grafikát. Ha nem ott belövik 30 fpsre aztán viszlát. Bár sokszor a Quality és Perf. mód 90%ban ugyanúgy néz ki a 4K tévémen... (vrr-es, 144hz-es C745). Elden Ringnél is 20 centiről talán észrevettem pár dolgot hogy a levelek nem elég élesek
de a felbontás ugyanannak tűnt.
-
válasz
Jim74 #198529 üzenetére
Az SSD-ken megmarad minden, csak szereld ki és húzd le ezeket az adattovábbítás megkezdése előtt. Utána majd mikor beszereled, illetve rádugod az új konzolra, akkor be fogja olvasni róla a játékokat.
Minden fiók át fog menni, de arra figyelni kell, hogy a konzolmegosztás és offline játék opciót azt külön aktiválni kell majd, mert ez nem állítódik be automatikusan az új konzolon.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #198513 üzenetére
A bossok könnyűek (és rémesen felejthetőek), azonban a bossok közti encounterek sokszor idegesítőek, és a pacinggel is sok gond van szerintem, a két világ közötti felfedezés nagyon lelassítja az egészet. Szerintem felejthető és kihagyható darab, egy Demon's Soulsnál nem könnyebb, az is biztos.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #198536 üzenetére
Elképesztően néz ki a The Witcher 4 játékmenete
Gamestar link -
gyuromoj
veterán
-
_drk
addikt
válasz
Str build-del, mindenhová benézve, 1 fegyvert fejlesztve nekem nincs gondom a nehézséggel.
Alapból egyszer meghalhatsz. Ezzel is külön lehet játszani.
Sok helyen maximum a mobokból van túl sok.
Meg ha olyan helyen halsz meg, nagyon nehéz vissza találni akkora labirintusok vannak benne. -
gyuromoj
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
toyasoslecho #198515 üzenetére
és Petreszku.
Melyiket érdemes megvenni? Standard verziót vagy a deluxet, amiben benne van a Crusader kaszt + fullos armor, fegyver szett hozzá? -
Sziasztok!
Ha PS5-ről PS5-re migrálok, akkor a bővítő SSD-n és a külső SSD-n lévő adatokkal, jatékokkal mi fog történni?
Amiről migrálok, abban hagyom, illetve azon hagyom csatlakoztatva, migrációt követően átteszem, átdugom őket az új gépre és kész?
Nekem minden játék vagy a bővítő, vagy külső SSD-n van.Gondolom mindkét gépen be kell logolnom az fiókommal és az új gépen elindítani migrációt.
Gyermek fiókok is át fognak jönni?
Köszönöm a segítséget
.
-
-
raziel01
veterán
válasz
Bad Pritt #197027 üzenetére
Midnight Walk-ról én alapvetően lebeszélnék mindenkit jelenleg. 15k-t szerintem semmiképp sem ér meg. Kb 1,5 órát játszottam vele, sétaszimulátor de az érdekes art stíluson kívül nem tudnék semmit kiemelni. 5k-ért vagy ps+-ban majd jó lehet.
Youtube-on amúgy 3,5-4 órás végigjátszások vannak szal még hosszúnak se mondanám. -
Bad Pritt
félisten
-
TBT
addikt
Holnap - State of Play!!!
-
toyasoslecho
tag
válasz
Jóval könnyebb lett,mint megjelenéskor.Sokat nerfeltek.Első végigjátszáskor(2.0),azért haltam rendesen,mert szintemhez mérve mindig megtaláltam a magasabb szintű területet,de még igy se fájt nagyon mivel" két életed" van.Második végigjátszaskor új karakterel,szinte halál nélkül vittem végig.A questek a from játékoknál kicsit még kacifántosabbak.Engem nagyon elkapott.Jobban élvezem mint az elden ringet.Azt másodszor se sikerült végigvinnem,mert unalomba fulladt,ezt meg harmadjárra játszom.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Khazan végére értem és a platinai is sikerült. Dual fegyverrel játszottam végig és most a great sword a következő jelölt. Nekem nagyon tetszett a játék bár a bossok kicsit - nagyon túl lettek tolva nehézség szintjén, de mind tanulható és végül verhető.
-
Frod
addikt
válasz
ldave #198497 üzenetére
Bár én anno nagyon szerettem az AW1-et, és most a 2-őt is, de igen, a Control-ban van valami plusz, elképesztően erős a hangulata, simán tízpertíz cucc.
1 trófea híján 100%, de a gonosz csokiautomaták (igen, van ilyen) bebuggoltak az egyik dlc-ben
Első játékom volt az 5-ön, mert direkt ide tartogattam, nem akartam az előző gen-en játszani vele, sajnos ez már bőven nem oda lett tervezve. -
itldj
aktív tag
válasz
Zoona #198503 üzenetére
5%-ost fixen mindig lehet találni. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert ott szoktak jönni hetente ilyen cuccok, hogy 9% játékokra, 10% gift cardra stb.
Mondjuk kezdenek ott is szórakozni, hogy a kupon nem megy Eneba wallettel, de a Paypal / kártyás fizetésen meg van tranzakciós díj. -
Zoona
aktív tag
Eneban történő vásárláshoz (előfizetéshez) ki lehet fogni 5%-tol nagyobb kupont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged