-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Így a nagy Switch 2 és Death Stranding 2 várásban elővettem a Control-t, ha már úgyis jön hamarosan a Firebreak. PS4-en játszottam (platina), de most a PS5-ös kiadást újrakezdtem, majd a dlc-ket is tervezem és hát ez a játék szerintem még most is 10/10. Az első jelenettől kezdve magával ragad és nem enged. Tök jó a pályadizájn, a képességek, fegyverek egyensúlya, a modok érdekesek, a karakter zseniálisak. Imádom minden pillanatát.
RT-t bekapcsolva sajna csak 30 fps, szóval maradtam a 60 fps módnál, csak néha átkapcsolom egy-egy helyszínen körbenézni, megnézni az effektet, bizonyos pontokon tényleg látványosan megváltozik ettől a látvány, főleg ahol sok a színes fény vagy erősen árnyékos a beállítás.
Szóval én nagyon-nagyon ajánlom, akinek kimaradt volna, szerintem a Remedy legjobb játéka. Remélem a Control 2 legalább ennyire jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Jövedelem
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged