-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic #198552 üzenetére
Jött Unreal videó külön:
The Witcher 4 Unreal Engine 5 Tech Demo 4K | State of Unreal | Unreal Fest Orlando
-
raziel01
veterán
válasz
S e t h #198512 üzenetére
Kösz a tippet az AI Limitre. Nekem valahogy kimaradt, hogy ilyen is van.
[link] AI LIMIT 11.871 Ft4 óra játék után azt kell mondanom, hogy bejön. Több souls like játékból ollózták össze a jó dolgokat.
Code Vein hangulatom van tőle meg Stellar Blade. 8/10-et adnék rá mindenképp egyelőre. Mondanám, hogy lehetne benne több info a világról, sztoriról de Dark souls is ilyen volt. -
Wesder
titán
válasz
oriic #198552 üzenetére
CD Projekt Red has confirmed to VGC that what was shown at the State of Unreal presentation today was a tech demo set in The Witcher 4 world, "but not The Witcher 4 itself".
Thanks Captain Obvious.
Nyílvàn ez azért kellett mert a sajtó màr ezt futtatta hogy ilyen lesz a W4.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wesder #198546 üzenetére
Unreal saját videójában is ilyen.
Nyilván bármit lehet rá mondani, csak ne az legyen, hogy a techdemó 60fps-t tudott, mert bemutatott egy "cső-pályarészletet" aztán majd a teljes kiadás meg 4k-30-at tud majd
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #198549 üzenetére
Nrm tudom miért vannak irreàlis elvàràsaid. Abban igazad van (lehet) hogy Marathoni adàs lesz.
-
válasz
Kendek #198548 üzenetére
Köszönöm
.
Akkor a sorrend helyes így?
1. Régi gépből SSD kiszed, lehúz, félretesz.
2. Mindkét gép legyen ugyanazon a belső hálózaton.
3. Mindkét gépet kapcsoljam be.
4. Az új gépen jelentkezzek be a fiókommal és indítsam el az adattovábbítást.
5. Ha végzett, akkor az új gépbe szereljem be és csatlakoztassam az SSD-ket.
6. Kapcsoljam be a konzol megosztást és az offilne játékot.
7. Ha minden működik, akkor a régi gépet állítsam vissza gyári állapotra.A biztonság kedvéért ne készítsek a régi gépről USB-re mentést?
-
válasz
Jim74 #198544 üzenetére
A konzolmegosztás alapvetően pont azt a célt szolgálja, hogy ha egy konzolt többen is használtok, akkor csak egyszer kelljen megvenni a játékokat, illetve részben a Plus előfizetés is osztódik. Értsd, enélkül a profilodra vásárolt, letöltött játékaid lakatosak lennének a gyermek fiókokon.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
RangerFox #198540 üzenetére
Annyi játékot lehetne így optimalizálni, ha akarnák, ahol akarják tudnak tűéles képpel magas fpst produkálni nagyon szép grafikát. Ha nem ott belövik 30 fpsre aztán viszlát. Bár sokszor a Quality és Perf. mód 90%ban ugyanúgy néz ki a 4K tévémen... (vrr-es, 144hz-es C745). Elden Ringnél is 20 centiről talán észrevettem pár dolgot hogy a levelek nem elég élesek
de a felbontás ugyanannak tűnt.
-
válasz
Jim74 #198529 üzenetére
Az SSD-ken megmarad minden, csak szereld ki és húzd le ezeket az adattovábbítás megkezdése előtt. Utána majd mikor beszereled, illetve rádugod az új konzolra, akkor be fogja olvasni róla a játékokat.
Minden fiók át fog menni, de arra figyelni kell, hogy a konzolmegosztás és offline játék opciót azt külön aktiválni kell majd, mert ez nem állítódik be automatikusan az új konzolon.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #198513 üzenetére
A bossok könnyűek (és rémesen felejthetőek), azonban a bossok közti encounterek sokszor idegesítőek, és a pacinggel is sok gond van szerintem, a két világ közötti felfedezés nagyon lelassítja az egészet. Szerintem felejthető és kihagyható darab, egy Demon's Soulsnál nem könnyebb, az is biztos.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #198536 üzenetére
Elképesztően néz ki a The Witcher 4 játékmenete
Gamestar link -
gyuromoj
veterán
-
_drk
addikt
válasz
Str build-del, mindenhová benézve, 1 fegyvert fejlesztve nekem nincs gondom a nehézséggel.
Alapból egyszer meghalhatsz. Ezzel is külön lehet játszani.
Sok helyen maximum a mobokból van túl sok.
Meg ha olyan helyen halsz meg, nagyon nehéz vissza találni akkora labirintusok vannak benne. -
gyuromoj
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
toyasoslecho #198515 üzenetére
és Petreszku.
Melyiket érdemes megvenni? Standard verziót vagy a deluxet, amiben benne van a Crusader kaszt + fullos armor, fegyver szett hozzá? -
Sziasztok!
Ha PS5-ről PS5-re migrálok, akkor a bővítő SSD-n és a külső SSD-n lévő adatokkal, jatékokkal mi fog történni?
Amiről migrálok, abban hagyom, illetve azon hagyom csatlakoztatva, migrációt követően átteszem, átdugom őket az új gépre és kész?
Nekem minden játék vagy a bővítő, vagy külső SSD-n van.Gondolom mindkét gépen be kell logolnom az fiókommal és az új gépen elindítani migrációt.
Gyermek fiókok is át fognak jönni?
Köszönöm a segítséget
.
-
-
raziel01
veterán
válasz
Bad Pritt #197027 üzenetére
Midnight Walk-ról én alapvetően lebeszélnék mindenkit jelenleg. 15k-t szerintem semmiképp sem ér meg. Kb 1,5 órát játszottam vele, sétaszimulátor de az érdekes art stíluson kívül nem tudnék semmit kiemelni. 5k-ért vagy ps+-ban majd jó lehet.
Youtube-on amúgy 3,5-4 órás végigjátszások vannak szal még hosszúnak se mondanám. -
Bad Pritt
félisten
-
TBT
addikt
Holnap - State of Play!!!
-
toyasoslecho
tag
válasz
Jóval könnyebb lett,mint megjelenéskor.Sokat nerfeltek.Első végigjátszáskor(2.0),azért haltam rendesen,mert szintemhez mérve mindig megtaláltam a magasabb szintű területet,de még igy se fájt nagyon mivel" két életed" van.Második végigjátszaskor új karakterel,szinte halál nélkül vittem végig.A questek a from játékoknál kicsit még kacifántosabbak.Engem nagyon elkapott.Jobban élvezem mint az elden ringet.Azt másodszor se sikerült végigvinnem,mert unalomba fulladt,ezt meg harmadjárra játszom.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Khazan végére értem és a platinai is sikerült. Dual fegyverrel játszottam végig és most a great sword a következő jelölt. Nekem nagyon tetszett a játék bár a bossok kicsit - nagyon túl lettek tolva nehézség szintjén, de mind tanulható és végül verhető.
-
Frod
addikt
válasz
ldave #198497 üzenetére
Bár én anno nagyon szerettem az AW1-et, és most a 2-őt is, de igen, a Control-ban van valami plusz, elképesztően erős a hangulata, simán tízpertíz cucc.
1 trófea híján 100%, de a gonosz csokiautomaták (igen, van ilyen) bebuggoltak az egyik dlc-ben
Első játékom volt az 5-ön, mert direkt ide tartogattam, nem akartam az előző gen-en játszani vele, sajnos ez már bőven nem oda lett tervezve. -
itldj
aktív tag
válasz
Zoona #198503 üzenetére
5%-ost fixen mindig lehet találni. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert ott szoktak jönni hetente ilyen cuccok, hogy 9% játékokra, 10% gift cardra stb.
Mondjuk kezdenek ott is szórakozni, hogy a kupon nem megy Eneba wallettel, de a Paypal / kártyás fizetésen meg van tranzakciós díj. -
Zoona
aktív tag
Eneban történő vásárláshoz (előfizetéshez) ki lehet fogni 5%-tol nagyobb kupont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged