Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsltjkby
tag
Hi all!
Most egy Intel P4 LGA775-ös 3,06-os (+531 tipusú) procim van. A kérdés a következő hogy 3,46-on minden megy vele... kivéve a cod 4... 10 perc után megfogja és lefagy újraindul stb... nem értem miért van. Asrock alaplapom van. a feszültségen úgy állítottam ahogy az asrock biosába van hogy 33,33-ról 33,80-ra és így is kifagy. kérdezem én mi lehet a probléma? a többi game megy vele (nem túl jól, de arra akarok kilyukadni hogy fagyás meg más cink nincs vele csak a cod4-be) v.mi ötlet esetleg? régebben 3,6-on is ment 2db 3dmark test erejéig. utánna vissza vettem 3,4-re. legutobb is 3,46-ra azért vettem fel mert úgy szalatt dualba leggyorsabban a 2x512 ddr-em... (ami már 1x1gb ddr II lett) lehet hogy a ram csere is problémát okoz? olyan szempontból hogy format nem volt azóta... (procin hűtés zalman 9500 led... azzal nincs baj
(húzva is csak 37 fok win-be) pls segítsetek. thx előre is.hali
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(húzva is csak 37 fok win-be) pls segítsetek. thx előre is.