Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurdongulos
tag
sziasztok,
egy s478-as 3.0 GHz Prescottom van, rev E0 CPU Z szerint. Ez mennyit bírna?
Az a bajom, hogy az alaplapomban nem lehet proci feszültséget emelni (ASUS P4GPL-X) és ugyan 20%-os OC-vel (bios opció) bebootol a windows rendesen, de utána, ha vmi proci igényesebb alkalmazást szeretnék elindítani, akkor lefagy kékhalállal. Tudtok vmi áthidaló megoldást erre, hogy a cpu feszültséget nem tudom emelni? Vagyis egy ilyen prescott meddig bírná stabilan feszemelés nélkül? memória feszültséget és chipsetet lehet emelni, de mivel a memóriát úgy állítottam be, hogy ne 1:1-ben menjen, hanem alacsonyabb frekvencián az nem lehet (vagy de?) limitáló tényező.
915-ös chipset van a lapon, olvastam azokról olyat is, hogy PCI X frekvenciát kell emelni, de az sem igazán segített. Ha van valakinek tippje, megköszönném.
üdv
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest