Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Mosatni? Háát, amikor már nagyon koszos lett...
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)Más. Ti hogy oldjátok meg, hogy a szervizben maradtok, míg szerelik? Kivesztek egy nap szabit? Vagy pontos időpontot kértek a szerelőtől? Én megbeszélem vele a napot, reggel (vagy előző nap este) odaviszem, délután elhozom. Eszembe nem jutott eddig, hogy maradjak és nézzem, mondjuk annyira nem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)