Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

Haladtam a vectrával:

-Kicseréltem a B1-es csomagtérajtót B2-esre, le is festettem
    -Kicseréltem a B1-es lökhárítót B2-esre, le is festettem, ehhez kicseréltem a műanyag dobbetéteket is, valamint átraktam a korábbi lökösből a parkolóradar szenzorait (2008-ban elektroműszerésszel építtettem be, az UP + nyíl felfelé nem volt kellően egyértelmű, eddig az összes szenzor fejjel lefelé volt és persze túl közel is egymáshoz, most egész jó lett). A "diffúzorban" nem ott volt a kipufogó végének a kivágott hely mint a kipuff, de kicsit vágtam még rajta és elfért. Kb 3 centivel ér lejjebb mint a gyári B1-es.
    -Kicseréltem a B1-es lámpákat B2-esre
    -Kicseréltem a B1-es tükröket B2-es tükrökre és le is festettem (a korábbi és a mostani is fűtött elektromos, de a B2-es nagyobb + holttértükrös a sofőr oldali)
    -A rendszámtábla világítását átkötöttem a lökhárítóból a csomagtérajtóba
    -Az "új" csomagtérajtóra már nem került fel a pótféklámpás irmscher szárny, viszont a bézs bőrrel együtt bekerült egy B2-es tetőkárpit a gyári B2-es tetőre szerelt pótféklámpával, az is bekötésre került
    -Az első lökhárítót is lefestettem, és felkerült rá az Osram menetfény
    -A hella ködlámpa is bekerült az első lökhárítóba, a gyári csatlakozó természetesen csak csiszolással fért bele a ködlámpa csatijába, de sikerült nagy meló nélkül megoldani :)
    -B2-es küszöbtoldat már le van festve, de még nem került felhelyezésre, kelleni is fog mert most az első és hátsó lökös is mélyebbre nyúlik mint a küszöb, egy kis toldás jól fog mutatni rajta.
    -B2-es díszlécek még festére és felhelyezésre várnak.

Egészen összeállt az autó, persze még kész nincs + az általam festett elemekre ráfér egy polírozás, ha lesz időm meg is csinálom :) A festékboltos színkódra kevert spray egész jó egyébként, egy elem egy flakon festék és lakk, jelentősen olcsóbb mint egy fényező, de ami nekem fontosabb volt: meg tudtam csinálni én magam és nem kellett heteket várni és napokra otthagyni az autót, hogy mennyire tartós ez a módszer az majd kiderül.

[ Szerkesztve ]

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák