Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
En ezt soha nem ertem, meg, ha valaki dilemmazik a dizel vs benzin között.
Ha sokat mesz es azt is jobbara egyhuzamban akkor nem alternativa a benzin, csak ha nagyon low-budget van. Ha meg sok a rövidtav, inditgatas, varos, akkor felejtös a dizel. Nem olyan bonyi ez 
Nekem most, hogy a munkahelyvaltas miatt a napi ingazasombol is kiesett az extrem rövidtav, igy meg jobb a disel. Ezen a 30-35 km föutas szakaszon, megspekelve egy 5-10 perces dugoban araszolassal altalaban, 5-5,5 körül van az atlagom, a varosi bevasarlos, ide-oda elugralos tavokkal együtt. Ez szerintem nagyon jo, egy modernebb mostani dizel egy fel litert lehet tudna meg hozni a start stop, meg a frisebb konstrukcioval, de kb ennyi a max szerintem, amit a villany nelküli robbanomotor tud

Egy hybrid allt lenne most nekem, ezt a napi ingazast fullba elektromosan tudnam tolni

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Welock Smartlock u81
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha sokat mesz es azt is jobbara egyhuzamban akkor nem alternativa a benzin, csak ha nagyon low-budget van. Ha meg sok a rövidtav, inditgatas, varos, akkor felejtös a dizel. Nem olyan bonyi ez