Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
A bal oldali meg sem moccant, a jobb oldali közepe megindult szépen kézzel is. Hiába kocogtattam nem tudtam levenni. A poén az, hogy októberben mondtam a szerelőnek hogy szabályoztassa is fel, erre ez az eredmény. Elkértek 12.000 munkadíjat a bowden és fékpofa cseréért + a szabályozásért ami úgy tűnik nem történt meg. Nem is mentem még a környékükre sem azóta. A kéziféket is úgy beállították hogy műszakin azt mondták be kéne állítani vagy megnyúlt a bowdent. Mondtam a biztosnak hogy tegnap előtt volt bowden és pofa csere. Otthon megnéztem a kézifékkarnál az állítóanyát, a menetes száron lötyögött úgy be volt állítva.

zolikaDB: Jövő héten megyek remélem a 4 felújított csillapítóért aztán nekem is a klíma következik hűtőcserével. Postát az ópelfórumon is ajánlották már többen. Köntösgát soron van jól emlékszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír érte az viszi!!
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest