- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Calogero
üzenetére
Épp most akartam linkelni én is, de lemaradtam.

Nekem ezen akadt meg a szemem: ''A kétliteres, 170 lóerős turbómotor viszont eltűnik a kínálatból, a helyét a Merova OPC-ből már ismert 180 lóerős, 1,6 literes turbómotor veszi át.''
Mondjuk a 'Merova' nyilván elírás.
Mit műveltek ezek, hogy egy 400 ccm-mel kisebb motorból kihoznak 10 LE-vel többet, mint az eddigi csúcs turbós Astra motor?
Amire kíváncsi leszek még, hogy ''a 80 és 100 lóerős 1,7 literes, illetve a 100 és 120 lóerős, 1,9 literes dízelmotorok helyére az 1,7 literes CDTI motor két új változata érkezik, 110 és 125 lóerővel.''. Vajon hogyan pozícionálják ezt árban?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit műveltek ezek, hogy egy 400 ccm-mel kisebb motorból kihoznak 10 LE-vel többet, mint az eddigi csúcs turbós Astra motor?