Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
+1

(#49520) AMD Power
Lazán 8L alatt lehet tartani a 2.0i is

Nekem előtte egy 520i volt (sor 6 henger és 1540kg) és takarékosan közlekedve városban 9L evett, pályán ötösbe 130Km/h -al kb. 8L -t evett (okosan el lehet vele járni) vsizont olyan is volt hogy próbából mentem vele 235km/h -al és hát igen fogyasztott szépen egy 20L -t simám bekajált ... na de a lovakat etetni kell

Nálam pl. emiatt nem játszik a kis köbcenti, én szeretem azt amikor az autónak vannak rejtett tartalékai, előzésnél stb jól jön

(#49522) trassher
Pályázni egy 1.9TDi lenne a legjobb vagy 1.6-1.8i legalább

Az 1.4 inkább városba való, a rövid távok miatt, míg pl. egy erősebb jó városban is és pályán is, pl. az én Vectrámal városban 4-ben 1200-1500 fordulaton szépen elketyegek ilyenkor nagyon keveset eszik, van úgy hogy vissza kell váltani 3 -ba a hosszú váltó miatt

Persze néha velem is elszalad a ló aztán 2-ben 4000 fordulat már 60Kmh, 3 -ban már 90 és nincs hova váltani mert jön a lámpa vagy elfogyott az út, ilyenkorcsak berakom 4 -be és szinte nem is nyomom a gázt

Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest