Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dpower
csendes tag
Sziasztok belinkelek én is egy két képet. A kadettemről is mutatok pár képet bár már nincs nálam, de nagyon a szívemhez nőtt, vele indult el az opel rajongás.
Sok mindent magam csináltam meg rajta, annak ellenére, hogy nem vagyok autószerelő (ültetés, ülés alól nyíló csomagtérajtó, home-made lökhárító, felni polír - ez utóbbit méregzöldre festve vettem, utána jöttem rá egy karcolás után, hogy valójában polírozott és barbár módon átfestették).
[link]
[link]
De öreg volt már szegény, aztán lecseréltem 1 fiatalabbra
B vectra gyönyörű alapnak szerintem, bár ehhez már kell a kavicsot gyűjteni, ehhez már nem szívesen nyúlok hozzá otthon.
ültetés 1 nagyobb guruló mindenképp illendő lenne hozzá!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- ELADÓ Makita DUC101 ágvágó láncfűrész
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok mindent magam csináltam meg rajta, annak ellenére, hogy nem vagyok autószerelő (ültetés, ülés alól nyíló csomagtérajtó, home-made lökhárító, felni polír - ez utóbbit méregzöldre festve vettem, utána jöttem rá egy karcolás után, hogy valójában polírozott és barbár módon átfestették).
B vectra gyönyörű alapnak szerintem, bár ehhez már kell a kavicsot gyűjteni, ehhez már nem szívesen nyúlok hozzá otthon.