Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dpower
csendes tag
Sziasztok belinkelek én is egy két képet. A kadettemről is mutatok pár képet bár már nincs nálam, de nagyon a szívemhez nőtt, vele indult el az opel rajongás.
Sok mindent magam csináltam meg rajta, annak ellenére, hogy nem vagyok autószerelő (ültetés, ülés alól nyíló csomagtérajtó, home-made lökhárító, felni polír - ez utóbbit méregzöldre festve vettem, utána jöttem rá egy karcolás után, hogy valójában polírozott és barbár módon átfestették).
[link]
[link]
De öreg volt már szegény, aztán lecseréltem 1 fiatalabbra
B vectra gyönyörű alapnak szerintem, bár ehhez már kell a kavicsot gyűjteni, ehhez már nem szívesen nyúlok hozzá otthon.
ültetés 1 nagyobb guruló mindenképp illendő lenne hozzá!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok mindent magam csináltam meg rajta, annak ellenére, hogy nem vagyok autószerelő (ültetés, ülés alól nyíló csomagtérajtó, home-made lökhárító, felni polír - ez utóbbit méregzöldre festve vettem, utána jöttem rá egy karcolás után, hogy valójában polírozott és barbár módon átfestették).
B vectra gyönyörű alapnak szerintem, bár ehhez már kell a kavicsot gyűjteni, ehhez már nem szívesen nyúlok hozzá otthon.