-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
nekem 14ért csinálták... fix ár a szomszéd szervizben vezérműszíjcserére
4000 amúgy az óradíjuk, az első toronyszilentek cseréje bele is fért 1órába... a váltószimering/kulissza-csere pedig anyagköltséggel együtt 7200 volt, itt is 1 órát számíthattak fel melóra ...amikor meg 3 napig hordtam a gépet a gyújtáskimaradást vizsgálni, kitesztelték, kiderítették, hogy gyújtásmodul rossz, cserélték ugyanolyan rossz bontottra ideiglenes megoldásnak, aztán következő nap rakták bele a jót, majd géppel a gyújtást is belőtték: itt is 4000 lett a munkadíj... nagyon korrektek, nem lehúzósak
Új hozzászólás Aktív témák
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4000 amúgy az óradíjuk, az első toronyszilentek cseréje bele is fért 1órába... a váltószimering/kulissza-csere pedig anyagköltséggel együtt 7200 volt, itt is 1 órát számíthattak fel melóra ...amikor meg 3 napig hordtam a gépet a gyújtáskimaradást vizsgálni, kitesztelték, kiderítették, hogy gyújtásmodul rossz, cserélték ugyanolyan rossz bontottra ideiglenes megoldásnak, aztán következő nap rakták bele a jót, majd géppel a gyújtást is belőtték: itt is 4000 lett a munkadíj... nagyon korrektek, nem lehúzósak