-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
ja igen, az állapot... ott dől el végülis minden
szerintem a mienk a 23 éve ellenére is jó állapotban van (nem akarom elkiabálni), de ki lehetne fogni olyan alig 10évest is "jóáron" amire utána rá kell még egyszer költeni az árát, hogy tényleg jó állapotban legyen... mondják is körülöttem sokan, hogy "állapotot" veszünk, nem km-t meg életkort... félreérthető voltam, lehet... csak arra akartam célozni, hogy lecserélni egy kocsit egy alig 5évvel fiatalabbra, lehet hogy nem mindig a legjobb, ha az öregebb már biztosan rendben van és az új meg zsákbamacska
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elden Ring
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Svájci jellegű bicska eladó
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem a mienk a 23 éve ellenére is jó állapotban van (nem akarom elkiabálni), de ki lehetne fogni olyan alig 10évest is "jóáron" amire utána rá kell még egyszer költeni az árát, hogy tényleg jó állapotban legyen... mondják is körülöttem sokan, hogy "állapotot" veszünk, nem km-t meg életkort... félreérthető voltam, lehet... csak arra akartam célozni, hogy lecserélni egy kocsit egy alig 5évvel fiatalabbra, lehet hogy nem mindig a legjobb, ha az öregebb már biztosan rendben van és az új meg zsákbamacska