- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
D-s Kadettben volt szerencsém ahhoz a motorhoz és tényleg soha nem hagyott ott sehol
Vagyis egyszer volt, hogy álltam ki az utcából és leállt. Se kép, se hang, aztán rövid fejtörés után rájöttem, hogy valószinű porzik a tank
Sőt, egyszer szervízben is volt, mikor kész lett este elvittem kipróbálni, mondanom sem kell, hogy megállt, de tekintve, hogy tudtam mit csináltak rajta, csak a sötét miatt volt nehéz felderíteni a hiba okát, a gyújtás kábelét kicsit hanyagul rakták vissza, úgyhogy szépen lecsúszott 
Nagyon strapabíró gépezet, a mienk már eléggé felújításra szorult volna, mikor elcseréltük egy omegára, az egyik hengerben valószinű törött lehetett a gyűrű, mert kb. 4es kompresszió volt benne
Ennek ellenére elvitt olaszországba és vissza is hozott, úgy, hogy itthon derült ki, rossz olajpálca volt benne, úgyhogy kb. fele annyi olaj volt a motorban, mint kellett volna. 
Persze benne van, hogy olyannak megbízható autó, aki nem fél hozzányúlni, mert azért a karburátort kb. minden második hétvégén ki kellett pucolni, hol kicsit sokat evett, hol nem igazán akart alapjárat lenni
, de összeségében talán azt a kocsit szerettem a legjobban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- WELOCK ToucA51 Pro
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis egyszer volt, hogy álltam ki az utcából és leállt. Se kép, se hang, aztán rövid fejtörés után rájöttem, hogy valószinű porzik a tank
Ennek ellenére elvitt olaszországba és vissza is hozott, úgy, hogy itthon derült ki, rossz olajpálca volt benne, úgyhogy kb. fele annyi olaj volt a motorban, mint kellett volna.