Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pn4hvq
    senior tag

Mindenre van példa itt és annak az ellenkezőjére is. Általánosságban Samsungot szidják, az LG-t pedig dicsérik. A gond az, hogy elenyésző a visszajelzés és nincs statisztika róla. Napi szinten foglalkozom statisztikával a tanítás mellett és az első "lecke", hogy fórumokat sosem szabad reprezentatívnak venni. Több tízezer szám esetében sem, hiszen évente kb 26 millió tévét ad el például a Samsung.

A helyzet, hogy ne ez alapján hozd meg a döntésed. Ha gond van a készülékkel 14 napon belül visszaküldöd. Aztán pedig nagyvalószínűséggel semmi baja nem lesz legyen az Samsung, Sony, LG vagy Panasonic.

"Ha gond van a készülékkel 14 napon belül visszaküldöd. Aztán pedig nagyvalószínűséggel semmi baja nem lesz legyen az Samsung, Sony, LG vagy Panasonic."
    Ez nem világos: szóval ha 14 napon belül nincs baja, "örök élete" lesz? Felteszem, nem így gondoltad, de én így értettem.
    Pont az a kérdés, hogy ha a 2-3 év előtt baja van, mennyire lesznek segítőkészek a szervizesek.
    Az tény, hogy az esetek nagyon nagy részében a fórumokra segítségkérés, probléma miatt írnak az emberek, azért nem, hogy "nekem minden jó az adott termékkel". Így max arra lehet következtetni, hogy x termék kapcsán mennyien írnak problémás kérdéseket.

Új hozzászólás Aktív témák