Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajbii
tag
Most hívtam a yettelt. Mivel nem tájékoztattak a minőségbeni változásról! Bizony nem küldtek emailt hogy majd mostantól csak 1080p-be nézhetem!!!
De ők sem tudták érdemben megmagyarázni hogy ami a HBO Max-on simán 4k , DV, HDR, DolbyAtmos -al ment és a Yettel HBO Max csomagban alapként járt !!!!! mire fel váltott 1080P-re DV,HDR, Dolby Atmos nélkülire!!!! A Max-ra való áttérés óta!!! Az ügyintéző sem tudott róla.!!!
Panasszal éltem mert ez így nagyon nincs rendben!! Ez az appváltás gyakorlatilag csak aról szól hogyha a minőséget továbbra is 4k-ba HDR-Be DV-ba szeretnéd akkor fizesd az eddigi dupláját!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest