- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi erősítő építése
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
bocsi, hogy Off.....de se a soundbar, se a házimozi topikban nem akartam elhelyezni a hsz-t, kifejezetten aktív tv felhasználók tapasztalatai érdekelnének😀
Üdv, sziasztok!
Továbbra is megvagyok elégedve a 65C3-al, mármint a kép minősége számomra teljes mértékben kielégítő,viszont ahogy a legtöbb oled készüléknél is jelen van, elég silány a saját hangszóró minősége.
Az érdekelne, hogy van-e tapasztalatotok soundbar vagy aktív 2.0 hangfallal kapcsolatban?
Ezen típusú eszközöket nézegetem hangminőség feljavítása céljából,de egyelőre tanácstalan vagyok.
Külön subwooferre nincs szükségem, kicsi a lakás és vékonyak a falak, tehát vagy csakis önálló soundbar vagy 2.0 aktív hangfal jöhetne szóba.Szerintetek általános felhasználásra (film, spotify, youtube, stream) milyen irányba lenne érdemes elmennem?
Amiket nézegettem eddig :
JBL BAR 300
DENON S216/217/218vagy :
ARGON AUDIO FENRIS ACTIVE 4
EDIFIER R2750Tapasztalata ezek közül van valakinek közületek Pro és kontra (vagy más típusokról)?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Tesla topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest