Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg teljesen rosszul látod a dolgokat, senki sem védi a Samsungot, itt egész egyszerűen arról van szó, hogy a felhasználó egy oldószerrel próbálta tisztítani a kijelzőt, ami enyhén fogalmazva is egy b*lf*sz dolog volt részéről, amit ő is elismert! Továbbá amit feletted is ír Celtis kolléga, a megadott határidő az a garanciális hibák javítására vonatkozik, nem pedig egy válaszra a Samsung részéről! Ergo itt és most ebben a helyzetben, semmi sem indokolja a felháborodást, és a Samsung nem támadható semmilyen formában, és nekik van és lesz igazuk, bármennyire is fájó dolog ez bárkinek!
apszi-majd odafigyelek ezentúl, mert úgy látom egyre "érzékenyebbek" az emberek, ha már egy kicsit nyersebb és őszintébb stílusban, ír vagy mond valamit az ember...de igen ez most világ szinten érzékelhető, sajnos! Soha nem is titkoltam, hogy eléggé nyers és őszinte ember vagyok, volt is ebből a való életben is elég sok nézet eltérésem, de kb mindig lesz*rtam, 100x inkább ilyen legyek, mint egy sunyi képmutató f*sz👍
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Le Mans Ultimate
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor