Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
zakoshun
üzenetére
A 910 és az A7 lényegében ugyan az, ugyan az az elektronika is van bennük.
Gondolom fejlesztettek valamit a kompenzációs folyamaton. (Edit: Igen szerintem is a 4x annyi pixel belejátszik
) B7-nél nem gond ha 8 órát megy, de fusson le éjszaka a dolog és akkor nem gond ha 1 órás. Lehet a technológia is újabb, ami a nyitófeszek alapján kompenzál... elég sok újabb szabadalmat találtam LG-nél.Ennek ellenére nem hinném, hogy a FHD modellek jobban érintettek lennének a beégésre... Eddig itt nem volt problémája senkinek. Image retention kezelésében talán jobbak az újak, de filmnél ez nem fordul elő, max gamingnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) B7-nél nem gond ha 8 órát megy, de fusson le éjszaka a dolog és akkor nem gond ha 1 órás. Lehet a technológia is újabb, ami a nyitófeszek alapján kompenzál... elég sok újabb szabadalmat találtam LG-nél.
Vhiktor