Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Írnék egy rövid véleményt a most 4 hónapos Samsung QE77S95C OLED tv-mről.
Kezdeném a negatív dolgokkal:
- nekem annyira nem tetszik ez a One Connect kábelrendező box, mert annak, aki falra szereli elég nyűgös hova rakni, elég nagy és súlya is van
- a távirányító nem sok mindenre használható, elég kevés gomb van rajta
Bármilyen hihetetlen, de nincs más, ami bosszantana.Pozitív dolgok:
- nagyon szép a képe out of box, teljesen hibamentes, semmi folt vagy bevilágítási hiba
- nagyon gyors az op rendszere gyakorlatilag, ahogy megjelenik a kép, már 100% rendelkezésre áll a menü, nem akadozik vagy töltöget!
- minden app tökéletesen működik, soha nem volt hiba vagy bármilyen bosszantó dolog
- telefonról is azonnal átlövi a videokat, progikat, bármit
- a hangszórokról sokat nem tudok mondani, mert Bose soundbarral használom, amit szintén tökéletesen kezel HDMI e-ARC-on keresztül
- a Smart Things nevű program is jópofa, sok mindent lehet állítgatni és van virtuális távirányító benneFéltem LG-ről váltani, de nem kellett volna. Nem mondom, hogy jobb, mert én azt is szerettem, de ez is ugyanolyan tökéletes, mint az LG volt sőt az oprendszere gyorsabbnak tűnik.
Ha kérdés van szívesen válaszolok

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó LG OLED55C11LB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor