Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Hali! Hát nem!
Hétfő este rendeltem én is emagról. Kedden írták A küldemény megrendelésre került! A küldemény szállítását megrendelték, csomagja hamarosan felvételre kerül.
Várható kiszállításra meg azt írták(appban, smsben), hogy szerda-csütörtök. Chaten is a Dia (virtuális asszisztens) is azt írta, hogy ma hozzák, de végül semmi értesítés... aztán most este jelentettem nekik, hogy mi van, most meg várom, hogy holnap keressenek... Amúgy a hdd simán mehet én is arról tolom a filmeket és a belső lejátszó is idáig mindent vitt/lejátszott, megvagyok én a külső nélkül.
Most meg egy külső ssd-n gondolkozok, egy axagon külső házba egy 512-es vagy 1TB-os ssd-vel. Viktor beállításait honnan szedted, csak hogy merre keressem majd én is?
Új hozzászólás Aktív témák
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hétfő este rendeltem én is emagról. Kedden írták
Most meg egy külső ssd-n gondolkozok, egy axagon külső házba egy 512-es vagy 1TB-os ssd-vel. Viktor beállításait honnan szedted, csak hogy merre keressem majd én is?
Vhiktor