- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam is beismerték, hogy kalibrálva volt a TV. Illetve finoman jelezték, hogy ezzel szerencsés ember vagyok, mert ingyen megkaptam. Ezért ugye normál esetben pénzt kérnek...
Én pedig mondtam nekik, hogy ez számomra hibás teljesítés, mert bontatlan TV -t kértem. Tehát nekem ez olyan, mintha használt készüléket kapnék és azt sem tudom meddig volt használatban, illetve nem történt -e valami a TV -vel, amíg kalibrálták. Ez azért fontos, mert hibás volt a TV is.
Ezután az jött, hogy oké intézik, de mire megérkezik a másik TV, addigra már nem lesz akciós a MM Garancia Plusz. Azt meg arra a TV -re kötöttem, amit visszavittem.
Erre meg szintén azt mondtam, hogy szerintem meg ez hibás teljesítés és még nem kaptam meg azt a terméket, amit rendeltem. Ráadásul pont nem érdekel 1 vagy 2 hét csúszás 5 éves biztosított szerződésnél.
Szóval küzdöttem velük, de végül sikerrel jártam. Az üfsz. ügyintéző elég korrekt és jó arc volt, de azért érdekes, hogy ilyen dolgokkal kell nekem plusz köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor