Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Igen ezt is olvastam, hogy sokaknál a kábel nem tudja átvinni azt a sávszélt és ezért nekik segít ha "lebutítják" az adatfolyamot. Nálam ez nem áll fenn, ez egy 48gbps-es jó minőségű 2.1 kábel és soha nem villogott az előző 42" C2-vel.
Ami viszont simán lehet, hogy por került a csatlakozóba, amikor az előző eladásánál ki lett húzva, illetve hogy nem volt tökéletesen összedugva...- azért mondom ezt, mert mióta tegnap előtt kihúztam a kábelt a tv-ből és a vga-ból is, illetve kicsit megfújogattam a csatlakozófejeket, majd újra összedugtam azóta - lekopogom- de nem volt egy darab villanás sem. Sajnos csak esténként tudom tesztelni, de úgy vagyok vele, hogy ha még 2-3 napig semmi villanás nem lesz, akkor jó eséllyel csak valamiért kontaktos volt a csatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- AMD FX
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor