Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Igen ezt is olvastam, hogy sokaknál a kábel nem tudja átvinni azt a sávszélt és ezért nekik segít ha "lebutítják" az adatfolyamot. Nálam ez nem áll fenn, ez egy 48gbps-es jó minőségű 2.1 kábel és soha nem villogott az előző 42" C2-vel.
Ami viszont simán lehet, hogy por került a csatlakozóba, amikor az előző eladásánál ki lett húzva, illetve hogy nem volt tökéletesen összedugva...- azért mondom ezt, mert mióta tegnap előtt kihúztam a kábelt a tv-ből és a vga-ból is, illetve kicsit megfújogattam a csatlakozófejeket, majd újra összedugtam azóta - lekopogom- de nem volt egy darab villanás sem. Sajnos csak esténként tudom tesztelni, de úgy vagyok vele, hogy ha még 2-3 napig semmi villanás nem lesz, akkor jó eséllyel csak valamiért kontaktos volt a csatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55B36LA 1 ÉV GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor