Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Szerintem ne hallgass senkire, aki nem PC monitornak használja, és saját tapasztalat nélkül int tőle óvatosságra. Én csak arra használom, és bevált, de nyilván csak arról a néhány hónapról tudok nyilatkozni, amit már futott nálam, senki sem tudja mi lesz majd 1-2(-3-4) év múlva (talán én se, ha puszta heccből lecserélem, mielőtt öregnek lehetne majd hívni).
Persze nehezebb jól beállítani úgy, hogy tényleg jó legyen monitornak, mint egy kis LCD kijelzőt, amit eleve PC monitorként adnak el, de konkrétan ezeket az LG OLED-eket be lehet lőni jól monitor használatra, ami nem minden TV-re igaz (és azok közül a TV-k közül, amik jók erre a célra, nem nehezebb ezt beállítgatni ehhez, mint bármelyiket). SDR-ra pofon egyszerű is belőni, csak a HDR a trükkös, de az mindenféle kijelzővel az lesz manapság PC-n.
Mondjuk a mai árakon már szerintem inkább a Panasonic-ot venném az LG helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor