- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni időjárás-állomás
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Megmondom a frankot az ár ami az egyik lényeges dolog ami az LG 42 C21 La mellett van. 270 ezer volt és majd havonta kell fizetni. Ha ez nem lett volna akkor nem vettem volna meg. Meg van a tv ma hozták de csak holnap után üzemelem be majd. Addig eszeltem decemberben hogy ami normális volt náluk az elfogyott. A mostani 55QFN9 es akkori csúcs QLED -el meg vagyok elégedve annyira nem rossz még 3 éves most kb. Azok a monitorok a Mac környezetbe meg nem jók mert kicsik méretben a felbontással. Ez legalább 42-es így állítólag fain lesz majd a szöveg megjelenítésnél se lesz baj. A PPI felbontás miatt nem mindegy mekkora 27 alatti a jó vagy a 40-48 közötti ezt már tudom. De majd 2 nap és kiderül minden mennyire használható így majd az én szokásaimmal. Gondoltam mivel elég sok embernek van már hàtha egy bővebb leírást csinál majd valaki. De az USB 3-asra dugott Ethernet csatlakozóra senki se írt semmit pedig gondolom azért valaki már kipróbálta . De majd megrendelem a HUBot és megírom mennyit tud gyorsulni tudom 1000-es nem lesz majd olyan 200 körül lesz de az is dupla stabil mint a 100!0
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor