Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
Mai napon a C2-t hozzá összekötöttem pc vel.
Már alapból a Windowsban se tudtam beállítani 4k 120 hz t.
Ezután a Jedi Fallen Order próbáltam, ami 4k ban rendben ment. Viszont a Crysis 2 remasteted elindítása után kis idővel elkezdett a kép szakadozni, illetve csíkok jelenni meg a képen.
Lehetett játszani de nyilván zavaró volt. (Hozzá teszem egyébként gyönyörűen ment)Az lenne a kérdésem hogy ez lehet a hdmi kábel problémája?!
Telekomos set top boxhoz adták ugye gyárilag aztán nem tudom, hogy ez milyen szabvány de gyanítom hogy nem 2.1.A másik probléma az lenne, hogy sport csatornákon tapasztalatom (leginkább most a foci meccsek) során, hogy mintha a gyorsabb mozgás szakadozva menne. Nehéz ezt felismerni de aki a 90-144 hz ez hez már hozzá van szokva mint én, az könnyen észre veszi és elég zavaró. Azt gyanítom hogy ez is a hdmi kábel okozta probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Arc Raiders
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor