Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
kgergo89
üzenetére
Najó de akkor vagy egy fekete pöttyöt nézegetek középen… vagy eltűnik de lehet más probléma az újjal, inkább utóbbi, hátha
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Nektek mennyi idő alatt ment le a panelcsere? Nekem legutóbb tavaly nyár végén 3 nap alatt meg is jött a panel és cerélték.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Vhiktor