- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Házi erősítő építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ricsip
üzenetére
Köszönöm szépen az észrevételt.

Természetesen nem fizetett tartalomrol van szó.
Semmi bevételem nincs ebből csak jó sok kiadásom :)
Illetve fizetett tesztet nem is vállalok. A csatornám célja a készülékek valódi tudásának bemutatása, ezért is osztom meg kendőzetlenül a mérési eredményeket.Lehet, hogy úgy jött le a videóból, hogy ez az első oled amit láttam, persze nem így van, viszont akik nézik a videot nem biztos hogy láttak oledet illetve tudják, hogy mi az előnye, ezért tűnhet olyannak mintha rácsodalkoztam volna, de csak ki akartam emelni, hogy miért is jó.
Tényleg így gondolom, hogy jelenleg a legjobb a piacon.
Munkámból kifolyólag rengeteg tvvel találkozom és kalibrálom őket. Ár érték arányban az oledek közül a legjobb.
Pl véleményem szerint egy sony A90J semmivel sem tud többet, hiába kerül jóval többe.Most vettem észre, hogy az internet sebesség mérése kimaradt a videóból, pedig az anyagot felvettem hozzá :(
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor